Gravidutze si mamici de Cluj - 119
Raspunsuri - Pagina 6
elenuta23 spune:
azu an avut si noi o zi de maraiala pana am ieist afara
la 10 eram pe baricade, am fost pana al bunici mei iar apoi in parc dupa ce a ieist soarele si au venit copilasi in par.
ne0am intalnit cu multi copialsi minunati in parc , Daria-Andreea, Gaby-Sara, Ani=Stefana
nocok cu Gaby care a venit cu tot arsenalul dupa ea , adica cele necesare pt groapa cu nisip si asa copilasi s-au jucat iar noi am avut timp sa schimbam cateva vorbe
al meu flacau e pasionat de impisn carucioare iar cadn am venit din parc am zis s a o plimbe pe sara insa nu a dorit , a spus ca el o impinge pe Daria , ce mai baiatul e mare si nu ma mai pot baga peste
nu am reusit sa cumpar tav a buclucasa insa cand vine tati acasa dam o tura la un supermaket si o iau
ada la real ai gasit mobil in incinta magazinului sau langa????? ma intereseaza si pe mien , poti sa imi dai ceva detalii, pret????
Elena , mamica lui Dragos Stefan si 17+
Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .
elenuta23 spune:
vine ploaia
am vorbit acuam la telefon cu C si mi-a zis ca maien merge pt 3 zile la Targu - mUres sunt asa de suparata, au trecut cativa ani de cand nu am mai stat unul fara altul, mai ales noaptea
fug sa ma pun langa Dragosla o portie de somnik , ca sa imi trecaa supararea
Elena , mamica lui Dragos Stefan si 17+
Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .
anca.b spune:
a venit ploaia si la noi. e un cer plumburiu, de zici ca a coborit din poeziile lui bacovia...
l-am pus pe stefan din nou in pat...nu stiu daca o sa doarma...macar sa se odihneasca, ca e asa blegutz, saracul...
a mincat un pic, vreo 100 de gram de tocanitza si un sfert de felie de piine...
cind se trezeste incerc cu iaurt si banana...
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
alinabojuc spune:
Multumesc mult pentru informatii
Bine ca m-am apucat si eu azi de spalat geamuri cand vine ploaia. Deja ploua la cluj? mi-am intins si haine la uscat pe balcon si parca vad ca peste juma de ora fug sa le iau.
Mie la analize mi-a iesit calciul putin sub limita. Dr. Rusu a zis ca o sa vedem ce facem cu el. Tre sa imi fac o lista de intrebari ca acolo uit de toate cand imi vad bebeuu la ecograf.
Aaaaaaa uitai sa zic data de nastere 17 iulie 1980. sotul la fel
si ne-am casatorit pe 17 iulie 2004
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
DPN 20 septembrie 2009
puisorul spune:
Alina, eu nu am facut nici un vaccin si nici nu am luat calciu. deci pe 17 iulie e chef mare in familia voastra
Anca, il pupam pe Stefanut si pe mama lui ca mi-a dat ideea cu tocanita de ciuperci pe care o prestez chiar acum
Adriana, frumusica foc absolventa noastra
Co, as incerca si eu briosele tale dar cu zmeura si faina integrala. Om vedea daca si iasa ceva.
Ieri am vazut-o in parc pe Ana, fetita lui Diana. E o dulce si are niste ochisori asa frumosi . Ce mai faci Diana ?
LA MULTI ANI GEANY!!! MULTA FERICIRE SI SANATATE!!! Ce mai face cavalerul Alvaro?
Azi am fost in piata din Manastur si cu ocazia asta ne-am intalnit in parc cu mamici si copilasi frumosi si cuminti, dar care tocmai plecau . Asa ca nu am lungit-o prea mult si dupa o jumatate de ora am plecat. Dar numai bine ca oricum venea ploaia. Mai tarziu, cand se trezeste Stefi poate tragem o fuga pana in Babes.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
bex spune:
Geany, draga, LA multi si foarte fericiti ani alaturi de cei dragi!!!!
Fetelor, ma bucur mult ca v-am montat cu "briosele";)
Data viitoare incerc briose din aluat gen panetone, cu fructe confiatem si stafide:)
spor la treaba, harniciutelor, furnicutelor:)
Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
adab spune:
Adriana chiar nu mai tzin minte pretul tavilor, dar nu parea mult.Sorry... Pe unele tavi aparea la margine ceva rugina si nu prea mi-a inspirat incredere. Si cred ca promotia a fost pana azi. De maine intra alta promotie, alte produse.
Elena sunt magazine de mobila la etaj, in incinta la Real. Magazinul cu oferte bune este "Lemet" si am vazut ca au sediu si in Marasti, sensul giratoriu. Poti vedea si pe net oferta actuala si ce produse au. (lemet.ro)
Ioana (mami de Sara) sper ca sunteti mai bine. Stiu ca locuiti in Grigorescu. Era acolo la capat de Donath un mag. de mobila (Black, red & white parca ii zice). L-ai mai vazut, cumva din intamplare? Cred ca voi merge maine pana acolo, dar nu m-as duce chiar degeaba...
ALina si eu tot vaccinul antitetanos l-am facut. As fi vrut si cel antigripal, dar nu mi-a recomandat dr.
ALEX29 spune:
CO mersi mult, am cumparat tava
ADA parca totusi as vrea sa mai astepti putin ca sa fiu sigura ca ti recomand pe cine trebuie ,o mai chem pe la sf lunii aprilie sa ma conving daca e sau nu ok
o sa ti trim un pm cu nr ei de telefon si vezi tu ce faci
ANCA saracu de el 4 masele???offff
RAMO sa ti fie de bine ,mai ai briose ?sau le ati papat pe toate
ALINA ce ditamai cheful o sa faceti pe17
in timpul sarcinii n am facut nici un vaccin dar am luat Elevit pe toata perioada sarcinii
ai fost la cumparaturi ?
ANI scumpa mai e si cretulina ta si ce guritaaaa are
ELENA odata trece si se intoarce C nu fi suparici ,noroc cu Dragos si bb din buritca
astazi am avut o zi super plina mancare ,cumparaturi ,m am dus si dupa iubita mea micuta , mami saraca s a racit f tare :( asa ca n am putut so mai las pe gargarita
ce bine i cu ea acasa
NE MAI PUTETI VOTA PANA IN 12 APRILIE ,MULTMUMESC MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785
ALEX29 spune:
LA MULTI ANI GEANY SI TOT CE TI DORESTI SCUMPETE [red]
http://concurs.pampers.ro/profile/26785
ALEX29 spune:
SE vede si se simnte f bine ca mi a venit mamaruta acasa
http://www.youtube.com/watch?v=mE1Nufb_HLU
http://www.youtube.com/watch?v=ROyhvLnU-Dc