Gravidutze si mamici de Cluj - 119

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CO asa mi de ciuda ca n am gasit tava pt brose ,am fost la Cora ,te rog mult cand ai timp faci o poza tavii
ALINA plimbare placuta si multum de reteta si eu am reteta de branzoici dar o scriu si pe asta ,sa le mai schimb
ELENA pofta mare la clatiteeeee

NE MAI PUTETI VOTA PANA IN 12 APRILIE ,MULTMUMESC MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Alexutzo, tava am cautat si eu mult si bine...am gasit la Metro. a costat vreo 39 de lei si e firma Kaiser facuta in Germania. e singurul tip de tava de briose de la Metro, in afara de cea de silicon, care e vreo 130 de lei...
Asta e :

http://www.kaiser-backform.de/muffins-co_221/12-er-muffinform_6073.html

Noapte buna, tuturor

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Co, m-ai dat gata cu briosele. Maine ma duc sa caut tava, poate gasesc la Auchan. (am uitat sa va zic, mi-am luat si eu cuptor, e micut dar bun!)Poate ne spui tu de unde ai cumparat tava, in caz ca nu gasesc la Auchan.

Pozele cu mica absolventa + inca cateva poze. (calitatea pozelor e mai mica fiindca le-am facut cu telefonul). nu i-au adus toca comandata pentru ea, au uitat-o, deci in poze e cu toca mea.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Anca, tot cu plans s-a lasat plecatul din parc, doar nu putea sa fie asa simplu...Pentru celelalte fete:am stat azi 3 ore in parc cu Alexia, nu se mai satura de "uta" si "ganu". Si ne-am intalnit si cu Stefan! Si inca ceva, ziceai de educatoarea Alexiei, care are un baietel..m-am mai gandit, cred ca te refereai la cea pe care a avut-o la inceput, aceea e la grupa mica, pe Alexia au mutat-o la grupa mijlocie.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

CO mersi mult ,maine merg la Metro si dupa imi dedic toata ziua gatitului
ADRIANA cretulina ta e o scumpaaa http://family.webshots.com/photo/2628706730102402558VcgcqM
ADA daca e apartament pt inchirat cauta mobila la Praktiker ,la Cora ,la Metro merg maine si daca vad ceva iti scriu ,dar acolo stiu ca i mai mult mobila pt birou ,bafta sa gasesti ceva frumos si ieftin

sa va scriu ce i am cumparat mamarutei ,poate va dau idei
pt mine era o mare problema sacul unde i tineam jucariile ,mereu trebuia sa l rastorn pt ca vroia sa si vada toate juc.asa ca era o continua dezordine, prin urmare i am cumparat o cutie transparenta cu printese 18 ron si un cos de rufe mov ,f fain la numai 16 ron ,lung si lat ,asa ca si poate vdea toate jucariile si sper ca le va alege doar pe cele cu care vrea sa se joace ...sa vedem

si matzuca mea e innebunita dupa joaca la nisip ,numai afara a tinut o mami astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Adriana dulce, dulce Alexia, ador parutul si zambetul ei fara egal...

Am scris mai sus de tava, de la Metro e, dar imi amintesc ca am vazut si la Auchan, nu stiu exact daca era fix al fel, dar era ceva tavita de briose, numai ca intr-adevar de ceva vreme...

Alexutza, spor mami!!!

Va

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

NEATA SI o farfurie plina cu cereale si laptic pt toata lumea si desigur dupa ce papati va dau si o cafeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

NEATA SI o farfurie plina cu cereale si laptic pt toata lumea si desigur dupa ce papati va dau si o cafeluta

Neata. si eu tot cu cereale si laptic. cafeluta nu. Ieri nu am fost la birou, azi musai sa merg. vai ce bine a fost ieri.
Tavi de briose am cautat si eu si am gasit la un magazin de menaj aci in dej. Adevarat ca nu is din silicon sau teflon. nu stiu cat o sa ma tina. Cumparati-va fetelor si faceti briose ca is simplu de facut si foarte bune. mai ales ca puteti pune fructe de toate felurile. eu am facut si cu capsuni, piersici, mere, pere, mure, zmeura, dar visinele raman preferatele mele
Eu o iau catre birou. Va pup si va doresc o zi superba.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina
DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Multumesc inca odata pentru urari!Sunteti toate niste scumpe!

ADRIANA - E frumusica foc micuta noastra absolventa.Iti vine s-o papi toata, cat e de dulcica!

CO - Multumim de reteta.Dupa cum se vede in fotografii, cred ca sunt delicioase, iar draguta de cari si-a spus desigur cuvantul final.
Ma duc si eu sa prestez, dar intai sa-mi fac rost de tava.

Cu toate ca am fost ieri incadrate la programul 2, deci somn pana la 10, pe la ora 14 i se facuse foame si n-am mai putut sta in parc.M-am gandit la voi....
Trebuie sa-i iau si eu Dariei galetusa cu forme si lopatica, ca ieri il imita pe prietenul ei Luca si facea curatenie cu mainile prin nisipul din parc, se mai spala din cand in cand si pe fata, probabil facea asociere cu apa .

LA MULTI ANI GEANY!SA FII SANATOASA, MAMI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

alexmultumim de cereala

co azi neaparat trebuie s agasesc tavita pt briose, azinoapte numai asta am visat cautam tava si nici cum nu o gaseam, spe sa am noroc azi aici prin manastur sa o gasesc pe la ceva menaj

ieri Drgaos a fost cu tati in parc dimineata iar cand l-am dezbracat numai nisip am avut in casa

asa bine am dormit azi nopate , ca un nou nascut , iar visul cu briosele a fost linistitor si nu m-am consumat tare

adriana ic mare frumoasei absolvente

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 17+

Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .

Mergi la inceput