Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 7

Reallaura spune:
Cleo
Iulia bietele de voi...imi amintesc, cum sa nu...ce nasoool. Stu ca ar trebui schimbata, dar eu preferam sa mearga asta si sa nu-l mai intepe.
Socrate sanatate multa lui Sebi, faci bine ca te duci la doctor, eu nu mai stau dupa aceasta patanie nici o zi cu el fara siropele, picaturi sau altceva...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Reallaura spune:
IUliafrumoasa si voinica Mufi a ta! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Alysh biata mamica ta! eu una prefer sa-i vina tatalui tau mintea la cap, nu sa divorteze ca si divortul e traumatizant si sa stea singura la batrabeste...!!
sa fie bine, scumpa! te cred ca nici sa inveti nu mai poti, v-a terminat pe toate!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

simonacip spune:
Gabitzam, da, e o scumpa Monica, a spus ca nu prea mai are timp sa intre, dar tare au impresionat-o urarile de La Multi ANi din partea noastra. Sper sa ma mai vad si eu cu ea si sa intre si ea mai des.
Socrate, da sa mergi, sa nu lasi asa, Doamne Fereste. Sper sa va refaceti repede, ca tare rau e cind e bb racit.Of
Iulia, sunteti 2 frumoase, Mufi la fel are niste oki...
Alysh
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Adriana_78 spune:
La multe lunite puiutilor nascuti intr-o zi de 8!
MissP, arata naspa Bogdan, da par sa fie numai vanatai si zgarieturi, o sa se vindece cu timpul.
Ylari, e greu cu un copil mic, probabil ca mama ta se si agita mult, din dorinta de a face totul perfect.
Sper sa se rezolve toate bine si la serviciu si sa te bucuri de timpul petrecut cu Eva.
INTALNIREA o fixasem pe 15 aprilie, miercuri, in Cismigiu, daca e vreme frumoasa.
Pana acum n-a zis nimeni nimic, ca vine, nu vine, ca e bine-n parcul asta --- a scuze, Lorich a zis ca nu poate in Cismigiu si Simo, a zis ca-i OK
Micaela, tu continui sa mergi la serviciu? sau a fost doar o sapt?
Laura, saracul Mirci -- tare naspa cu spitalele astea (mai ales cand mai dai si de doct. si asistente tampite).
Sper sa nu mai treceti prin asa ceva.
Am vazut si eu fratiori David si Matei si apropo mov la fetite si o Mufi in parc cu salopetica mov draguta

cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 La multe lunite puiutilor nascuti intr-o zi de 8! MissP, arata naspa Bogdan, da par sa fie numai vanatai si zgarieturi, o sa se vindece cu timpul. Ylari, e greu cu un copil mic, probabil ca mama ta se si agita mult, din dorinta de a face totul perfect. Sper sa se rezolve toate bine si la serviciu si sa te bucuri de timpul petrecut cu Eva. INTALNIREA o fixasem pe 15 aprilie, miercuri, in Cismigiu, daca e vreme frumoasa. Pana acum n-a zis nimeni nimic, ca vine, nu vine, ca e bine-n parcul asta --- a scuze, Lorich a zis ca nu poate in Cismigiu si Simo, a zis ca-i OK Micaela, tu continui sa mergi la serviciu? sau a fost doar o sapt? Laura, saracul Mirci -- tare naspa cu spitalele astea (mai ales cand mai dai si de doct. si asistente tampite). Sper sa nu mai treceti prin asa ceva. Am vazut si eu fratiori David si Matei si apropo mov la fetite si o Mufi in parc cu salopetica mov draguta |
in principiu vin! desi prefer Herastraul mai mult

o

Lorich spune:
Neata!
[ceai cu menta] pt Cleo!
Felicia fix o secunda am putut sa ma uit la poza aia, ma crezi? Dar cred ca re drepatte, arata mai rau decat este. Numai cu capusorul sa fie ok, poate mai verificati vreodata nu fi facut vreun cheag, stiu ca loviturile la cap pot fi periculoase!Sanatate multa si enjoy vacanta fortata!
Iulia m-au trecut apele cand am citit ce ai scris - de la un stupid tobogan, sa poti pierde o mana, sau degetelele groaznic! Mi-e mila de puiul care va avea de suferit toata viata, poate totusi nu se lasa parintii, eventual sa-l aduca in Buc, sa incerce cu nervii aia, ca e aproape un handicap. Am un unchi care si-a taiat pe la mana nervi, tendoane si dupa multe operatii..un deget a ramas, nu fara nerv, ci asa un pic afectat, dar el spune ca e f greu, ii afecteaza mult viata. Offff
Laura si iar
si tu si Mirci sunteti niste curajosi! Doamne, bine ca s-a terminat cu intepatul, sa se termine o data cu antibioticul si sa nu mai patiti de astea!
Simo esti o mama superba si ai niste copii de revista!
Am vazut-o pe Mufi ce frumos e imbracata ea!
LMA Tudor by elena
Ylari imi pare rau pt mami, ma rog sa se faca bine, tu insa vei sta cu Bebeluna, care va fi cea mai castigata si noi vedem mai des ce faceti voi, deci castiga si forumeala! Glumesc, desigur, sanatate multa!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

gabitzam spune:
Am vazut si eu mufitza in parc, e delicioasa in salopeta mov
Adriana, din pacate pentru mine Cismigiu este imposibil, nu am cum ajunge cu copilul acolo, decat cu transport in comun prin 2 autobuze si metrou. Nu, mi-e imposibil, imi pare rau.
Noemi, sanatate multa lui Sebi, sa va linistiti si voi odata.
Alysh, multumesc Sper ca esti si tu mai bine.
Miss, ti-a mai trecut starea de aseara? E bine Bogdan? Sanatate multa si refacere rapida, fara urmari.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

YLARI spune:
Buna fetelor, inca o data multumesc din inima tuturor!!!
Am trebaluit ceva pe aici, papa ptr bebeluna, am bagat o masina la spalat si cand colo constat ca mi-am uitat geanta la mama si n-am chei si nici telefonul mobil. Uooof...
Am sunat la dgaspc deja si m-am interesat, probabil vineri merg la servici ptr adeverinta si sapt viitoare depun dosarul. Normal ca intr-un fel ma bucur ca stau cu bebeluna, vine vara, vreme frumoasa, parcuri, intalniri, etc. Mie imi pare rau de mama ca se simte rau, am vb cu ea la tel si imi spunea ca acum e tare trista ca nu ma poate ajuta, ca m-a incurcat, ca acum n-o sa mai merg pe la ei... prostioare... bineinteles ca eu nu o sa ma schimb, nu sunt suparata pe ea, Doamne fereste!
Ca o coincidenta, acum fix un an intram in prenatal.
Adriana in cishmigiu eu nu stiu cum s-ajung din crangasi
Wow Alysh ce povestesti tu acolo de accident??? Cred ca muream si inviam. Eu nu merg cu masina la drum lung, e foarte traumatizant ptr mine, si eu am avut cateva accidente (vreo 3) dar numai table indoite si 2 cucuie, si tot sunt terorizata........ Pupic si tie ca tare trista trebuie sa mai fii si tu...
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!
Miss, aoleu chiar ca m-a apucat si pe mine tremuratul cand am vazut poza, of, of dar unde se grabea nene asa masina aia???... Incurajari ptr Bogdan.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Adriana_78 spune:
Mai fetelor, eu am propus Cismigiu ca am zis ca-i central si e convenabil pt toti. Pe mine, nu ma avantajeaza, as fi preferat Herastrau, da am zis, hai, sa nu ma gandesc doar la mine deci ... dati-va cu parerea!
Mutam in Herastrau?
Adriana

gabitzam spune:
La multi ani Alysia Maria de Diana79 si puiului frumos Tudor Gabriel de elena_g
Si eu zic tot Herastrau, Adriana. Fie zona Roata Mare, fie intrarea principala Charles de Gaulle.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla