Gravidutze si mamici de Cluj - 119

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

buna fetelor...

mersi mult tutror de sustinere si incurajari...sincer n-am mai avut chef sa intru pe net, in plus sotul fiind in concediu...n-am avut timp si loc .. dar recuperez...

Eric e bine..desi de dimi era cu muci, marait, tot tacamul...se pare ca tocmai acum l-a prins si pe el raceala... ...offff...si eu care ziceam ca am scapat ieftin iarna asta fara probleme...se pare ca primavara ne da batai de cap...bine ca nu are febra...mucii ii scoatem noi...

weekend frumos tuturor! si Sarbatori fericite celor care sarbatoresc maine Pastele!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ODIHNEASCA-SE IN PACE....DOAMNE cata suferinta pt biata fetita si familie,nici nu vreau sa ma gandescam tras o tura buna de plansdoamne cat era de frumoasa..si eu am avut in familie cazuri de cancer,este o boala nesuferita si abia astept sa aud ca au gasit ceva tratament,mor atatia oameni si atatia copilasi,groaznic..SA NE FEREASCA D-ZEU.

elena si eu am intrat expre sa vad caruciorul...eu sper sa fie fetita

eu ascult muzica si smotruiesc,nu prea am nici un chef...mai vb..

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

deci mai am colege de suferinta..cat de cat am facut si eu oleaca de curatenie..acu i-am pus mancarea lui Stefan la foc, iar dupa-amiaza sa vedem pe unde ne mai ducem..desi eu as dormi vreo 3 zile asa..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Azi am facut bisuitei.Foarte foarte buni,dupa reteta lui Ani.Merita incercati si acestia.Sunt super buni!!!!
Poze:
http://picasaweb.google.com/RamonelR/Mancaruri#5323483937047484898

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ALINA incearca sa nu mai citesti ceva ce te supara ,sincer eu n am curajul sa citesc,ma doare sufletul cand ma gandesc cata suferinta e in sufletul parintilor
RAMO super biscuitii ,n am apucat sa scriu reteta ,stii cumva la ce pag e?
ANDREEA-Eric sanatate puiului ,bine ca n are temp

vaiiiiii ce greu scriu ,iara mi a stricat Tiadris space ul si cateva litere de la leptop

CO astazi am facut briose cu branza dulce si capsuni la jumate de ora dupa ce le am scos din cuptor n a mai ramas nimic

NE MAI PUTETI VOTA PANA IN 12 APRILIE ,MULTMUMESC MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Paste fericit pt cele care sarbatoriti maine

am plecat sa mi fac unghiutele si la somnic ca i tarziu

Poze cu ingerasul meu Tiadris
http://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Alex sunt la pagina 1 biscuitii.

Andreea ma bucur ca esti mai bine.Ai sa vezi ca in curand va veni si bb2.

Mai fetelor,de fiecare data cand deschid forumul si o vad pe Emma imi vine sa plang.Nu credeam ca pot sa plang atata pentru o persoana pe care practic n-o cunosc.Cata durere poate sa existe in sufletele parintilor.Nici nu vreau sa ma gandesc ca Bea ar putea pati ceva...Doamne fereste...Dar asa e viata asta,nu avem ce face...Ce e scris e scris...Important e sa ii iubim si sa ii apreciem pe cei dragi cat timp sunt langa noi.Si sa pretuim fiecare clipa.

Paste Fericit celor ce sarbatoresc maine!!!

Noapte buna!!!Vise placute,Ingerii sa va sarute!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

OFF.......asa si eu,cand deschid pagina m-i se pune nodul in gat.

RAMO super ca ti-au iesit si biscuitii.

ANDREEA suntem si noi alaturi de tine si succes sa treceti cu bine peste,sa iti gasesti linistea si apoi sa vina asteptatul bb2.

PASTE FERICIT celor ce serbeaza astazi.eu una da,pe la amiaza mergem la bunici la masa,bunicul meu e catolic si tin ambele sarbatori de PASTE.plus ca e si ziua bunicei mele,pe care o iubesc din tot sufletulsi sa imi vad pitica,ca de aseara e la taica-meo si ne intalnim la masa.

ACUMA de 2 ani FLORIILE au picat fix de 1 aprilie ZIUA SAREI.deci ea s-a nascut practic in duminica floriilor.ar fi trebuit sa-i dau ceva nume de floare,dar n-am gasit nimica sa imi placa asa mult.

SARA iarasi are ceva bube rosii pe tot corpul...pe cand scapasem de celelalte.si astea apar treptat,sunt rosii cu ceva punct in mijlor,unele mai maricele.are si pe laba piciorului,degetele,oul piciorului.si o mananca.m-i s-a spus ca poate fi urticarie.oare sa fie de la capsuni?a papat cu mare pofta zilele trecute.off

si nu in ultimul rand LA MULTI ANI PT TOTI CARE POARTA NUMELE DE FLORINA,FLORIN.....

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

TU FETELOR ..OARE AZI SUNT DESCHISE MAGAZINELE?CORA,REAL??

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ioana, noi am fost mai devreme in carrefour deci cred ca sunt deschisa toate supermarketurile. Eu cred ca ti-ar sta bine cu breton

Ramo, ma bucur ca ti-au placut biscuitii. Data viitoare vreau sa pun in ei si stafide si nuca.

Anca, gata curatenia?

Noi acum asteptam sa se trezeasca Stefi si mergem cu cativa prieteni la un gratar.

O duminica frumoasa si Paste Fericit la cei care sarbatoresc azi

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput