Mamici in Germania (15) cu gandul la Emma
Raspunsuri - Pagina 17
ceska777 spune:
Noi inca traim.
Claudia74,
stii ca eu mereu vin cu propuneri pentru tine?
Nu treci tu in prima pagina linkurile astea, ca sunt foarte cerute: mezger etc????? Si altele legate de acte, cetatenie etc?
Merg sa vad daca are chef de somn gaza mea. Ma innnebuneste!!!!!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
AdinaF spune:
buna fetelor!
mai nu stiu, eu cu atlasib in ce priveste trimisul pachetelor am doar experientze pozitive. ajung foarte repede si sunt ok ca pretz.
osna, distractzie placuta in concediu, asteptam impresii! Musai sa ma bag si eu pe blogul tau ca prea saliveaza fetele
.
celeste, bine-ai venit, deja suntem o trupa serioasa
Scrie mesaje scurte si multe sa scapi mai repede de moderare.
Eu numai seara mai am timp sa intru, ziua ma "ocupa" piticii, du-ne la spielplatz, du-ne la cai, du-ne la bauernhof, si eu ii duc, ce sa tot facem si-acasa?
I-am intrebat ce vor sa le-aduca iepurasul, Fabi a zis ca vrea "pijamale cu masini, si o bluzitza si un pantalonash tot cu masini" - m-am conformat, dulciuri sa le ia tac'su ca io economisesc pt Romania (clau, peste o saptamana plecam ).
monik, super ca tzi se prelungesc momentele de respiro, vezi sa nu intarzii la doctor ![]()
noiembrie, nasoala faza cu datul mainii, jignitoare de-a dreptul, la urma urmei oricum se spala si se dezinfecteaza dupa fiecare consultatztie, nu? Sau cel putzin asa ar trebui ...
O seara faina , si multa sanatate copiilor bolnaviori!
miraklucker spune:
..ajung si eu la spartu targului. Nu/s pusa deloc la curent cu nimic, dar ma ducumentez dupa ce ajung acasa, ca tre sa ma odihnesc. Acu nu pot![]()
daca vreti sa vedeti o parte din aventurile noastre...
http://picasaweb.google.com/miraklucker/RomaniaAprilie2009#
somn usor!!!
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
celesta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AdinaF buna fetelor! celeste, bine-ai venit, deja suntem o trupa serioasa Scrie mesaje scurte si multe sa scapi mai repede de moderare.O seara faina , si multa sanatate copiilor bolnaviori! Adina, imblanzit(a)oare de Fabian si Alexander (06.10.2006) |
Multumesc Adina

Ai perfecta dreptate cu mesajele scurte...
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui Miriluta Fetelor, care aveti plozi de-o seama cu al meu, copii vostrii vorbesc, ca al meu in afara de DA, NU, Utza si DAIA (noi toti ai casei suntem pt el DAIA) nu zice mai nimic inteligibil Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |
A mea e mai mica nitel
), pa. Pana acum cateva zile invatase sa spuna 'gata', dar acum vad ca a uitat, si ceva onomatopee: 'ham-ham' la catel si 'moo' (mor) la ursuletzi.La mine e mai rau, ca nefiind niciunul neamt in familie, nu vorbim cu ea nemteste - asa ca pe-asta nici nu o vorbeste, nici nu o-ntelege
...Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
27+
celesta spune:
| citat din mesajul lui m0oniik Buna seara Mariana - ti-am trimis si eu un PM .Sa nu crezi ca asa vecini buni am , doar de aia a facut-o pt ca anul trecut a fost operata la rotula sau unde si nu putea sa umble , eu ii faceam cumparaturile, o mai luam cu mine la plimbare din cand in cand , iar sotu facea gradina . Inainte se lega de orice , si mereu comenta , iar de aia deasupra noastra mai bine nici nu zic nimica ca as putea s-o ![]() ![]() Mihaelaaa - mie medicul mi-a zis sa iau 8 buc pe zi ,mi se pare exagerat de mult si eu nu am voie sa iau atata , pt ca eu sunt bolnava ( cronica ) cu rinichii . Maine nici nu am curajul sa-i spun de zgarci ca precis ma intreaba daca iau cei 8 tablete de magneziu pe zi . Tumpi - eu sapt trecuta vineri am trimis un pachet in Oradea cu atlasibul , iar luni deja ai mei au primit-o . Sincer nici mie nu imi place de ei , dar noi nu avem alte posibilitati . Poti trimite pana la 20 kg , al nostru a fost aproape 50 kg , a trebuit sa scot , si la urma urmei tot am trimis 25 de kg . Celeste - bun venit .Osna - drum bun si Paste Fericit . Eu acums 10 min am vb cu sotu si mi-a zis ca de pasti o sa fim singuri , copilul deja sambata cum ajung din Italia merge la mamasa , ohhh ce ma bucur Monik 26+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik |
Multzu Monik

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
mikiriki spune:
Mooooama cat ati scris. Am ajuns si eu acasa de vreo 1h. Am primit pedeapsa
Pana la concediu lucrez in aeroport
. Replica azi: daca ai fost bolnava si dupa aia ai avut 4 zile libere
. Ete nah...poate ma mai imbolnavesc o data, doar pe hartie
. Sunt super nervoasa, dar o sa-mi treaca.
Celeste, bine ai venit 

Ioana, sper sa rezolvi cu pachetul.
Mihaela-Osna, concediu placut.
Miri, tin pumnii pt. interventie.
Eu mi-am facut pass-ul romanesc ( inca nu l-am primit). Am vrut sa-l fac pe cel german, dar m-am razgandit-fara chef de test
. Mi-au spus ca trebuie sa fiu de cel putin 2 ani casatorita cu un cetatean german, sa dau testul care dureaza vreo 10 min-costa 111 euro, apoi Einbürgerung 255 euro.
Mihaelaaa, eu nu am avut certificatul de casatorie tradus in lb. romana.am mers cu formularele alea tip 5 ( 3 la numar), cu certificatul de nastere,cu 3 poze pass, cu dreptul de sedere, cu certificatul de casatorie Formule B cu apostila pe el. Am platit 120 euro pt. tot( pass, tradus si transcriere certificat casatorie romanesc). Multa bafta.
Acum merg sa-i povestesc neamtului de ce sunt pedepsita la munca
( nemtzalaii si regulile lor
) si sigur ei nu au nici o vina, doar mi se pare ca e pedeapsa, imi caut verbindung pt. maine.. apoi dorm ...of of mai mai ![]()
Ne ``vedem`` la cafea.
Noapte buna
PS: scuzati-mi greselile, dar nu mai am chef de corectat ![]()
Miki
Miriluta spune:
| citat din mesajul lui ramonaiani A mea e mai mica nitel ), pa. Pana acum cateva zile invatase sa spuna 'gata', dar acum vad ca a uitat, si ceva onomatopee: 'ham-ham' la catel si 'moo' (mor) la ursuletzi.La mine e mai rau, ca nefiind niciunul neamt in familie, nu vorbim cu ea nemteste - asa ca pe-asta nici nu o vorbeste, nici nu o-ntelege ...Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) 27+ |
Hm, poate ne incuscrim..
claudia74 spune:
Vin si eu eu scurt la cafea ca is pe fuga,il duc pe Andi la gradi,ultima oara,apoi are vacanta 1 sapt si plec la lucru easc,ne auzim dupa masa.
Va tzuc pe toatee
.
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'