FIV 220

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Offf, Cata, imi pare rau! Take your time si ai grija de tine!

Cu drag,

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

LucaLuca iti multumesc pentru tot ce faci pentru noi!
miro eu nu stiu cat poate sa intarzie dupa FIV... mie mi-au spus insa ca e posibil sa intarzie deoarece sangerarea de dupa FIV nu e o menstra normala! abia urmatoarea poate fi numita menstra. poate te ajuta fetele care au mai facut FIV ca sa iti dai seama daca au mai fost si alte cazuri de intarzieri.
catalina imi pare tare rau! eu iti urez sa ai o vara frumoasa, plina de soare si in toamna sa se prinda cel putin un struguras!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Catalina i-mi pare tare rau iubita! Mi-am amintit de ajunul Craciunului, cand am plans amandoua la telefon si as fi vrut sa uit! Vor veni si zilele in care ne vom felicita, trebuie sa crezi, chiar daca acum e asa de greu!

"Marea taina a existentei noastre nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" Dostoievski
baietii mei
my album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Buna dimineata,
of ce ma bucur ca v-am gasit
va zic pe scurt povestea noastra - de 3 ani vrem bebe, analize bune in general - toti medicii ne ziceau sa asteptam.
in luna ianuarie am schimbat dr. am ajuns la Dr. Denisa Protopopescu, o lista lunga si noua de analize , rezultate:
HSG - trompe 100% infundate
spermatozoizi cam lenesi
Am decis impreuna cu d-na doctor sa facem FIV. Luna asta mi-a venit ciclul pe 14 - si am inteles ca din ziua 21 incepem tratamentul.
Am reusit sa cumpar Diferelin(1F), Gonal(30 de fiole) si Pregnyl(2F).
as vreau sa-mi spuneti si mei care sun pasii ce se va intampla
d-na dr mi-a spus pe scurt dar vreau amanaunte
e cineva de aici care a facut sau va face FIV cu dansa?
Multumesc frumos
sper sa ma primiti in clubul vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Cata iubita unde si cu cine ai facut fiv? Dumnezeu sa te intareasca si sa va dea putere sa treceti peste nereusita asta of Doamne stiu ca este foarte dureros dar nu avem ce face decat sa luptam.
Dragele mele va pup si va imbratisez pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana_bebe

Buna dimineata,
of ce ma bucur ca v-am gasit
va zic pe scurt povestea noastra - de 3 ani vrem bebe, analize bune in general - toti medicii ne ziceau sa asteptam.
in luna ianuarie am schimbat dr. am ajuns la Dr. Denisa Protopopescu, o lista lunga si noua de analize , rezultate:
HSG - trompe 100% infundate
spermatozoizi cam lenesi
Am decis impreuna cu d-na doctor sa facem FIV. Luna asta mi-a venit ciclul pe 14 - si am inteles ca din ziua 21 incepem tratamentul.
Am reusit sa cumpar Diferelin(1F), Gonal(30 de fiole) si Pregnyl(2F).
as vreau sa-mi spuneti si mei care sun pasii ce se va intampla
d-na dr mi-a spus pe scurt dar vreau amanaunte
e cineva de aici care a facut sau va face FIV cu dansa?
Multumesc frumos
sper sa ma primiti in clubul vostru

Eu fac fiv cu prof Marinescu si am urmatoarea schema:
- z 21 - 1 fiola de 3.75 ui diphereline - eliberare prelungita 28 zile;
- la 17 zile de la diphe, incep stimularea cu gonal 2 fiole doza unica, dimi, la aceeasi ora, timp de 12 zile;
- pregnyl 2 fiole de 5000 dupa stimulare.

Acum nu stiu in ce masura o sa incep gonalul la 17 zile dupa diphe, ca vad ca imi intarzie cm, deci tre' sa astept sa-mi vina si probabil, daca va mai fi nevoie, va mai baga inhibare in mine...
Multa bafta,

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Intru si eu pe fugutza.....
Cata greu de zis ceva.... Stiu cat de calcata de tren eram in urma cu fix 2 ani, cand stiam ca sarcina s-a oprit din evolutie (dupa betaHCG), dar nu stiam cum se va incheia povestea. In saptamana patimilor m-am trezit intr-o dimineata in niste dureri cumplite, ca niste contractii puternice (voi vedea daca seamana cat de cat cu cele de nastere) am eliminat un cheag maricel si atatea sentimente se bateau in sufletul meu, iar creierul era prins in atatea ganduri.... De casnicie se alegea praful...... Gasisem un copil superb pe care sa-l adopt, dar nu mai aveam cu cine si atunci chiar in saptamana asta a trebuit sa refuz bietul copil........ A fost cumplit, pierdusem pe toate planurile, eram pe pierdere absoluta si habar nu aveam de unde as putea scoate solutia fericita. Parca nimic nu tinea de mine si de fortele mele si asta ma scotea din minti cel mai rau....
Ce m-a ajutat cat de cat?
Simtul umorului, care chiar si printre lacrimi, desi mai sarcastic, il tin mereu langa mine, ca sa nu-mi pierd mintile si ceva credinta ca trebuie sa existe o logica in toate acestea, desi eu inca nu puteam sa disting nicio luminita de logica..... Deci credinta in bine, in Doamne Doamne si ceva umor, chiar daca negru, intr-o prima faza.......

