Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 5

MissParker spune:
Fetelor, mi s-a strans inima, uitati-l pe Bogdan cum arata, saracutul de el
El zice ca se vede mai rau decat este, dar si-a pierdut totusi scurt cunostinta la locul accidentului, cand si-a revenit erau vreo 4 persoane in jurul lui (accidentul s-a petrecut pe drumul special pt. biciclete, masina a iesit cam brusc dintr-o curte), iar el cand si-a revenit se simtea de parca era in pat si visa... Of, se simte totusi slabit, n-a prea putut nici sa manance... I-am dat niste pastile cu fier... s-a dus la culcare... I-au dat scutire pt. toata saptamana...
Va multumesc din suflet la toate pt. gandurile bune!!!

jady spune:
buna fetele...
Miss dar e destul de rau lovit Bogdan !!! bine ca nu a fost mai grav doamne ferestesa fie totul O.K. ,o recuperare cat mai rapida va dorim!
Smonacicp cu bani chiar azi mau sunat si miau spus ca inca nu le ajung probele care le-am dus ,adica nu prea iau convins dar ma asteapta sapt. viitoare cu alte acte,dovezi etc.azi cand mau sunat eram tare dezamagita imi facusem planuri cai vom schimba carutul lui Eric si va trebui sa mai amanam
.multumesc
ma bucur enorm ca LAURA SI MIRCI au venit acasa
Leeloo am vazut pozici tare scupic bebe.
un moment sa-mi aduc aminte ce am vrut sa va mai spun,ca saraca Feli ma impresionat

Reallaura spune:
Esme, Emycor, SImonix, Lorich, Dana H, Miss, chinabulina, Danicris, Lilly, leeloo, jady, Belleane, Micaela
Noi am fost azi la tratament si am dat acolo de o piaza rea – o asistenta mefistofelica, parca era gata sa se dezlantuie asupra lui Mircea. Cum a inceput sa-I bage antibioticul copilul a inceput sa tipe- nu sa planga ca de obicei. Efectiv tipa. Bogdan a vazut ca se compromisese branula si I se umflase vena in timp ce asta insista sa faca antibioticul. I-a spus sa verifice branula ca s-a infundat. Abia a convins-o pe nebuna ca nu tipa degeaba copilul. Ei si s-a enervate femeia de nu se poate, nu ne mai baga in seama, varsa doar nitel foc pe nari, i-am spus ca nu mai vreau sa mi-l intepe pentru ca déjà a facut 5 zile de tratament si prefer pentru ce a ramas sa-I dea antibiotic oral. Parca am injurat-o draga, zice nu se poate, punem branula sau intramuscular. – ca sa moara copilul de durere!!
Am intrebat nun exista alta variant? Si a iesit enervate din cabinet, cica ori branula ori intramuscular, hotarati-va… Evident ca am vorbit cu colega ei care a sunat la medical de garda, ne-a vazut, ne-a ascultat la plamani si ne-a dat sa luam inca 3 zile ceclor, oral. Sunt asa fericita, am spalat si manuta aia care incepuse sa miroasa a piciorus imputit, dragul de el – pai a stat bandajata 5 zile si cu un ciorap peste!
Bine ca am scapat!!
Miss Oooooff, ingrozitor, sper sa fiti ok, imi pare tare rau de accidentul lui Bogdan. Saracutul, arata tare rau, e lovit serios. Bine ca nu a fost si mai rau!!Doamne Fereste!! Sper sa va reveniti din starea de soc
Ylari sa nu te simti vinovata, tu nu aveai de unde sa stii ce se intampla, nu e nimic anormal ca o bunica sa stea cu nepoata ei!! Si in plus, nu e o tragedie. Sanatate multa mamei tale, sper sa se reface repede! Felicitari pentru decizia de a sta cu Eva, mi se pare o decizie buna!
Esme mai, pai la voi e colaborare mare in we cu tot, curatenie, distractie…! La noi in casa ma rog de B sa stea cu Bb nitel pana spal vasele, dau cu mop/aspirator, sterg praful, fac mancare…etc. fara sa respire si io. SI apoi cica numai el a stat cu bb…da in vreme ce eu citeam reviste… Ah, iar piata o facem impreuna, el nu se pricepe, eu nu pot sa renunt la ea…
Chinabulina abia astept sa trec si eu la programul de vara…
Lilly ce mare e Julia si ce merge ea acolo!Am si eu un parc cu astfel de leagane, gen chilot, sunt super!!
Belleane ai dreptate…nasol e ca dup ace ca nu au medicamente in spital nu-ti scriu nici retete sa le iei tu, pe banii tai.. Frumusele sunt fetitzel! VAd ca pe cea mare aid at-o déjà la balet, super!!
Desiree imi pare rau ca aveti problem cu somnul, probabil e vreun dinte naravas sis per sa se termine repede sis a iasa!
Gabitzule, Lorich, Inais ce frumos ca v-ati intalnit!!!
Ylari sa nu te simti vinovata, tu nu aveai de unde sa stii ce se intampla, nu e nimic anormal ca o bunica sa stea cu nepoata ei!! Felicitari pentru decizia de a sta cu Eva, mi se pare o decizie buna!
Inais imi place de Iasmi ce cocheta e ea acolo intre 2 baietei, nu vrea sa se tarasca pe iarba Cat despre Rep Moldova…mi-e sila…sad ea cu furtunul de la WC pe ei..Scarbele…comunistii tot comunisti. Nu renunta la metodele lor…
Sis iubita mea, astept poze de la Campina!!! Ce bine ca te-ai spovedit.. vorba lui Inais sa-ti fie de folos!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

