Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 4

YLARI spune:
Buna fetelor, in primul rand un pupic si o incurajare pentru Miss, un gand bun ptr Bogdan, cu siguranta e bine daca zici ca vorbea ok. Pupici!
Fetelor va scriu din Crangasi. Voi renunta la servici deoarece mama nu ma mai poate ajuta cu fata si varianta cu bona iese din discutie. Am plans azi toata ziua caci starea mamei s-a inrautatit se pare iar ea nu ne-a zis ca sa nu ma streseze. Imi pare bine ca voi sta cu fata, sper sa ma inteleaga cei de la servici. In rest toate bune si va pup. Nu am apucat sa ciesc din urma ca despachetez la bagaje, va dati seama ca a trebuit sa iau inapoi tot calabalacul. Sunt trista. Din cauza situatiei in sine. Ma simt vinovata ca mama s-a imbolnavit, ca a clacat, etc...
Va pup.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

gabitzam spune:
Felicia, ma rog sa fie bine pentru Bogdan, sa nu fie nimic grav!! Sa ne tii la curent, ca o sa stau cu grija pentru voi!
Ylari, imi pare rau ca esti suparata. Imi pare rau pentru mama ta.
Adriana, ne adaptam si noi la programul bebenacilor. Iesim in jurul pranzului ca e dupa primul somn+papa al piticilor. Dar am stat destul de mult totusi, am ajuns pe la 4 jumate-5 acasa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Micaela06 spune:
MissP incearca sa te linitesti, daca a vorbit cu tine la telefon inseamna ca totul e bine, te cred ca esti speriata tare.
Ylari imi pare rau sa aud de mama ta.Se vor rezolva toate, ai sa vezi, o sa te inteleaga si la serviciu, o sa isi revina si mami tau
Laura ma bucur ca esti acasa, ufff saracul Mirci, mi se rupe inima cand ma gandesc. sa fie totul bine, sa se faca puiu repede bine si sa uite de uratu de spital si el si mami lui.

YLARI spune:
Oooof fetelor va multumesc, ce m-as fii facut eu fara voi???
Vedeti, macar o sa revin pe forum si poate venim si la intalnire. Cand ziceati ca e si unde?
Pupici dulci si ptr Mirci, dragul de el. Si ptr Laurita scumpa!!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

inais spune:
pentru sarbatoritele zilei: Catinca si Bianca!
Sa revenim la un mic conspect:
Doloress welcome to Romania! Simpatica relatarea ta privind intalnirea lui Patrick cu familia cea numeroasa! Ia sa pui niste poze sa-l vedem cum o pupa pe verisoare de 2 ani!
Ylari imi pare rau de mami tau. Cred ca cel mai rau o macina ca nu a putut sa va ajute. Ca sa nu cada de tot eu as zice sa o cooptezi si pe ea in a o creste pe Eva, cu ajutorul tau. Sa ii redai increderea in ea.
Lilly v-am vazut pozele. Iti seamana perfect Julia!
Socrate sanatate muuuulta!!
mi_bebelina welcome si tie...nu am retinut care-i faza cu mutarea, dar sa va fie de bine in casa noua!
belleane vazut fetitza balerina!
Last but not least...uraaaaaaa a venit Mirci acs!! Doamne ajuta sa se refaca rapid. Ati facut bine ca ati mers in spital. O sa o trageti mai putin.
Noi azi am fost in parc...maine vedem cum ne petrecem ziua...! Superb...Iasmi insa nu vrea pe iarba...nu vrea sa isi murdareasca hainutzele...stiu si eu! Desi maica-sa se tara de zor in patru labe sa ii demonstreze ca nu e "nociv" deloc!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Victoria_mami spune:
Felicia, sper din suflet ca Bogdan e ok.
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

MissParker spune:
Acum a iesit de la Röntgen, se pare ca nu are vreo comotie sau altceva grav la cap, dar are contuzii, un ochi vanat si tumefiat rau, i-a curs masiv sange din nas (cica a umplut sapca de sange) si e groggy. Aia vor sa-l opreasca peste noapte la spital, dar el a zis ca da declaratie ca pleaca pe propria raspundere si vine totusi acasa (cu taxi-ul, ca bicicleta a ramas legata de un stalp la locul accidentului, el plecand cu ambulanta la spital).
Cica a fost ca-n filme: el mergea cu viteza normala, o masina iese dintr-un garaj, el franeaza, bicicleta sa indoaie in aer si el zboara peste masina, direct pe carosabil, in cap.

simonacip spune:
Buna seara fetele. Nu mai apuc deloc sa postez si eu.
In primul rind zic si eu ca Inais
Siiiiis pe forum din nou!
Mi-era dor de voi acasa..
Miss, sper din suflet sa fie totul bine, asta-ti mai trebuia acum. Sanatate multa si lui Daviducul, am citit ca-i racit
Am vazut poze superbe de Belleane(imi plac la nebunie cele cu fata linga pantoful urias zici ca-i zina buna cu bagheta magica), Raducu si Robertzel(minunati baietei -Lorich am remarcat vestutza galbena ), mai din urma cu Doloress(zambaretul de Patrik, ma bucur ca v-ati refacut si c-ati ajuns pe meleaguri calde)Le-am scapat pe cele puse de Magdone din pacate..Vreau si eu linkul!
Mi_bebelina, sa stapiniti sanatosi noul apartament...In ce zona sunteti? Spune-mi si mie cite camere si ce pret
Jady, ce ai facut cu banutii? vreo veste ceva?
Desiree, ma bucur ca a trecut constipatia. Stii ce ma gindeam? Dar n-o spun cu rautate..sa nu fie totusi cam repede introduse anumite alimente la fata...Eu stiu , ma gindesc la nuggets -urile acelea. Eu sper din suflet sa nu mai aveti probleme. Pupici mult scumpei Victoria!
MsBB, merci de info privind pangasius..nu mai cumpar niciodata.Bleah!
Socrate, multa sanatate!!!!
Inais, ce dragutza Iasminutza sa nu vrea sa-si murdareasca hainutzele!
Ylari, draga de tine, eu ma bucur tare pentru tine ca stai acasa..Este alltceva si sper ca mami tau sa se refaca repejor!
Alysh, imi pare tare rau de ai tai. Si de tine si de sora ta ca sigur ca omoara situatia asta!Rugati-va la Dumnezeu ca va scoate din incercarea asta!
SImonix, v-am vazut iar pozele, cit sunteti de frumosi!!! Ma bucur ca iti place la serviciu. SI eu am mincat la comisie de citeva ori..Niste portii nene..si numai feluri de mincare bune bune
Eu azi m-am vazut cu Monik 16 si cu scumpa de Saratzina, imbracata minunat in mov..Dc aveam fata numai in mov o imbracam. Am facut si pozici dar nu le-am descarcat.
Fete eu ieri am fost cu Matei la Cornu, in Campina. M-am spovedit, miine sper sa ma si impartasesc. Tare i-a priit lui Mati, a dormit de-a rupt
M-am gindit la ALina_anto. Am sa va pun miine pozici
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Danicris spune:
Seara buna.
Intru doar o fuga sa-i transmit lui Bogdan a lu' Miss sanatate multa si vindecare rapida (bine ca n-a fost cu urmari mai grave).
Ylari, imi pare rau sa aud ca mami a ta este bolnava, ii urez si dansei sanatate. Tie iti urez bafta, sa ai intelegere de la serviciu.
MsBB, ai ghicit. Pai stiu cum se distreaza ca am mai fost la o nunta, cand s-a casatorit baiatul nasilor nostri. Daaaaaaa, nasii nostri sunt din Bacau.
Fug la somn ca sunt rupta de oboseala. Noapte buna tuturor.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

inais spune:
MissP bine ca-i ok mai. Las' ca o sa fie bine. Sa aiba totusi grija zilele ce vor urma. Offf...ce ghinion mai cu masina aia! Uite ma gandesc ca zici ca mergi cu bicicleta si e safe. Safe pe naiba! Ce sa-ti mai zic in Bucuresti (ca de alte orase nu prea stiu) unde e un haos...au facut ei piste de biciclete dar nu peste tot si biciclistii merg si pe carosabil, printre masini...pe mine ca sofer ma ia cu cald cand vad cate unul. Patesti vreuna nepatita, vorba aia, si nu mai esti om o viata! Doamne fereste-ne!
Hai sa nu inchei seara cu mesaj din asta prapastios.
Ii raspund si Simonei: pupic si Doamne ajuta cu vizita la Cornu! Sa va fie de folos.
PS Ati vazut ce-i in Rep. Moldova...uoffffff!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04