Mamici in Germania (15) cu gandul la Emma

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Miha nu sunt mandra nici ca am cetatenia germana si nici ca sotu e neamt,ca tot banatan de-al meu e,am relatat doar situatia imi pare rau daca intelegi ca exagerez cumva .

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Da, Claudia, da Plet-ul nu ajung la Bucuresti.Deh daca m-a facut mama bucuresteanca ce sa fac.
Daia nu-mi place mie sa trimit pachete, mai mare daraua decat ocaua.
Am sunat si la Atlassib, of nesuferit imi e omul ala.Auzi la el, "ce fel de masina de paine e,profesionala?pai costa 15-20 e, aduceti-o sa o vedem."Mai nene mie imi spui cat costa."Pai cat vreti sa platiti".Pai eu vreau gratis, se poate?

Odata am trimis prin ei de cand suntem aici si asta ca nu exista Eurolinesul, adica sunt, da nu au coletarie si nu-mi place sa ma duc in autogara sa astept sa le dau pachetele.
Si partea naspa e ca pachetul are peste 15 kg si daca nu reusesc prin firma la care lucrez tb maine sa ma infiintez la atlassib cu pachetoiul si ma gandesc cu groaza ca nu am unde parca masina acolo.Nici nu vreau sa ma gandesc.
Atatia nervi mi-am facut cu pachetul asta.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Nu stiam ca nu merg si la Bucuresti,intr-adevar nu au sediu numai in Nürnberg Pletl,eu merg la bus cand pleaca si trimit,atlasibul are sediu in Heilbron dar nici mie nu imi place de ei,Miki are niste experiente si mai nefaste,i-au pierdut coletul sau coletele numai stiu exact daca au fost gasite.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miriluta

Fetelor, care aveti plozi de-o seama cu al meu, copii vostrii vorbesc, ca al meu in afara de DA, NU, Utza si DAIA (noi toti ai casei suntem pt el DAIA) nu zice mai nimic inteligibil

Al meu in iunie face 2 ani dar vocabularul lui este extrem de redus...zice mama, "peii" la ciorapei, da, nein (singurul cuvant pe germana), tata, gata, apa, caca, "beobe" la bebe "ba" la banana, "ma" la mar, hopa (cand cade), "nu beau" adica nu vreau si cam atat...daca ii zic sa-mi aduca ceva sau il intreb unde e un lucru intelege si-mi aduce...

Am vazut destul de multi copii de aceasi varsta cu el care vorbesc mult mai mult, dar al meu nu vrea...nici macar nu se straduieste, tre sa fie in tosane foarte bune sa repete un cavant.

Acum 2 luni zicea totusi si mai putine cuvinte, asa ca rabdare, multa rabdare....

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

Miha, am trimis pe mess.

Eu am detectivat putin si am descoperit ca avem 2 postari de la CELESTE,dar nu le gasesc nicaieri

Celeste, ai scris sau nu?

Fug in jungla. Revin diseara

pi tati

Miki

Da, am scris... Cred ca acum apare ca am vazut ca a dat si Claudia quote...
Multumesc fetele
M-am prins ca nu apare nimic la voi, am crezut ca sunt in zona crepusculara si "de suparare" am plecat sa fac curat prin casa si sa spal rufele... asa ca numai bine ca nu m-ati bagat in seama
Acum recuperez cu cititul ca rapide mai sunteti la scris

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

&utm

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Citat:
citat din mesajul lui celesta

Neatza fetele,
Ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Sunt o varsatoare simpatica (cum altfel? ) de 32 de ani, casatorita, locuiesc in Germania de aproape 3 ani.
Pentru alte intrebari si amanunte va stau la dispozitie
Cate o pt fiecare si o primavara frumoasa!

Am gasit ceva super, deoarece iti sunt inca moderate mesajele Celesta ele vor aparea dupa cateva ore sau zile de cand le scrii,darf care raman codase - ca mine acuma - le vad,deci pana la 10 mesaje iti vor fi moderate,nu-ti face griji ca le gasim noi si bine ai venit la noi in club mai stai si in heidelberg yupiiiiiiiiiii nu departe de mine si ce frumos e motto-ul de la semnatura!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Multzu de primire Claudia am inteles acum de ce eram pe intuneric
Din cate am vazut in profilul tau stam mai aproape decat crezi, eu am trecut la mine generic HD datorita la kennzeichen, altfel stau intr-un satuc idilic (a se citi cu miros de balegar ... stiti si voi cum e aici cu ingrasamintele)

PS trebuie sa recunosc ca motto l-am furat dintr-un interviu al Danielei Nane, nu am fost eu atat de inteleapta. L-au gandit altii inaintea mea, dar eu il simt in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Celesta, bune venit pe ! Primele 14 mesaje sunt moderate din aceasta cauza apar mai tarziu. Continua sa scrii si in curand scapi de moderare. (Si mie imi place mult Nightwish)

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank">Clipe de viatza - gemei pupaciosi

Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Acuma da Celesta,intra la timp,cred ca ai scapat mai repede de moderare .
Miha (osna) nu ma pot hotari ce praji bun sa fac din bucataria ta, vreau ceva cu crema ca sotul nu manca uscat,mai caut..... sa nu ne acuzi de violare de bucatarie pls

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

ufff,am terminat in sfarsit cam tot ce era de facut prin casa,bagajele sunt gata,copilul s-a culcat singur pe jos in camera lui,jucandu-se...l-am mutat acum in pat.imi trag sufletul 2 min.

fetelor nu va faceti prb cu vorbitul,matei a facut anul trecut in sept.2 ani si vorbea numai pe limba lui pasareasca,nu intelegeam mai nimic...mama,tata,apa.am fost cu el in tara de sarbatori,familie mare,lume multa a mai scos cateva cuvinte in plus dar nu multe.medicul nostru mi-a spus ca daca pina in ianuarie nu leaga 2 cuvinte sa merg la logoped...pai cum sa lege 2 ca el abia daca zicea cate unul.vreau sa va zic ca de pe la jumatatea lui ianuarie a inceput sa ne sparga cu expresii si cuvinte in germana si romana iar acum,la 2 ani jumate spune poezia cu catelusul cu parul cret singur de la un capat la altul.
asa sunt unii mai inceti la vorbit,acumuleaza multe si apoi isi dau drumul deodata.saptamana trecuta mi-a spus intr-o seara asa din senin"Ich will nicht pampers" habar nu am de unde auzise asta ca eu nu am spus sigur asa ceva,vorbesc romana cu el dar cred ca de pe la copiii de la locul de joaca.

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Celesta, bine ai venit.

Mai ce de fete harnicute, numai eu nu reusesc sa ma apuc de treaba azi.

Fac ce fac si tot aici ma intorc.Am o stare de-mi vine sa ma duc si sa nu ma mai intorc.Cica shopingul ajuta, aiurea, la mine nici asta nu ajuta.Vremea e naspa, asa ca nici in gradina nu pot sta.Nici de sport nu ma pot apuca ca am "musafiri" nedoriti si ma dor si coastele.
Ma enervez ca nu gasesc nici bilete de avion la pret rezonabil ca sa plec in Italia.

Ups, asta nu era topic de vaicareli

Astept sfaturi sa ies din starea asta.

Ma duc sa ma dau pe e-bay, poate imi mai trece din galeata cu moloz

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput