Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 6

stefany_p spune:
MissP, sanatate multa lui Bogdan! grea cumpana a avut
pupam Mircisor sosit acasa
Simona, te admir ca ai fost sa te spovedesti...eu sunt intr-o stare foarte ciudata, nu stiu cum sa explic...
Doloress, vacanta placuta in continuare..cum ti se pare Romania dupa 4 ani?
Ylari, uite si mie mi-e frica ca mama nu o sa se descurce cu Iusti, de asta nici nu mai trag de ea sa vina..mi-e cam frica...sa fiti voi sanatosi!
pupam sarbatoritii de 8!!!!

simonacip spune:
Neata fetelor.
Off, Miss cit de rau arata Bogdan. Doamne Ajuta sa-si revina repede...Bietii de voi!
SIs, mai bietul Mirci...cum pot fi asa unele asistente? Doamne! Bine ca ati avut curajul sa va impuneti punctul de vedere si l-au trecut pe antibiotic oral...Am vazut pozele de la spital. Era ok acolo, dar bietul Mirci...
Jady, ce rau imi pare de banuti, totusi nu-ti pierde speranta, daca au mai cerut ceva acte inseamna ca totusi nu e cazul inchis.
Desiree, sigur iubita, incearca sa-i dai o perioada numai natural si e foarte bine ca-i dai multe lichide, macar sa i se vindece funduletul, draga de ea. Pupam fata frumoasa.
Inais, chiar citesc acum Audienta la un demon mut. E despre comunismul din Rusia Sovietica si Rep MOLDOVA...oFF.
Stefanynu pot sa-ti spun ce bine m-am simtit dupa spovedania la parintele meu minunat, iti vindeca orice durere sufleteasca, te simti ca nou nascut...Ma rog la Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste orice stare rea si iti trimit multi pupici
Lily uitasem sa ti-o felicit pe Julia cit e de scumpa!!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

simonacip spune:
Sis, am pus citeva poze de la cimpina si cele de ieri din parc cu Monik16
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Reallaura spune:
Neata
si un borcaqn mare de ciocolata k m-am tampit...
Sis frumoase poze, e superb si David cu iubita lui...
Desiree Victoria ce bea? Bea indulcit??
Jady
Stefany draga mea, ce stare??? Du-te sa te spovedesti ca iti trece orice stare, e cea mai buna solutie... E normal sa fii putin tracasata, cu interviurile, cu examenele, cu bebe, cine n-ar fi??? si mai sunteti si singuri, lipsiti de ajutor de la bunici ceva...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

cleo78 spune:
inca un rand de -le.
in primul rand, insanatosire grabnica lui Mirciulica, Sebastian mocosu', nenea tata lui David de Germ. (Felicia, hai sa privim partea buna a lucrurilor, o sapt e acasa cu voi, acu cand vine primavara, asha invinetit cum e si tot e simpatic de iesit afara, si de ce nu, libertate pt tine ) si nu ami stiu ce si cui sa iurez.
si lui Ylari, poate nu iti doreai situatia asta, dar sa privim partea buna a lucrfurilor: mai stai cu pitica acasa. Sa depui repede hartiile pt banuti, da?
A, ba da.
si La multi ani la CENIA! sa fii sanatoasa tu si puiutii tai!!
Miine e 9, nu azi
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

gabitzam spune:
Simona, am vazut pozele tale si mi-au placut mult. Ce frumos il tine David pe Matei acolo in pozele din carut. Iar Monica e o frumoasa si o draguta, sa-i spui sa vina mai des pe aici sa ne pove despre Sara.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

iulia83 spune:
neatza
Miss
Citat: |
Fetelor, mi s-a strans inima, uitati-l pe Bogdan cum arata, saracutul de el |
vaaai saracutzul. Doamne cate se pot intampla in trafic. nici pe bicicleta nu mai esti sigur.

apropos de accidente, ieri a fost ziua lor. copilul de 10 anisori al unei vecine de la cornel de la tara a cazut de pe un tobogan si si-a rupt mana in 3 locuri, oase iesite prin piele, au chemat ambulanta a 10 dimi si ziceau ca nu au la Horezu, ca o sa ajunga abia la 7 seara din Vl. va dati seama. maica-sa disperata, noroc cu socru-meu ca era pe la bunicu si l-a luat repede pe baiat ca i se invinetise mana. a durat 2 ore operatia, a fost mama, soacra-mea, cornel la spital prima data dr au zis ca nu-i operatie care sa se faca la Vl, dar daca il trimiteau la Buc pierdea manuta ca invinetise deja. pana la urma l-au operat si totul a decurs bine, nu i-au putut salva niste nervi, s-ar putea sa nu-si poata misca degetele toate...acum, Dumnezeu cu mila, bine ca s-a putut face ceva totusi. partea nasoala avenit dupa operatie, ca i-au facut o anestezie destul de puternica si copilasul nu se mai trezea...o sa mearga azi iar la el, maica-sa e distrusa. mama lui are grija de bunicul lui cornel ca e singur pe acolo si fiind vecini gard in gard, se duce ii face curat luna pe acolo, il sterge la fund de caca, il spala, ii face mancare..Doamne ce nenorocire pe biata femeie..
Laura pai si 5 zile nu i-au schimbat branula aia? pai aia trebuie schimbata cel putin la 2-3 zile ca se impute sangele ala acolo. lasa, bine ca ai luat atitudine si ai pus-o la punct pe nebuna aia. pai asa te porti cu un copilas? las, bine ca a trecut. noi daca mai tii minte la 3 luni eram cu branula in manuta cand a facut indigestia aia si i-au bagat antib la greu. de atunci a capatat ea sensibilitate. ei, asta e. Doamne ajuta. ai copii, ai probleme, griji. pupam duuulce

