Mamici in Germania (15) cu gandul la Emma
Raspunsuri - Pagina 22
ClaudiaH spune:
Nuuuu, tipa respectiva era oricum altfel da' nu de treaba!!! sau ma rog poate era de alt fel de treaba dar... ma rog, nu mai dezgrop mortii.
tumpi spune:
Claudia, bine te-am regasit si aici.Imi aduc aminte de incident, scrisese doamna cu pricina la viata in De.NU-mi mai aduc aminte nici eu ce nume avea, da nu cred ca mai intra pe aici.
Cine mai pofteste o cafea?eu tocmai am facut una si va servesc si pe voi.Pe langa pap si 2 patratele de cioco neagra![]()
Mai sunt o perioada prin zona cat imi incropesc lista de cumparaturi.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mihaela_specht spune:
ClaudiaH bine ai venit.
unii oameni is rai si egoisti.si eu sunt noua aici dar pana acum m-am simtit bine ,,sper sa fim unite si sa ne ajutam la nevoie cu o vorba buna.
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
claudia74 spune:
Hei treceti la subiectul nou,acu am ajuns si plecam la cumparaturi nu am citit nimic ce ati scris,also SUBIECT INCHIS
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mihaela_specht spune:
tumpi daca nu ai pus zahar in cafea atunci beu si eu una cu tine,poate ai si-o tigara
.
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
m0oniik spune:
Am revenit ![]()
Miki - mrs si 

si tu de ce ![]()
.
Claudia H - bine ai venit ,si nu iti fa probleme fetele sunt de gasca 

, si eu sunt noua si am pus intrebari si le mai inebunesc cu problemele mele , dar niciodata nimeni nu mi-a zis nici un cuvant rau ,asa ca fetelor 

.
Azi sunt dusa rau cu pluta , nu am chef de nimica , cred ca ar fi mai bine sa ies un pic la plimbare
, vin la tine Tumpi la o cafea , cioco nu prea manc . Eu am mai avut clatita cu mere aia am mancat -o 

Monik 26+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
AdinaF spune:
ClaudiaH, haide lasa naduful, serveste o cafea cu noi si povesteste mai multe despre tine , pe unde locuiesti ...
si eu tot cu lista de cumparaturi in fatza, faza e ca nu prea am idee ce sa gatesc zilele astea, duminica grill clar (oare tzine vremea asta bestiala?) .
ceska, multa sanatate va doresc, of of, si eu stau ca pe ghimpi sa nu mi se imbolnaveasca fix acum.
Despre soacre, n-am ce scrie ca io n-am (nici socru)... dar las' ca uneori tzine maica-mea loc si de soacra
Imi dau picioare in Hintern sa ma misc din loc, vreau sa ajung si pe la coafor sa ma fac frumoasa ... oare la cat timp dupa tuns e recomandat sa-tzi vopsesti parul?
claudia74, noi cu auto mergem in ro, Doamne-ajuta!
Va pup, o zi minunata!