Mamici in Germania (15) cu gandul la Emma
Raspunsuri - Pagina 21
mikiriki spune:
Monik draga, nu ai voie sa te superi. Ai grija de tine si menajeaza-te de cunostiintele astea. Fiecare cat il duce capul. Are si neamtzu´ niste prieteni pe care nu-i agreez( sunt sigura ca nici ei nu ma plac
) si de fiecare data ingnor intalnirile cu ei. Inainte mai mergeam sa-l impac pe al meu, dar i-.am spus parerea mea despre ei si nevestele lor si nici nu ma mai intreaba daca am chef de iesit cu ei. 
Miki
m0oniik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikiriki Monik draga, nu ai voie sa te superi. Ai grija de tine si menajeaza-te de cunostiintele astea. Fiecare cat il duce capul. Are si neamtzu´ niste prieteni pe care nu-i agreez( sunt sigura ca nici ei nu ma plac ![]() |
Ai dreptate am invatat multe iar de suparat nu ma supar repede
Cred ca v-am inebunit cu prostiile mele , merg sa mai fac ceva prin casa , desi nu am chef
Monik 26+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
mihaela_specht spune:
pe unde sunteti fetelor ...liniste pe aici .
toate la curatenie?cumparaturi ..
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
tumpi spune:
Mama ce discutie frumoasa
, soacre si tot neamul lor.
Trischa, misto faza cu inchiatul, ce-as mai fi incuiat-o si eu pe a mea cand a inceput sa ma vorbeasca de bine.Noroc ca la mine functioneaza butonul ignor si ce bine e.
Mai are cineva o cafea?Ca eu abia imi tin ochii deschisi.Abia m-am trezit.
M-am bagat pe la 10 si ceva in pat si dusa am fost,dar am ceva nopti de recuperat.Treaba sa ma astepte.Acum sa-mi fac o lista de cumparaturi si sa plec lelea.
Ma duc sa-mi fac o cafea sa ma trezesc putin ca zici ca-s cazuta-n freza.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
celesta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui m0oniik
Precis ca si pe mine ma barfesc , dar ceea ce ma supara e ca nu am facut nimica si nu stiu de ce se comporta asa , cand am fost la spital nici in vizita nu au venit . Si inca odata sa nu ma intelegeti gresit , nu sunt nationalista , doar poate am eu norocul ca familia sotului sa fie mai ciudat . Monik 26+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik |
Monica draga, tocmai ca nu le-ai facut nimic, de aia nu te suporta

Nu are rost sa te intrebi de ce aia si nu aia, pt ca nu vei ajunge la un raspuns, mintea omului e incalcita si e mai bine sa nu intelegi ce si cum gandesc unii, ca ar trebui sa fii pe aceasi frecventa sa poti intelege