ylari mai, nasol cu mami tau. lasa, scumpa, tot raul spre bine, stai si tu cu bebeluna acasa, va alintati, va iubiti...hai ca nu-i

desiree nuggets-urile alea sunt de fapt pieptulet de pui prajit la temp inalte cu ceva pesmet peste. pieptul de pui n-are ce sa-i faca rau, insa vb lui Simona, poate, cum n-au ei voie prajeli, poate alea o constipa. ia incearca cateva zile sa vezi ce se intampla. ii dai zilnic d-alea??? daca nu, atunci poate nu-i aia cauza..
vazut pozici cu puiuti scumpi de Simonica baaai nene, 2 baieti cu ochi albastrii, o sa ai coada de potentiale nurori la usa...
gata, ma gasi fatuca

socrate spune:
Va zic neata rapid ca am o maraitoare. E clar ca suntem racitei si nu ne convine. Ne-am programat maine la doctor ca nu imi place totusi evolutia si vreau sa il asculte sa nu fie vro ceva.
pup revin

Alysh spune:
Buna dimineata,
N-am apucat sa mai scriu conspectul aseara cu toate ca era pregatit. Multumesc fetelor ca-mi sunteti alaturi, cu greu v-am marturisit ce aveam pe suflet.
Ieri maica-mea a venit la mine sa stea cu Vlad pt ca eu sa invat, l-a adormit si apoi a venit la bucatarie si mi-a povestit vreo 2 ore cat a chinuit-o tata......povesti si iar povesti pe care deja le stiam dar am ascultat-o ca trebuia sa se elibereze si ea cumva chiar daca mie mi-a crescut tensiunea si nici n-am mai invatat nimic.
Miss, mai, saracu Bogdan cum arata, mi-am amintit de accindentul meu de masina cand m-a aruncat camionul vreo 7 metri in sus si mi-am pierdut cunostiinta, m-am trezit la marginea soselei cu babe care aruncau apa pe mine. Asa aratam si eu plina de contuzii, vanatai la cap si pe picioare.
Bine ca n-are nimic grav totusi, probabil o sa caste bine ochii de-acum. Va pup si refacere rapida!
Cleo, da copii se invinovatesc in astfel de situatii, mai ales cand aud fraze de genul "pai am stat pt voi ca sa aveti un tata".......eu nu sunt de acord deloc cu asa ceva, pai sa ai un tata si sa vezi scandaluri peste scandaluri.....iesi mai traumatizat din experienta asta decat daca ai trai fara tata.
Pupa mucioasa frumoasa!
Laurita, m-au ingrozit povestile tale din spital. BRRRRRRRRRRR!si ati mai fost si cu pile. pai fara pile cum o fi????offf, bine ca ati scapat , pupaturi multe si cu dragoste lui Mircisor. iar pt tine o imbratisare calda!
Simo, sa-ti fie de bine spovedania, sa-ti ajute Dumnezeu tie si familiei tale! MA uit imediat si la poze.
Doloress, bine ai venit pe meleaguri natale, imi pare rau ca nu ne faci o vizita la Bucuresti! Chiar nu vii? Ca am face aici o super intalnire in cinstea ta!!!!
Mi-a placut cum ai descris uimirea lui PAtrick si cum ai comparat atmosfera cu un film de Kusturitza, se va obisnui, sunt convinsa, nu are de ales.
Simonix, asa e, seamana mult povestile noastre din pacate........taica-miu e un timid in societate si in familie e leu paraleu. Sunt shocata de ceea ce se intampla....tare mult as vrea sa divorteze si sa-si traiasca si mama viata linistita.
Lilly, am vazut poze, ce frumoase sunteti si ce slaba esti!!! eu am pus la loc vreo 2 kg
Belleane, am vazut poze cu fetite frumoase si scumpe foc!
Ylari, nu tre sa fii suparata, gandeste-te ca urmeaza iar o perioada superba alaturi de fetitza ta. Si acum sunt momente asa importante, au crescut , comunici altfel cu ei......eu devorez fiecare moment cu Vlad.
cu intarziere:
LA MULTI ANI RADUCU!
Vlady