Mamici in Germania (15) cu gandul la Emma

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Miri cum e ochisorul lui Miru dupa masa mergi la gineco?
Miki tie iarasi ti-a zis la altfel ptr cetatienie,sau s-o fi schimbat iarasi ceva .
Ceska o sa incerc iubito sa fac ce mi-ai zis,ai noroc ca esti de-a mea .
Simona dar tu pe unde umbli fataaaaaaaaaa?
Celesta super nightwisch ,mai baga din astea ca imi place si evanesence .
Adina cu ce mergeti in ro?
Codruta lipsete la cafea,ce e cu tine?
Mihaela ardeleanca presimt ca esti supi pe mine si sper sa nu fie asa .
Miha osna crd ca ati plecat deja,drum bun si distractie pe acolo sa aveti.
Miraaaa ai ajuns acasa,asteptam impresia de la Cimisoara si la pozici ma uit dupa masa .
Ioana succes cu coletul ala,nu ai mai zis nimic de Maya,o cunosti?
Mariana tu intri pe nocturna,atunci te lasa Eliza la pc?
Monik ai grija de tine .
Puiu cu ce te muncesti azi?
Alexandra ia iesi la raport ce ai gatit din bucataria MIhaelei .
Trischa cum e Patrizia?
Angi lasa ca vine si vorbitul,stai calma.
Acu chiar ma fugit.....

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Paste fericit pt duminica asta si pt halanta...Claudelu...si tuturor nemtzaloaicelor romance...si nu numai...plec la tzara si acolo nema internet...Lumina in suflet!

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74
Acu chiar ma fugit.....

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Miru e ok, ieri seara nu mai avea nici pe naiba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna dimineata si multumim de cafea.Eu as mai bea una, da in acelas timp parca as dormi putin inainte sa ma apuc de treaba prin casa.Da astept un colet si mi-e ca-mi strica somnul de frumusete postasul.

Claudia, reteta de praji cu rhubarba o am de aici de pe DC, daca vrei iti ti-o copiez si o scriu aici sau pe PM, cum vrei.Cat despre Maya, nu o cunosc personal, doar de pe culi ca ne intersectam la pisicute.Dar nu cred ca ar intra aici,abia intra pe acolo.Acum am vazut ca e prinsa si cu gradinaritul.Daca cineva o stie mai bine, poate Osna, o invita ea cand se intoarce din concediu, dar nu bag mana-n foc ca ni s-ar alatura.

Cat despre Atlassib, din pacate pana in Bucuresti fac cam 5 zile fiinca se opresc toate pachetele la coletaria din Sibiu si de acolo pleaca mai departe.

Servici usor celor care sunt la munca, spor la treaba celor care inca trebaluiesc prin casa si sanatate copilutilor bolnaviori.

Eu azi am aflat ca sambata nu lucrez, yupiiiii, am liber pana marti.De un an jumate de cand lucrez in sistem nu am avut asa multe zile libere.Poate il conving pe al meu sa tragem o fuga prin vecinii olandezi sau belgieni ca el voia in Mayen, da m-am plictisit de oraselul ala.

Ceva recomandari aveti , unde pot merge Olanda sau Belgia si ce e de facut prin zona?Miki, tu imi recomanzi ceva?

Ma duc si eu sa vad cu ce ma indelentnicesc azi si mai revin.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Buna dimineata tuturor!, multam de cafa , nuuuuuuu nu lipsesc de la apel , dar maia am cite ceva de facut care asa ma streseaza!!!
Azi merg din nou cu Matei la doctor ....
Ieri am ajutat la reparatul marchizei (va spusesem ca a cazut cu o zi inainte!)
Am facut ieri o paine din retetele Osnei (paine mediteraneeana!) si i-am dat o forma un pic altfel si barbatul -mau -ai facut cozonac deja?
Adina drum bun , sa ai un concediu placut!
Ramonaiani - Matei ainceput sa vorbeasca , in nemteste la gradi , sa vezi ce turuie toata ziua . Si noi tot romaneste in casa , ce mai vorbeste tata-sau cu el .
Miki , lasa fato , ca viata -i frumoasa , tu sa fii sanatoasa (ce rima mi-a iesit!)
Clau , ce faci , ce ai mai gatit , toate-s gata acasa?
Va dores tuturor o zi frumoasa , si sa aveti grija de voi! Ura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

