Mamici in Germania (15) cu gandul la Emma
Raspunsuri - Pagina 20
mikiriki spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui m0oniik
Ehh nu numai ia e nebuna ce si o cumnata de a mea , de 3 ani sunt aici si cred ca in 3 ani am vb cu ea 10 cuvinte , iar sotul unei cunostinte tot e sas , dar si ala e nebun si mai cunosc niste sasi car sunt cam ciudati , de aia am intrebat ca toti sunt asa Monik 26+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik |
Soacra mea are toane si toane. acum e stresata ca voi fi mai slaba decat ea
. Noi am vrut sa mergem Ostermontag la ea si a zis: nu o sa fii obosita? Poate ai nevoie sa stai acasa. Venim noi intr-un We la voi
De vreo 10 minute a sunat-o neamtzu´ sa puna tara la cale. Si a intrebat-o daca sunt acasa sau merg la Oma. I-a raspuns: am vorbit si cu Micha, poate ca o sa fie obosita dupa munca bla bla...dar daca veniti o sa fac rapid prajitura ta preferata. Micha nu cred ca mai mananca prajitura daca e la dieta

I-am spus clar ca nu tin nici o dieta. pot sa mai mananc o prajitura la ocazii speciale. Oricum as fi fost multumita daca ar fi spus: am nevoie de liniste. stati voi acasa si ne vedem de Craciun
Am vorbit si cu cumnata si a inceput sa rada. a zis ca maica-sa trece printr-o criza de frumuseste
Parerea mea e ca toate soacrele sunt la fel, indiferent de rasa
Miri
Miki
celesta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Miriluta
Monikiubito, nu are nici o legatura nationalitatea sotului, in general, toate soacrele sunt nebune, nu numai a ta Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |
Stimmt

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
m0oniik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miriluta ok, al meu e inginer si daca trebuie sa schimbe un bec, intai ma trimite sa trag siguranta de la panou, apoi se duce in garaj sa ia scara, apoi ma roaga sa ii caut in trusa cu scule o surubelnita in cruce.. ![]() asa ca de cele mai multe ori nu ii spun nimic, iau un nenorocit de bec, ma sui pe scaun si schimb eu beculIar pt chestiile mai complicate, anagajm profesionisti. |
Atunci nu sunt singura , si eu schimb becurile , mai repar chestii mici etc .... dar la desayn vezi ce ne mai certam
Monik 26+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
trischa spune:
Monik,al meu e doar jumate sas,soacra e romanca.dar asta nu inseamna ca nu-i dilita.cat despre cumnate....iiii,brrrrr, a mea e mai rea ca soacra.noroc ca ne vedem rar,dar si cand stateam in ro tot asa rar le vedeam.aveam locuinta la 2 km de ele si ne vedeam de 2 ori pe an din intamplare.
Cu multi ani in urma m-am dus la soacra,am intrat in curte si din beci se auzea vorba.stau eu cuminte si ascult....soacra cu cumnata ma tocat maruntel
,bunnnn,ma duc usor inchid usa la beci pe dinafara pun ivarul si plec
.
celesta spune:
Dorm pe mine desi sunt la cafeaua cu nr 2, pun o melodie de zguduit creierii ca poate ma mai trezesc 
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
mikiriki spune:
ha ha ha Trischa, bine le-ai facut.
Eu sunt experta la schimbat becuri, mutat mobila, reparat PC si shopping
. Lui ii ia cel mult 2 luni sa schimbe un bec. Am renuntat sa-i mai spun ca trebuie schimbat un bec. ![]()
Miki
m0oniik spune:
| citat din mesajul lui trischa Monik,al meu e doar jumate sas,soacra e romanca.dar asta nu inseamna ca nu-i dilita.cat despre cumnate....iiii,brrrrr, a mea e mai rea ca soacra.noroc ca ne vedem rar,dar si cand stateam in ro tot asa rar le vedeam.aveam locuinta la 2 km de ele si ne vedeam de 2 ori pe an din intamplare. Cu multi ani in urma m-am dus la soacra,am intrat in curte si din beci se auzea vorba.stau eu cuminte si ascult....soacra cu cumnata ma tocat maruntel ,bunnnn,ma duc usor inchid usa la beci pe dinafara pun ivarul si plec |
Precis ca si pe mine ma barfesc , dar ceea ce ma supara e ca nu am facut nimica si nu stiu de ce se comporta asa , cand am fost la spital nici in vizita nu au venit . Si inca odata sa nu ma intelegeti gresit , nu sunt nationalista , doar poate am eu norocul ca familia sotului sa fie mai ciudat .
Monik 26+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
Miriluta spune:
| citat din mesajul lui trischa Cu multi ani in urma m-am dus la soacra,am intrat in curte si din beci se auzea vorba.stau eu cuminte si ascult....soacra cu cumnata ma tocat maruntel ,bunnnn,ma duc usor inchid usa la beci pe dinafara pun ivarul si plec |
Cool

, si eu o mai incui in beci dar la noi se intra in Keller din casa, asa ca tipa tare si pana la urma tot o aude cineva
m0oniik spune:
| citat din mesajul lui mikiriki Ehh nu numai ia e nebuna ce si o cumnata de a mea , de 3 ani sunt aici si cred ca in 3 ani am vb cu ea 10 cuvinte , iar sotul unei cunostinte tot e sas , dar si ala e nebun si mai cunosc niste sasi car sunt cam ciudati , de aia am intrebat ca toti sunt asa |
Iar despre cunostinta sotului hai ca va zic cum a fost , deci cunostinta aia mi-a fost prietena , in fiecare vineri mergeam la inot , la cump etc . La ziua sotului bine inteles au fost si ei invitati , acuma vine faza fazei el : mancarea a lasat-o acolo ,prajitura idem, vinul nu a baut-o a zis ca nu e buna , am desfacut altul nici ala nu a fost buna . A inceput sa cotrobaiasca prin bucatarie , la dulapuri , aproape mi-a stricat cuptorul ( cuptorul are siguranta ca copii sa nu poata deschide ) el a smuls cu forta .....si mai multe,noi nu am zis nimica . Dupa aia sun sa vb cu ea , ridica el telef si imi spune ca ea nu e acasa , ii spun bine atunci spune-i ca am cautat-o si sa ma sune ea, nu i-a zis nimica , aceasta faza a facut de mai multe ori , deci am ajuns la concluzia ca mai bine nu mai sun , nu mai deranjez , nici pana azi nu am inteles DE CE sa comportat asa ?
Monik 26+