Mamici in Germania (15) cu gandul la Emma
Raspunsuri - Pagina 16
celesta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura25 Celesta, bune venit pe ! Primele 14 mesaje sunt moderate din aceasta cauza apar mai tarziu. Continua sa scrii si in curand scapi de moderare. (Si mie imi place mult Nightwish )Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank">Clipe de viatza - gemei pupaciosi Cugetari gemene, Fotografiile noastre Filmulete cu shtrumphi Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Multzu Laura
Bine v-am gasit pe toate Ma bucur ca-ti place Nightwish, o sa mai pun atunci cate un video cu ei

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
claudia74 spune:
Si inca ceva .......ptr fetele latineeeeeeeeeeeeeeeee 
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
tumpi spune:
Claudia merci de dedicatie, da acu nu pot sa ascult ca nu-mi mere sonorul.
Mie cu cioco imi place Brownies Capuccino.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
Ioano pai eu credeam ca scoti reteta la interval,numai pofta mi-ai facut,dar nu-i nimic ca vine ceva productie proprie,adica inventie proprie,am facut acu ceva cu sauerkirsch,om vedea ce iese
.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
osna spune:
claudia daca e cu visine sigur e buna,eu mi-s inebunita dupa dulcegarii cu cirese sau visine.
am intrat scurt sa va urez Frohe Ostern!!!!.voi intra pe marti sa va povestesc cum a fost.
v-am pupat
mamica fluturasului Matei
tumpi spune:
Claudia,cam greu ma prind azi
,deh am uitat sa veau lapte si nu prea avea ce sa se prinda.
Da las ca o sa fie bun ce ai facut acolo.Si mie imi plac praji cu visine.
Osna, mini concediu placut, te asteptam cu impresii.
Ce faceti fetele de zilele astea libere?Unele stiu ca sarbatoresc Pastele,dar restul?
As pleca si eu, poate daca e vreme frumoasa trag o tura duminica pana in Olanda sau Belgia.La mine e nasol ca eu si vineri lucrez si sambata.Asa ca liber nu am decat duminica si luni
claudia74 spune:
Eu lucrez de Pastele astea
ca am cerut liber celelalt sa ne intalnim
asa ca nu stiu cde atmosfera de Pasti va fi,voi vopsi oua,vom manca sunca fiarta cu branza,ceapa verde si ridichi asa se manca in Banat sambata si de mancare nu stiu ce sa fac mai deosebit,soacra face un dobos,friptura de miel,astea mancam luni cand suntem libere amandoua ca si ea lucra tot we,asa ca barbatii home alone,aaaaa sambata seara mergem la geburtstag party ca un vecin italian,duminica ar trebui sa cant la biserica in cor dar nu cred ca voi merge deoarece am lipsit in ultima vreme de la singstunde,iara am scris telegrafic,prajitura e in frigi,cu toate ca Andi bazaie ca vrea sa mance, el a fost mein grosse helfer la praji,la lins blidele
.
Miha ausflug placut sa aveti si abia asteptam poze si impresii
, sa aveti parte de vreme faina sa va simtiti bine.
Restul fetelor unde umblati,multe absente azi; va
pe toate.
Timisoara Impreuna
tumpi spune:
Ati adormit?
Cu se mai simt copilasii bolnavioari?
Clau, cum a iesit praji?Mai am si eu o bucatica in frigi, parca as papa,desi e cam tarziu, numai ca a mea e cu mousse de capsuni si de rhabarba.Cu cioco imi place numai tortul padurea neagra sau ala cu praline
.
Ma retrag si eu sa ma pregatesc pentru maine la munca ca dimineata iara trag de mine si doar visez ca suna ceasul
O noapte frumoasa si linistita va doresc
m0oniik spune:
Buna seara
Mariana - ti-am trimis si eu un PM .Sa nu crezi ca asa vecini buni am , doar de aia a facut-o pt ca anul trecut a fost operata la rotula sau unde si nu putea sa umble , eu ii faceam cumparaturile, o mai luam cu mine la plimbare din cand in cand , iar sotu facea gradina . Inainte se lega de orice , si mereu comenta , iar de aia deasupra noastra mai bine nici nu zic nimica ca as putea s-o 

Mihaelaaa - mie medicul mi-a zis sa iau 8 buc pe zi ,mi se pare exagerat de mult si eu nu am voie sa iau atata , pt ca eu sunt bolnava ( cronica ) cu rinichii . Maine nici nu am curajul sa-i spun de zgarci ca precis ma intreaba daca iau cei 8 tablete de magneziu pe zi .
Tumpi - eu sapt trecuta vineri am trimis un pachet in Oradea cu atlasibul , iar luni deja ai mei au primit-o . Sincer nici mie nu imi place de ei , dar noi nu avem alte posibilitati . Poti trimite pana la 20 kg , al nostru a fost aproape 50 kg , a trebuit sa scot , si la urma urmei tot am trimis 25 de kg .
Celeste - bun venit
.
Osna - drum bun si Paste Fericit .
Eu acums 10 min am vb cu sotu si mi-a zis ca de pasti o sa fim singuri , copilul deja sambata cum ajung din Italia merge la mamasa , ohhh ce ma bucur ![]()
, inca o sapt liniste.
Monik 26+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
claudia74 spune:
Bravo Monik ma bucur,sper sa va simtiti bine.
Ioana am gustat deja e foarte buna,puteam sa fac totusi si o crema,o pun maine pe bloq,eu nu am facut niciodata praji cu rabarba,habar nu am cum cauta afara asa o praji sau mai ales ce gust poate sa aibe,auzi dar tu iara fluturi retete pe sub nas,adica numai titlurile,nu dai nimic ai! te tin eu minte!:)
Somn usor fetelor,intru si eu la dus si putina lectura apoi.
Pe maine la cafa.
Timisoara Impreuna

! Primele 14 mesaje sunt moderate din aceasta cauza apar mai tarziu. Continua sa scrii si in curand scapi de moderare. (Si mie imi place mult Nightwish
)