Gravidutze si mamici de Cluj - 119
Raspunsuri - Pagina 5
elenuta23 spune:
LA MULTI ANI!!!!!!! GEANNY
Elena , mamica lui Dragos Stefan si 17+
Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .
anca.b spune:
buna dimineata! pentru noi nu a fost asa buna. Stefan s-a trezit urlind la 5 dimineata, ardea ca focul, temp 39...i-am dat nurofen, apoi i-am dat lapticul...a baut 300 de grame fara sa respire, api a facut un rig mare, a varsat un pic...s-a speriat, alta tura de plins si urlete...s-a calmat la desene animate, l-a tinut ovi in living la tv, ca a refuzat sa stea la noi in camera, in pat...pt ca nu a cedat febra de tot a primit si o portie de panadol (care l-a ametit bine), inca un bibe cu lapte si acum l-am culcat. sper sa se trezeasca fara febra. oricum il scot azi la plimbare in carucior, macar sa ia aer, ca nu cred ca va avea chef de joaca.
Adriana, foarte dragutza e in poza mica absolventa. nu ca nu ar fi si in realitate! . da, la educatoarea pe care a avut-o in toamna ma refeream...
noi am stat ieri dupa-mas numai o oara in parc, pt ca n-a mai avut stefan rabdare sa se dea pe nimic, a fost miriit. l-am adus in casa si a stat singurel la el in camera, in patut, fara sa doarma, vreo ora...se vedea ca nu e in apele lui.
Ioana, sanatate multa Sarei.
Geany, la multi ani!!! . nu mai dai pe la noi cu vesti despre tine si despre tinarul Alvaro?
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
alinabojuc spune:
Am uitat sa va intreb daca vi s-au facut ceva vaccinuri obligatorii in timpul sarcinii. si de calciu...de care ati luat? medicul meu de familie e dus cu pluta. nu am deloc incredere in el. trebuie sa mai am rabdare ca in iunie se intoarce medicul ce a fost inainte.
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
DPN 20 septembrie 2009
elenuta23 spune:
ANCA SANATATE MULTA tizului nostru
nico voi cum sunteti???? sunt buni picurei?v-a ajutat??????
noua inca ne mai curge nasucul , insa e ca si apa acuma sper sa ii treaca odata
aliana eu unu nu am facut nici un vaccin
ce bien a fost ieri cu tati acasa, iar acum a mers al munca , iar Dragos e tare marait, nu stiu ce e cu el
Elena , mamica lui Dragos Stefan si 17+
Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .
mami_alexia spune:
Anca, multa sanatate lui Stefan!
Ma bucur ca v-a placut micuta absolventa!
Co, ai facut furori cu briosele. Eu azi musai trebuie sa gasesc tava.
Alina, eu n-am facut nici un vaccin in timpul sarcinii. Sa ne dai si ziua ta de nastere, sa te trecem in lista.
LA MULTI ANI, GEANY!!! Mai treci pe la noi!
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
adab spune:
Neatza,...co chiar ca ai facut furori mari pe aici cu briosele. Ieri am gasit in Real la oferta buna 2 tavi de briose a cate 6 buc. fiecare. Da am zis ca las ca gasesc eu una de 12 bucati. Hmmm...mai bine le luam pe alea...
Alex daca te rog sa-mi lasi pm cu nr. doamnei ce face curatzenie. Daca incep sa lucrez mai mult nu o sa mai am timp destul si pt. curatzenia casei si mi-ar prinde bine un ajutor, tot asa, o data pe luna. Cu mobila am gasit ceva oferta buna (ce tzine pana pe 10 apr. la mobila Lemet...la Real).
Adriana e dulcica tare Alexia cu toca , iar rasul ei efectiv te invita si pe tine....darmi-te s-o mai si auzi...cred ca as rade tot timpul cu ea.
Sara, Stefan insanatosire grabnica !
RAMONELLA spune:
Salutare!
Eu am facut deja briosele lui Co,ca aveam o tava din silicon de cand am cumparat cuptorul,era in el,si nu am folosit-o niciodata.Au iesit foarte foarte bune.Tava mea e de 6,dar am pus tot aluatul si ma facut niste briose uriase.De abia astept sa se trezeasca Beiuta sa pape si e.Eu am mancat deja una calda ca nu m-am putut abtine.
Ma bucur ca sunt retete simple si delicioase si mai ales pentru puiutii nostrii.Mai trebuie sa incerc si biscuitii lui Ani.
Alina Eu stiu ca in sarcina nu se face nici un vaccin.Cat despre calciu,eu am luat calciu lactic.Cate 2 pe zi.Dar vezi daca iese ceva carenta la analize.Mie si fierul mi-a iesit la limita,si am luat si fier.Dar asta numai in ultimul trimestru.
Adriana tare draguta mica absolventa.
Elena ce gagica draguta are Dragos.Cand mai mergi la eco???Sunt tare curioasa ce e.
Geany,La multi ani!!!Sa fi sanatoasa si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!!!
Pe mine ma ingrozeste ce se intampla in lumea asta...cutremure,razboaie...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
anca.b spune:
am disparut pina la ora asta pt ca la 9.30 eram deja afara cu piticul urlator...pe care am reustit sa-l controlez in guritza cu ocazia asta...ii ies 4 masele deodata . nu e de mirare ca e asa intors pe dos...
asa ca ne-am plimbat pina la 12, acum l-am culcat (nici nu a mincat nimic), eu am facut tocanitza de ciuperci pentru baieti (a iesit dementiala, pacat ca nu e monti, deci eu zic pas). pt mine am facut ciupercutze fripte cu brinza si un pic de smintina.
Elenutza, Ada, Adriana, , . doamne da sa treaca repede!
Alina, eu am facut vaccin antitetanos. pt ca eu sint mai trecuta asa ...cica valabilitatea celui facut la 14 ani e de 10 ani...si cum eu am batut 30 cind eram , a trebuit facut rapel. plus, daca nu ai facut varicela ar fi bine sa-ti faci vaccinul, sa nu contactezi cumva boala acum pt ca e riscant pt bebe. am luat si calciu, magneziu si fier in ultimul trimestru, vreo doua saptamini, ca mi-au iesit la analize valori cam mici.
ps: tu fetelor, da ce v-a apucat prajitureala...de pasti ce-o sa mai faceti, daca le incercati pe toate acum? eu ma mai abtin doua saptamini...hihihi...
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
RAMONELLA spune:
Anca saracul Stefan.Iti dai seama ce-l doare...Si Bea e toata umflata in gurita...
Ma duc ca s-a trezit,sa degustam briosele.Sper sa nu fiu dezamagita si sa nu-i placa,ca nu prea e cu dulciurile.Nu-i nimic,imi raman mie!!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
mami_alexia spune:
Ada, la ce pret erau tavile la Real? Eu am fost la Auchan, sunt doar un set de 4 forme, independente, la 10 lei. Nu le-am luat ca m-am gandit sa vad poate ati gasit voi altundeva o tava mai mare.A mai gasit cineva altceva?
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...