MIriluta, Angi,
gaza mea face pe 23 16 luni si are urmatorul vocabular:
mama, papa, pipi, kaka, tete(ente), wa-wa/wau-wau, ne-ne-ne (nein), socke, schuh, scha (schaf), muuuuuu(vaca), iha-iha (cal), schiff (ca avem neckarul si ecluza si toata ziua vedem barje), fiiii (poate fi fenster sau fisch ca pe fereastra de la dormitor vedem iazul cu pesti al vecinului) baghi (e ori carutul lui buggy ori bagger-ul parcat in curtea din fata casei noastre), si cam atata. Probabil am lasat pe dinafara unul doua cuvinte dar cam asta zice curent.

Pe mine ma ia din urma peste gripa si enterocolita lui Benji asa ca suntem doi intr-o barca! Ca si lui ii curg mucii.... deja simt ca nu mai am putere, bine ca maine e dl sot acasa desi slaba nadejde in el. Si normal ca fiind asa rupta curatenia ioc, tre sa vb cu mama la tel ce gatim de paste poate ajung la mezger, varza acra a luat sotul de la turci..... sambata mai mergem la cumparaturi. O sa iau un zopf de la Bäcker si mama face un tort ca avem pe cineva care ne vine la cafea luni si gata......
Mi-e o ciuda ca sunt asa sleita si nu apuc sa fac nimic.... si asta mic inca nu s-a stabilizat deloc cu stomacul, dr nu o sa am de sarbatori, daca intra spaima in mine ca nu bea destul tre sa ajung cu el la spital, nu? ce mai frohe ostern o sa am! Poate se indura Bunul de mine totusi!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna dimineata si multam de cafea.am dus copila la gradi,am fost la banca apoi la un magazin,acum beau o cafea si plec iar.copila e mai bine,nu mai are febra dar are o fata alba si are muci.am tot tras cu aspiratorul si i-am curatat nasul.
Miriluta,fara griji cu baietelul tau ca el baga tot la cap si cand si-o da drumul la vorba o sa turuie ca moara.
Aseara am facut iar placinta cu branza si am pus multa ceapa verde..mmm a fost buna
O zi frumoasa si spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Mai fetelor, voi vorbiti de funie in casa spanzuratului cu curatenia...la mine in casa e dezastru, nenorocitul ala care imi face baia isi bate joc de noi si de doua zile nu a mai venit, nu imi raspunde la telefon..si mai are destule de facut..
Maine o sa ma apuc si eu de curatenie, macar etajul sa il fac, ca la copii in camere au fost depozitate toate materialele pt renovarea baii si e mai dezastru decat oriunde. Si poate am timp sa fac Joia si vinerea viitoare am liber asa ca sper sa fac curatenie si in restul casei. Of, ca imi vine sa imi iau campii...si mai am si iarba rea pe cap care cica ma ajuta dar de fapt zoileste toata casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

Buna dimineata

claudia cum sa fiu suparata ,vai de mine nu ma supar asa repede .

noi de pasti mergem la sora-mea si invers asa in familie .

miki cum a fost la munca?

miriluta spor la treaba

Adina drum bun !!sa va distrati

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neata,

Ioana, noi mergem in Olanda in Venlo ( e la 1h de noi) si Eindhoven ( cca 2 ore) , iar Belgia in Bruxelles ( cam la 4 ore de mers) si Antwerpen ( cca 4 ore). Ce poti face acolo? De la shopping pana la vizitat muzee.
Codruta, . asa zic si eu, sanatoasa sa fiu.

O zi buna fetelor

Miki

Mergi la inceput