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
ClaudiaH spune:
Buna ziua!
N-am mai dat pe aici de vreo doi ani si jumatate. Nu stiu daca isi mai aduce careva aminte; a fost un incident. De-abia venisem in Germania, nu stiam prea bine pe ce lume sunt si intrebam si eu una alta despre cursuri, gradinite, etc. Cand am spus ca mi-am gasit gradinita la copil si cursuri aproape gratis, una dintre "nemtoaicele" foste romance, m-a facut cu ou si cu otet ca de ce primesc eu gradinita la copil si cursuri degeaba cand ea care are cetatenie e de n-spe ani, etc. nu gaseste gradinita la copil si multe altele. Asa m-a durut atitudinea ei... de romanca din aia care moare de ciuda pentru binele altuia. Ei bine, nu mai stiu ce "nume" avea, am vrut sa uit dar n-am reusit de tot. Asa ca acum, cand m-am mai dumirit si eu cum stau lucrurile pe aici, daca o mai fi intrand pe aici draga de ea, vreau sa-i dau cateva amanunte care sa o mai scuteasca de atata naduf impotriva mea. Ceea ce am primit eu la copil nu era gradinita propriu-zisa ci Kinderbetreuung si asta ofera in general multe scoli pentru mamele care merg la diverse cursuri. Inclusiv VHS-ul are asa un program de kinderbetreuung. Cursul nu a fost gratis cum s-a inteles ci a costat 1 euro pe ora si daca stai sa socotesti se cam adunau vreo cateva sute de euro pe un modul lingvistic. Deci n-am primit nimic gratis, poate sa stea linistita, n-am fost favorizata si in nici un caz nu in defavoarea ei. Iar in privinta locurilor la gradinita chiar se gasesc daca esti prevazator si inscrii copilul din timp. In fine... daca Doamna in cauza nu mai e activa pe aici poate o sa mai revin si eu sa mai scriu, sa mai intreb... dar daca mai e prin zona, n-as vrea s-o deranjez cu aerul meu de "proaspat venit".
In orice caz, va urez tuturor sarabtori fericite alaturi de cei dragi!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
Pozele noastre
Miriluta spune:
Si eu vreau o injectie cu cofeina. M-am trezit azi la 5...nici eu nu stiu de ce ..si sunt la birou de la 6:45 (as fi stat si eu acasa ca omu' sa imi beau macar cafeaua, dar se trezise si ''iarba'' si nu mi-a mai ars de nimic
).
Acum numar orele pana cand plec ...la doctor
celesta spune:
| citat din mesajul lui tumpi Mama ce discutie frumoasa , soacre si tot neamul lor.Trischa, misto faza cu inchiatul, ce-as mai fi incuiat-o si eu pe a mea cand a inceput sa ma vorbeasca de bine.Noroc ca la mine functioneaza butonul ignor si ce bine e. Mai are cineva o cafea?Ca eu abia imi tin ochii deschisi.Abia m-am trezit. Ma duc sa-mi fac o cafea sa ma trezesc putin ca zici ca-s cazuta-n freza. "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger) |
Uite ia de la mine una
... eu ma opresc la a doua ca deja e clar ca nu ma mai ajuta nici una, starea asta de somn care o am ar trebui sa-i spun pe nume, LENE sau 
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
Miriluta spune:
| citat din mesajul lui ClaudiaH Buna ziua! N-am mai dat pe aici de vreo doi ani si jumatate. Nu stiu daca isi mai aduce careva aminte; a fost un incident. De-abia venisem in Germania, nu stiam prea bine pe ce lume sunt si intrebam si eu una alta despre cursuri, gradinite, etc. Cand am spus ca mi-am gasit gradinita la copil si cursuri aproape gratis, una dintre "nemtoaicele" foste romance, m-a facut cu ou si cu otet ca de ce primesc eu gradinita la copil si cursuri degeaba cand ea care are cetatenie e de n-spe ani, etc. nu gaseste gradinita la copil si multe altele. Asa m-a durut atitudinea ei... de romanca din aia care moare de ciuda pentru binele altuia. Ei bine, nu mai stiu ce "nume" avea, am vrut sa uit dar n-am reusit de tot. Asa ca acum, cand m-am mai dumirit si eu cum stau lucrurile pe aici, daca o mai fi intrand pe aici draga de ea, vreau sa-i dau cateva amanunte care sa o mai scuteasca de atata naduf impotriva mea. Ceea ce am primit eu la copil nu era gradinita propriu-zisa ci Kinderbetreuung si asta ofera in general multe scoli pentru mamele care merg la diverse cursuri. Inclusiv VHS-ul are asa un program de kinderbetreuung. Cursul nu a fost gratis cum s-a inteles ci a costat 1 euro pe ora si daca stai sa socotesti se cam adunau vreo cateva sute de euro pe un modul lingvistic. Deci n-am primit nimic gratis, poate sa stea linistita, n-am fost favorizata si in nici un caz nu in defavoarea ei. Iar in privinta locurilor la gradinita chiar se gasesc daca esti prevazator si inscrii copilul din timp. In fine... daca Doamna in cauza nu mai e activa pe aici poate o sa mai revin si eu sa mai scriu, sa mai intreb... dar daca mai e prin zona, n-as vrea s-o deranjez cu aerul meu de "proaspat venit". In orice caz, va urez tuturor sarabtori fericite alaturi de cei dragi! mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008 Pozele noastre |
ClaudiaH bun venit inainte de toate. Referitor la persoana de care vorbesti, nu cred ca e una dintre noi, noi suntem toate ''de treaba''
Sper ca mai stai pe ''aici''

celesta spune:
| citat din mesajul lui Miriluta Si eu vreau o injectie cu cofeina. M-am trezit azi la 5...nici eu nu stiu de ce ..si sunt la birou de la 6:45 (as fi stat si eu acasa ca omu' sa imi beau macar cafeaua, dar se trezise si ''iarba'' si nu mi-a mai ars de nimic Acum numar orele pana cand plec ...la doctor ![]() Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |
Te servesc si pe tine cu o
, desi nu stiu daca o vei primi la timp, ca eu sunt ca la job nou acum, adica in perioade de probe si vorbesc singura pe aici pana se termina cenzura „Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”

,bunnnn,ma duc usor inchid usa la beci pe dinafara pun ivarul si plec