jady spune:
Gata mam reinitiat....
Ylari tare si multa sanatate lu mami ,imi place de tine
din orice problema iei partea pozitiva
simonacip si eu chiar azi mam gandit la alina_anto si la scortisoara
Belanne am vazut pozeprintesa ta langa patoful gigant parea scos dintro poveste ,iar printesa era tare incantata.
ok cred ca va lasa ca imi pica ochi in gura de somnic,maine la 7 o noua zi de lucru
edit:pt Bogdan sa fie totul bine doamne ajuta,miss un besito muy grande

Reallaura spune:
In alta ordine de idei, Mircea e deja baiat mare, nu-i mai fac branza calcica, ii cumpar fagaras si ii dau cu paine!! Si am inceput sa-i fac ceai indulcit cu glucoza, am invatat in spital cum se face, asa bea si el lichide in sfarsit, si cate 500 ml pe zi!!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

jady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura In alta ordine de idei, Mircea e deja baiat mare, nu-i mai fac branza calcica, ii cumpar fagaras si ii dau cu paine!! Si am inceput sa-i fac ceai indulcit cu glucoza, am invatat in spital cum se face, asa bea si el lichide in sfarsit, si cate 500 ml pe zi!! ![]() Laurita, mami ![]() POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE ce fain ma bucur sa aud ca sunteti mai bine ![]() ![]() ![]() |

Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui simonacip Desiree, ma bucur ca a trecut constipatia. Stii ce ma gindeam? Dar n-o spun cu rautate..sa nu fie totusi cam repede introduse anumite alimente la fata...Eu stiu , ma gindesc la nuggets -urile acelea. Eu sper din suflet sa nu mai aveti probleme. Pupici mult scumpei Victoria! Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Hmmm, saru-mana! Nici prin cap nu-mi trecuse. O sa le scot, oricum nu i-am mai dat de vreo 4-5 zile...
_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Victoria_mami spune:
Of Felicia, l-am vautz pe Bogdan... imi pare tare rau... pot sa-i dau o imbratisare virtuala? Si va transmitem numai ganduri bune la toti trei.
_
Victoria Isabella

Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Reallaura In alta ordine de idei, Mircea e deja baiat mare, nu-i mai fac branza calcica, ii cumpar fagaras si ii dau cu paine!! Si am inceput sa-i fac ceai indulcit cu glucoza, am invatat in spital cum se face, asa bea si el lichide in sfarsit, si cate 500 ml pe zi!! ![]() Laurita, mami ![]() POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |
Ieri dr. mi-a zis ca atat ar si trebui sa bea. De Mirci bea cat e normal. Victoria abia bea vreo 300... duminica a batut si ea recordul s a baut 450.
_
Victoria Isabella

cleo78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Desiree2002
Ieri dr. mi-a zis ca atat ar si trebui sa bea. De Mirci bea cat e normal. Victoria abia bea vreo 300... duminica a batut si ea recordul s a baut 450. _ Victoria Isabella ![]() http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02 |
desiree, cu sigurantsa e de la lichide. Ca duminica spuneai ca nu s-a mai chinuit...
eventual scoate nuggets, si dai un piure de ceva, orice mancare dar mai umeda. o lingura, 2 de apa pusa in mancare, si tot e in +.
bag si o

o