Gravidutze si mamici de Cluj - 119
Raspunsuri - Pagina 15
alinabojuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Azi am facut bisuitei.Foarte foarte buni,dupa reteta lui Ani.Merita incercati si acestia.Sunt super buni!!!! ![]() Poze: http://picasaweb.google.com/RamonelR/Mancaruri#5323483937047484898 Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |

iuiiiiii ce bine arata. si cred ca si buni. La multi ani floricelelor

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
DPN 20 septembrie 2009
antoni spune:
Paste fericit tuturor care au azi sarbatoare!
si sa aveti o zi frumoasa!
Meli+
Timea-Larisa
anca.b spune:
La multi ani, florilor!
Pasti fericite! celor care sarbatoresc azi.
Ioana, sint deschise toate supermaketurile. si noi am fost azi...si am lasat 450 de lei. mi-e rau...
Ani, nu e gata...am facut geamurile, jumate din usi, mobila din toate camerele baile, camara. mai am bucataria.
Aeara m-am pricopsit cu musafiri. a venit cumnata mea "in povesti" cu toate ca ovi fusese pe la ea mai devreme si ii spusese ca sta el cu copilul toata ziua pt ca eu am de lucru. e incredibila femeia aia...nu se simte niciodata...si a plecat tirziu. mai ca imi venea sa-i propun sa se culce si ea cu noi, ca nu se mai dadea dusa...si mie imi picau ochii in gura de oboseala...

Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
ALEX29 spune:
sal
Noi am fost astazi la Manastirea Floresti ,ff multa lume
pot spune ca a fost minunat daca sar peste fazele facute de galusca :s a tarait pe pamantul ala mai ceva ca pe derdelus ,iar cand incercam sa o luam in brate ne lua la bataie si nu i a fost de ajuns a mai vb si prostii ,e o nazdravana de copila
ANCA cumnata ta nu are copii??e tare aiurea cand ai musafirii din astia ce nu mai stiu sa si plece:(
RAMO mersi m,o sascriu reteta 
ANI distractie faina si noi mergem maitarziu cu tati la plimbare prin Faget :) ,de abea astept sa se trezeasca piticuta
IOANA-S distractie frumoasa
s ar putea sa fi facut alergie puiu de la capsuni :(
Poze cu ingerasul meu Tiadris
http://picasaweb.google.com/home
ALEX29 spune:
RAMO am vazut in pozele ce le ai pus ca nu ai folosit hartia ptcopt
ai uns tava doar cu unt?
Poze cu ingerasul meu Tiadris
http://picasaweb.google.com/home
eladea2005 spune:
salutare!
fetelor, 
...
sper ca ati avut o duminica minunata! noi am fost la o petrecere de pici...la Club Disney...tare frumos...copilasi multi...distractie... la intoarcerea spre casa Eric a adormit pe masina, apoi l-am dus sus si a dormit aproape 3 ore...
o sa pun poze dupa ce le descarc....
Alex, nu pot vedeaa pozele, n-ai dat linkul bun...
Ramo, uau ce pofta mi-ai facut...musai sa incerc reteta! Eric adora biscuitii, fursecurile, etc...(stiu ca nu e indicat, mai ales ca el nu papa asa de bine...dar...mai primeste din cand in cand...
)
distractie placuta in continuare!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
RAMONELLA spune:
Alex nu am pus nimic,nici unt pe tava.Am folosit tava de la cuptor,e asa mai lucioasa.Cred ca din cauza ca biscuitii au unt in ei,nu s-au prins.
Andreea sunt deliciosi.De ce sa nu-i dai des la Eric???Nu au mult zahar,numai 4 linguri.Acuma decat sa nu pape deloc,mai bine papa un biscuitel de casa.
Se topesc in gura.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
anca.b spune:
Ani, am facut si eu biscuitii, dupa ce am vazut pozele Ramonei. au iesit foarte buni...stefan a mincat unul fierbinte-fierbinte...si atit. dupa ce s-au racit a refuzat sa mai pape. incerc si miine, poate nu i-a fost foame, ca el face figuri la cina, in general...am mincat si eu din ei, avind in vedere ca i-am facut conformi. 
Alex,
nu are nici sot, nici iubit, nici copii...are doar timp liber si are impresia ca toata lumea beneficiaza de asa ceva ...
Al meu sot a lecat la munca, pe la 6. sint curioasa cind ajunge acasa...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
adab spune:
Buna seara fetelor si La multi ani tutoror celor cu nume de floare, Paste Fericit! pt. cei ce serbeaza astazi.
Noi am petrecut si azi la tara la ai mei, afara la iarba verde. E un obicei deja ca duminica sa mergem cat mai multi acolo (cu neamuri, prieteni, toti cei ce vor...) caci e foarte frumos, aer curat, liniste, copilasii se bucura de animalute. Azi Sara a vazut pisoiasi mici de cateva zile , a dat papa la iepurasi si la puisori, era mirata cum paste iarba vaca, dar cel mai mult tot catelul ii place (desi e un parlit de caine ...). Si o lasam acolo la ai mei pt. inca 2 zile, pana miercuri. Asa ca lunea si martea profit sa rezolv cat mai multe treburi posibile.
Ramo tare bine arata biscuitii si cred ca sunt si gustosi. EU ma gandesc sa fac ceva asemanator pt. Pasti, dar cate 2 lipiti cu gem, eventual cel de deasupra sa fie cu gaura la mijloc unde presar nuca taiata bucatzele mici. Si sper ca va manca si Sara. Ea nu prea papa biscuiti sau dulciuri .
ALEX29 spune:
ANDREEA mersi
nu stiu de ce nu se vad pozele,descopar eu imediat
Unde i club ul Disney?
ANCA inteleg acum de ce are timp de povesti
sper sa ti vina sotul cat mai repede
tati nostru a avut doar 3 ore pt noi astazi:(( de abea astept sa termine lucrarea asta sa stam si noi mai mult impreuna
RAMO o sa folosesc si eu tava de la cuptor,mersi m.
ADA ce frumos ca va intalniti cu totii
cu siguranta ca le faceti o bucurie imensa parintilor
INGERASUL MEU TIADRIS