Urmeaza cateva zile din saptamana patimilor si apoi din saptamana luminata in care sa ne uitam in sufletele noastre si sa facem pace cu soarta noastra. Asta chiar putem face, sa ne uitam in noi si sa ne gasim echilibrul IN NOI, fiecare trebuie sa-si gaseasca reteta proprie.
Desigur, in alte familii iepurasul si Doamne Doamne aduc mai multe daruri anul acesta, dar exista un timp pentru fiecare si trebuie sa INVATAM sa asteptam, sa avem rabdare, sa avem puterea sa ne bucuram alaturi de cei mai norociti de soarta, deoarece atunci cand va veni timpul nostru de fericire, ne vom dori ca toti cei din jur sa se bucure pentru noi.
Eu o viata intreaga nu am vazut decat fericirea femeilor gravide sau cu bebici in brate. Niciodata nu m-am gandit in cata suferinta se face un copil si cat plateste fiecare mamicutza.... Vroiam sa trec si eu prin chinuri, vroiam si eu multa suferinta, numai sa am si eu rezultatul mult dorit.....
De 4 luni, de cand tot platesc pretul unei sarcini, nu-mi vine sa cred ca e vorba de atat de multa SUFERIIIIIIIIIIIIIIIINTAAAAAAAA si credeti-ma ca nu sunt o plangacioasa si o mironosita netrecuta prin viata......
Va jur ca daca primeam aceasta sarcina la 20 de ani nu cred ca o tineam, am avut si inca mai am zile in care delirez de durere........
Eu cred ca Dumnezeu a ales bine si sa-mi dea sarcina la 34 de ani si sa mi-o dea cu un alt barbat, decat cel cu care traisem apoape un sfert de viata.......
De altfel, in ultimii 2 ani de viata nu am mai stiut ce sa-i cer lui Doamne Doamne. Ii spuneam doar atat: DA-MI CEEA CE STII TU CA E MAI BINE PENTRU MINE, CA EU HABAR NU AM CE-MI TREBUIE SI CE VREAU.......

SI MI-A DAT!
Dar cu pretul unei sarcini sa o tin minte toata viata, poate si aici e o lectie, pe care inca nu o vad, va veni si ziua in care sa invat DE CE SUFAR ATAT.

Va pup pe toate si SARBATORI PLINE DE LINISTE SUFLETEASCA SI LUMINA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Saru'mana mult fetele. Eu sunt bine. Mi-a mai trecut din revolta si suparare. Asta este. M-am gandit sa ma apuc de droguri dar facand un bilant droguri/FIV am ajuns la concluzia ca pe criza asta ies mai bine daca raman la FIV. Imi mai raman si bani pentru coafor.
Deci....yuhuuuuuuuuuuu....viata e frumoasa, cu sau fara test pozitiv.

Mihaele - eu toate FIV-urile (reusite )le-am facut in Grecia. Acum nu am facut FIV. Am facut transfer de embrioni congelati si mi s-a spus de la inceput ca sansele sunt minime.

Partea buna este ca medicul meu si-a deschis clinica in Bucuresti, nu se va lucra in loturi , iar in cazul in care medicul nu va fi aici monitorizarile se pare ca vor fi facute de Dr. Herghelegiu si Poiana.
Din ceea ce mi-a spus medicul ,intentioneaza sa stea mult mai mult timp in Romania decat in Grecia , se merge pe blastocysti, medicatie personalizata, monitorizari la 48 ore . Si medicul si embriologul sunt medici cu experienta si multe reusite. Cel putin toate fetele trimise de mine la dansii sunt mamici sau gravidute. Despre preturi inca nu stiu dar va anunt cand o sa am mai multe detalii. Clinica isi va incepe activitatea in mai.Am mare incredere in ei si sunt sigura ca vor face multe mamici fericite.

Cand modificati lista ma puteti trece si pe mine cu FET- nereusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Catalina multumesc frumos te rog sa ma ti si pe mine la curent cum se numeste clinica ? Mi-ai dat o veste buna ca vien medicul in Bucuresti offffffffff poate se indura dumenzeu si de noi. Eu una sunt etrminata nu pot sa-mi revin caut continu cauze ale esecurilor mele oare oi putea fi mama vrodata? ma intreb mereu dar din pacate nu agsesc raspunsul cine stie poate voi fi poate nu voi fi Dumnezeu stie ce va mai fi si cu mien vreau sa mai fac un fiv si dac nici acum nu voi reusi inchei lupta cu infertilitatea ma declar invinsa. Incodata ati multumesc si te rog din suflet sa nu ma uiti astept vesti de la tine despre clinica mii de pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

ingeras26a - multumesc frumos pentru raspuns - seamana schemele noastre de stimulare
mi-e cam frica de stimulare excesiva am citit multe lucruri rele despre asta
din ce zi se incepe monitorizarea?
eu nu stiam la cata vreme de la diphereline se incepe cu Gonal
mi-a zis doar sa-mi iau 30 de fiole si sa fiu pregatita daca e nevoie de mai multe - o sa fac tot 2/zi

Mergi la inceput