Gravidutze si mamici de Cluj - 119

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

tot incerc d eceva timp sa incarc filmuletul si tare greu merge de aceea va spun eu cum stau lucrurile
al meu bebe statea pe burtica si nu se vedea bine insa parerea doctorului meu e ca va fi FETITA , insa mi-a spus ca nu e sigur si sa nu ma hazardez , cel mai bien vom sti luna viitoare , asta e
important e ca sarcina decurge ok dpdv al bebeului , creste are 221 de g si e perfect sanatos din ce se vede, acum speram sa fie aasa

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 17+

Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Elena, special am intrat de dimineata sa vad "caruciorul" ... ma bucur tare mult ca bebe e sanatos si creste mare. abia astept sa aflu sigur ce va fi.

salutare tuturor. ma duc la smotru. mai intru eu sa vad ce faceti!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Alex, Elena, merci de ajutor. chiar si virtual se pare ca a functionat...au invetat la 9.45. daca ii mai tinea 15 minute chemam politia. asa nu am avut ce face...ca ora de liniste e de la 22.00

Alex, si stefan mai face crizutze din astea, in special in parc...incerc sa nu-l bag in seama si sa-l scot din "mediul" in care le face. adica, daca face crize la nisip il iau de acolo (cu riscul de a primi un cap in gura, pt ca se zvircoleste) il mut citiva metri mai incolo, il pun jos si ii spun ca daca nu inceteaza mergem acasa...de obicei continua sa plinga, insa nu mai e isteric...

Victo, am vazut pozele cu tusuliciul papacios de omleta! bineinteles ca le-am vizionat cui stefan, care se tot intindea sa-l atinga pe ecran...tare dragutz e cu noua freza! baiatu' blondutz cu ochi albastri!

Meli, distractie faina. e superb la Lara. abia astept sa vina caldurile. noi o sa mergem tot in zona aia, dar mai sus, la Caps, cu cortul.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza!

Ioana, ACC sunt niste fiole, ajuta la curatarea plamanilor in timpul tusei. Bineinteles ca sunt si pastile , dar sunt pt adulti si se iau pt oprirea tusei.

Anca, si noi avem specimene de astea

Ne-am intalnit ieri dupa-amiaza cu energica Tiadris! Oare cum sa nu slabeasca Alex , ca alearga incontinuu!

Elena, felicitari, si eu tot cautam sa vad caruciroul in dimineata asta!

Victo, foarte dragut tunsuliciul!

Si apropos de premonitii...Emma a plecat..Dumnezeu sa o odihneasca in pace.. Iar eu aseara, fara sa stiu nimic (pentru ca nu mai intrasem pe forum de pe la 13) ii povesteam lui Adi despre ea

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

multumim

acum parca i s e vad si lui falcutele..desi inca n-are 11 kg..dar bine ca e sanatos.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Victo ce ochi frumosi are mandretea de copil si falcutele
Fug la bucatarie ca mi-e ciorba de spanac pe foc, trebuie sa pregatesc si aripioarele in sos de curry.
Scuze ca nu stiu cine este Emma, dar spun si eu Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina
DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neata
cu treaba si eu ,mancare ,curatenie ,noroc ca tati e cu piticuta

ELENA superrrrrr, ar fi o pereche tare frumoasa :baietel si fetita ,bine ca te simnti mai ok si sper sa fie asa in continuare
si Tiadris a impins ieri un baietel care ii tot lua galetusa si s a suparat matzuca ,am luat o si am tinut o pe banca 1 min si dupa ne am dus la copilas sa ne cerem iertare
ANCA asa mai incerc sa o stapanesc si eu pe mititica dar ,,,nu am cu cine discuta :(
sper sa am timp astazi si sa mai studiez comportamentul bebeilor :)
VICTO ai o scumpete de copilas ,mor dupa gropita lui
ADRIANA tare rau imi pare si mie pt Emma :(

NE MAI PUTETI VOTA PANA IN 12 APRILIE ,MULTMUMESC MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Acum am citit despre Emma. Doamne cata durere poate fi. Nu ma pot opri din plans.

alina
DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinabojuc

Acum am citit despre Emma. Doamne cata durere poate fi. Nu ma pot opri din plans.

alina
DPN 20 septembrie 2009

Asa e , Alina, e tare dureros. De cate ori deschid forumul si ii vad poza in stanga sus, parca mi se opreste inima in loc.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

nu mai pot plange si ma doare si burtica.

alina
DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput