Mamici in Germania (15) cu gandul la Emma
Raspunsuri - Pagina 19
mikiriki spune:
Mihi, Paste fericit si tie
Sa mai vii pe la noi ![]()
Miri, offf ce nesimtit. Cauta alti mesteri. Spor la trebusca
Miha-ardeleanca, buna intrebare
cum sa fie la munca? am vrut sa iau avionul spre Ro de vreo 3 ori ( cafeneaua e exact de unde pleaca Germanwings-ul in Ro )
Dupa lungi discutii si o noapte de meditatii am ajuns la concluzia ca nu mai are rost sa ma enervez la munca. Degeaba spun eu ca e alba, ei sunt sefii si musai sa fie verde. Oricum a fost greseala mea pt. ca am invatat sa lucrez in atatea puncte de lucru ( indiferent ca e gara, aeroport sau messe).Poate rasare soarele si pe strada mea ![]()
M-am vaitat putin , parol ca ma simt mai bine 
Miki
m0oniik spune:
Buna dimineata
Mrs de cafea , eu beau deja a 2 , ca sunt rupta de obo .
Adina - nu am adormit
ca mi-am pus ambele ceasuri sa sune , am zis ca daca nu aud pe una precis ca aud pe cealalta , si chiar nu trebuia ca abia am dormit ceva.
Doctorul a zis ca totul e in ordine ![]()
, ce ma bucur
. Ajung acasa , zic hai s-o sun pe soacra sa-i zic ca totul e in ordine , dar nu a raspuns , asta a facut-o toata saptamana 
, dar nici nu merg la ea , pt ce daca asa de nesimtita e , poate nici nu imi deschide usa ( nu i-am facut nimica si nu inteleg de ce comporta asa ) , si faza fazei ca sta cu o strada mai incolo de noi.Trischa - tu ai sot sas, nu ? si soacra ta e asa de nebuna , sau in genearal toti sasi ???
Mariana - sa vezi la noi bebe ce amestecatura va face cu 4 limbi
. Mie imi place cand vb asa , numai cateva cuvinte , sunt asa de draguti .
Ceska - multa sanatate .
Noiembrie - hai ca vin cu tine la medic ,si asa am boala pe ei ![]()
.
Tumpi - eu totusi iti zic sa incerci cu atlasibul , toate coletele merg la Sibiu , iar bucuresti e mai aproapre de Sibiu decat Oradea .
M-am cam intins cu scrisul merg sa-mi fac si eu treburile . O zi frumoasa sa aveti 
Monik 26+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
m0oniik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miriluta Mai fetelor, voi vorbiti de funie in casa spanzuratului cu curatenia ![]() ...la mine in casa e dezastru, nenorocitul ala care imi face baia isi bate joc de noi si de doua zile nu a mai venit, nu imi raspunde la telefon![]() ..si mai are destule de facut .. |
Noi asa am patit cu mobila de bucatarie , am comandat-o deja in Noiembrie si au venit in februarie inainte de ziua mea , nesimtiti , desi i-am spus ca pana atuncia vrem s-o avem . Iar sotu are in sange sa targuieasca asa ca am primit o reducere de pret , altfel nu o mai luam .
Monik 26+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
Miriluta spune:
| citat din mesajul lui m0oniik Trischa - tu ai sot sas, nu ? si soacra ta e asa de nebuna , sau in genearal toti sasi ??? Monik 26+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik |
Monikiubito, nu are nici o legatura nationalitatea sotului, in general, toate soacrele sunt nebune, nu numai a ta
Miriluta spune:
| citat din mesajul lui m0oniik [ Noi asa am patit cu mobila de bucatarie , am comandat-o deja in Noiembrie si au venit in februarie inainte de ziua mea , nesimtiti , desi i-am spus ca pana atuncia vrem s-o avem . Iar sotu are in sange sa targuieasca asa ca am primit o reducere de pret , altfel nu o mai luam . Monik 26+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik |
de mobila nu ma mai plang: am platit-o in decembrie, urmand sa fie livrata la sf lui ianuarie. Acum e aprilie si inca nu am primit-o

mikiriki spune:
| citat din mesajul lui miraklucker ..ajung si eu la spartu targului. Nu/s pusa deloc la curent cu nimic, dar ma ducumentez dupa ce ajung acasa, ca tre sa ma odihnesc. Acu nu pot daca vreti sa vedeti o parte din aventurile noastre... http://picasaweb.google.com/miraklucker/RomaniaAprilie2009# somn usor!!! Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006) Poze noi.....cu noi Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder |
ce bine se simt copilashii acasa. iar tu mami radiezi de fericire 
Miki
m0oniik spune:
| citat din mesajul lui Miriluta Monikiubito, nu are nici o legatura nationalitatea sotului, in general, toate soacrele sunt nebune, nu numai a ta |
Ehh nu numai ia e nebuna ce si o cumnata de a mea , de 3 ani sunt aici si cred ca in 3 ani am vb cu ea 10 cuvinte , de aia am intrebat ca toti sunt asa
Monik 26+
m0oniik spune:
| citat din mesajul lui Miriluta de mobila nu ma mai plang: am platit-o in decembrie, urmand sa fie livrata la sf lui ianuarie. Acum e aprilie si inca nu am primit-o ![]() ![]() |
Atunci pot sa te cred ce draci ai . Eu am noroc ca sotul a renovat casa , tapet , vopsit , laminat etc , deci acolo nu am avut treaba , iar cand parintii mei au fost aici tata a facut restul .
Monik 26+
celesta spune:
| citat din mesajul lui mikiriki Mooooama cat ati scris. Am ajuns si eu acasa de vreo 1h. Am primit pedeapsa . Ete nah...poate ma mai imbolnavesc o data, doar pe hartie Celeste, bine ai venit ![]() ![]() Ioana, sper sa rezolvi cu pachetul. Mihaela-Osna, concediu placut. Miri, tin pumnii pt. interventie. Eu mi-am facut pass-ul romanesc ( inca nu l-am primit). Am vrut sa-l fac pe cel german, dar m-am razgandit-fara chef de test Mihaelaaa, eu nu am avut certificatul de casatorie tradus in lb. romana.am mers cu formularele alea tip 5 ( 3 la numar), cu certificatul de nastere,cu 3 poze pass, cu dreptul de sedere, cu certificatul de casatorie Formule B cu apostila pe el. Am platit 120 euro pt. tot( pass, tradus si transcriere certificat casatorie romanesc). Multa bafta. Acum merg sa-i povestesc neamtului de ce sunt pedepsita la munca ( nemtzalaii si regulile lor Ne ``vedem`` la cafea. Noapte buna ![]() PS: scuzati-mi greselile, dar nu mai am chef de corectat Miki |
Multzu Mikiriki

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
Miriluta spune:
| citat din mesajul lui m0oniik Atunci pot sa te cred ce draci ai . Eu am noroc ca sotul a renovat casa , tapet , vopsit , laminat etc , deci acolo nu am avut treaba , iar cand parintii mei au fost aici tata a facut restul . Monik 26+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik |
ok, al meu e inginer si daca trebuie sa schimbe un bec, intai ma trimite sa trag siguranta de la panou, apoi se duce in garaj sa ia scara, apoi ma roaga sa ii caut in trusa cu scule o surubelnita in cruce..

asa ca de cele mai multe ori nu ii spun nimic, iau un nenorocit de bec, ma sui pe scaun si schimb eu beculIar pt chestiile mai complicate, anagajm profesionisti.

. Ete nah...poate ma mai imbolnavesc o data, doar pe hartie