Mamici in Germania (15) cu gandul la Emma

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

claudia sotul nu prea mananca cremoase,e oltean si ii plac checurile si palcintele.oricum tortul asta e unul dintre putinele care le mananca si ii plac.cred ca e din cauza migdalelor/nucilor din blat

am vazut ca ati scris de pachete.prietena mea tocmai a trimis un pachet cu posta/DHL in romania,undeva langa cluj.a ajuns dupa 2 saptamani fara prb.20 kg parca a platit 25 euro.

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Citat:
citat din mesajul lui osna

claudia sotul nu prea mananca cremoase,e oltean si ii plac checurile si palcintele.oricum tortul asta e unul dintre putinele care le mananca si ii plac.cred ca e din cauza migdalelor/nucilor din blat

am vazut ca ati scris de pachete.prietena mea tocmai a trimis un pachet cu posta/DHL in romania,undeva langa cluj.a ajuns dupa 2 saptamani fara prb.20 kg parca a platit 25 euro.

va invit in bucataria mea

prin ei vreau si eu sa trimit.ce nu inteleg eu de ce dureaza asa de mult pana ajung?Fiinca stiu prea bine care este sistemul.In mod normal pachetele trebuie sa ajunga a doua zi,fiinca sunt trimise via avion.De ce pt Roamnia dureaza asa mult.E adevarat ca pe site,scrie ca intre 8-18 zile sau 6-8 zile.Oare le trimit cu trotineta?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ioana what's up! te dai cu sania pe ebay ba e si de vaicareli stai linistita suntem aici sa ascultam tot, dar io chiar nu stiu cum sa te scot din starea din starea asta,mi-am gatat de atarnat perdelele,copilul ma tot striga din curte unde se cearta cu sotu care lucra in gradina,uite acu a venit sa ma bazaie cu wetten deseara ptr meciurile din C.League.
Miha bucatareasa nu vreau tort,vreu o praji cu crema lasa ca mai caut eu ceva,cu crema de cioco ceva,sau inventez eu acusi ceva .

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Bingo Ioana despre trotineta era vorba,ti-a luat cam mult sa intelegi,mai sa fie ce cool ai spus-o!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

pai am intrebat de ce si intr-adevar ajung in tara foarte repede dar cica acolo trebuie facuta vama si dureaza asta,plus ca pina ajung de la sediul central in localitatile de destinatie,plus pina iti vine postasul sa te invite sa te duci sa-l ridici dureaza.

Mergi la inceput

Uite asta e ptr tine Ioana ca vad ca iti plac latino :

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

eu abia astpt sa ma urc maine in masina si sa plecam,cred ca nici nu o sa dorm bine la noapte.am verificat sa vad cum e vremea si se pare ca vom avea noroc de soare si 15-16 grade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

bippppp , cenzura.Ca sa nu spun ce era sa-mi iasa din gurita.

Ce vama mai nene?in cazul meu pleaca din köln si ajung in bucuresti in aeroport, destinatarul e tot acolo,plus ca tb curierul sa mi-l aduca la usa, ca-l trimit cu curierat rapid nu cu posta rapida.Daca nu as lucra in sistem si taman pt ei as mai zice, ca doar stiu cat dureaza.Ma apuca tot nervisorii pe ei.Defapt nu pe ei ma apuca nervii ci pe sistemul din romania, ca aici totul merge ok.

Claudia, vrei praji cu crema de cioco?Si da ma dau pe ebay, da nu cu sania ci cu tricicleta

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

pe noi asa ne-au aburit.

Mergi la inceput

Vrei da cu sania te dadeai mai repede ,hai baga reteta.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput