Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 19
inais spune:
Simona nu ai de ce sa-mi multumesti si para-multumesti. Eu is plimbareatza de felul meu...si nu ma dau in laturi sa mai fac un ocol cu masina!
Vorbim!
Mai cu scuzele de rigoare am uitat complet de a-i ura
Ceniei
Deeeci: Laaaaaaa Muuuuuuuuuulti Aaaaaaani! sa fi sanatoasa, voioasa si sa ai un nou an al vietii tale plin de bucurii si impliniri! 
Eu azi am fost in greva de greva...nu facut nimic. De unde ziceam ca fac si dreg...m-a cuprins o letargie!....Ufffff!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Alysh spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chinabulina
am deschis linkul, am vazut titlul si am inchis fara sa ma uit inapoi georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008Ia te uita ce mare sunt |
Asa facui si eu
Vlady
jady spune:
fetele am gatit niste tagliatele cu sos napolitana,bacon,si ciuperci
au iesit super
va invit ...
jady spune:
a mai tarziu mergem la plaja cu bebe sa ne bronzam un pic ca sunt in jur de 25 gradeasa ca ar fi pacat sa nu mergem sa facem o baita....![]()
inais spune:
Deci jady tu vrei bataitza?? ![]()
Daca mai ziceai si de cine stie ce desert..pe langa mancarea aia si plaja/baie...
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Magdone spune:
Fetelor, ia uitati ceva dragut, am primit si eu pe mail.
Sa mai zica cineva ceva de noi
la mine se potriveste tot mai putin aia cu cusutul nasturelui![]()
DE CE O IUBESC PE MAMA
Mama si tata se uitau la televizor cand mama a spus: " Sunt obosita si e
tarziu. Cred ca ma voi duce in pat."
O ia spre bucatarie ca sa faca sandvisurile pentru a doua zi.Spala
castroanele de popcorn, scoate carnea afara din congelator pentru cina
din seara urmatoare, verifica cerealele, umple borcanul cu zahar, pune
linguritele si castroanele pe masa si pregateste filtrul de cafea pentru
a doua zi dimineata.
Apoi pune niste rufe la uscat, mai baga niste haine in masina de spalat,
calca o camasa si coase un nasture care cadea la o camasa.
Strange piesele jocului ramas pe masa din sufragerie, pune telefonul la
loc, aseaza agenda de telefon la loc in raft. Uda cateva plante, goleste
un cos de gunoi si pune un prosop la uscat pe bara.
Se intinde, casca si o ia spre dormitor. Se opreste la birou si scrie o
notita pentru profesoara, numara niste bani pentru excursia de maine si
ridica o carte de scoala cazuta sub scaun.
Scrie o felicitare pentru ziua de nastere a unui prieten, o baga in
plic, scrie adresa, o timbreaza si scrie o notita pentru cumparaturi. Le
pune pe amandoua langa geanta ei.
Mama isi curata fata cu demachiantul ei 3 in 1, isi da cu crema de
noapte antirid, se spala pe dinti si isi curata unghiile.
Tata ii striga," Credeam ca te duci in pat."
"Sunt pe drum," raspunde ea.
Adauga apa in vasul cainelui, da pisica afara si se asigura ca usile
sunt inchise cu cheia si ca lumina e deschisa pe terasa.
Se uita in camera copiilor, le stinge lampile de pe noptiere si
televizorul, ridica o camasa, arunca niste sosete murdare in cosul de
rufe si vorbeste un pic cu unul dintre copii care inca nu isi terminase
lectiile.
In camera ei isi potriveste alarma la ceas, isi pregateste hainele
pentru a doua zi si indreapta raftul pe care sunt pantofi.
Mai adauga 3 lucruri pe lista ei de 6 lucruri foarte importante pentru a
doua zi. Isi spune rugaciunea si vizualizeaza implinirea dorintelor ei.
Minunat!
In acelasi timp tata inchide televizorul si anunta nimanui in
particular,"
Ma duc in pat." Si o si face ... fara nici un alt gand. Vi se pare ceva
iesit din comun? Va mai mirati de ce femeile traiesc mai mult?
PENTRU CA SUNT FACUTE PENTRU CURSA LUNGA...( si nu am putea sa murim mai
repede pentru ca inca avem atatea de facut!!!)
Trimiteti unor femei extraordinare aceste randuri, o sa va multumeasca
pentru asta. Eu tocmai am facut-o.
SI APOI DUCETI-VA IN PAT!
Magda, cu Razvan
(5 ani) si Olivia
(10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
DanaH spune:
am zis ca nu mai intru, ca desi am zis ca intru (na, cine mai intelege ce zic eu), mi-am dat seama ca amd e termiant un capitol si de trimsi la sefu'. si cum maine si luni avem liber (uraaaa!), tb musai sa termin azi.
dardardar.... intru sa urez La Multi si fericiti Ani! ceniei, sa fie fericita si implinita!
iulia, stiu cat e euro, ca asta mai urmaresc pe internet, dar habar nu mai am de pretzuri. atata stiu ca atunci cand trag linie si adun (de obicei cand ne intoarcem acasa) vedem ca am cheltuit mai mult. daca tu zici ca e moca, asa o fi. eu te cred.
alina, tare dulcica sara cu fetzishoarele ei. aaa, am uitat sa itzi spun. prima nunta unde suntem nashi este la breaza. finii stau in bucreshti, fina este din campina, dar la breaza au gasit restaurant. asa ca poate ne vedem pe acolo.
jady, si tu la plaja? bine ca e la voi. la noi sta sa se rupa norii. e un cer asa de cenushiu... offf, mama ei de olandika.
MsBB, punem punem, cum sa nu. adica de petrecere. oricum sper sa ma intalnesc cu fetele de prin bucureshti in putzinul cat stau si eu pe acolo. poate aranjam de un herastrau, ca in moghioroshi oricum o sa fim prezentzi in fiecare zi. alex deja se gandeshte la saltele si la mashinutze si o intreaba pe mamaia daca a adus nenea mashinutzele.
inais, asa ma apuca si pe mine greva cand imi propun sa fac mai multe. dar, lasa, ca pana la urma tot tu le faci. macar te relaxezi si tu putzin acum. dupa aia.... potopul.
alysh, china,
.
acum ma intorc la treaba. eu cred ca in urmatoarele zile nu mai apuc sa intru. liber (de la munca, dar ocupat acasa), plus ca dumincia tati pleaca in romania pana joi. si o sa stau acasa cu amandoi maimutzoii duminica si luni, si se anuntza vremea urata. off, ce o sa imi mai manance urechile...
pupici si paote mai apuc sa intru seara.
Poze
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jady a mai tarziu mergem la plaja cu bebe sa ne bronzam un pic ca sunt in jur de 25 gradeasa ca ar fi pacat sa nu mergem sa facem o baita.... mami de ericut...D-ZEU sa va binecuvinteze. |
vad ca si fetele ti-au promis-o
| Citat: |
citat din mesajul lui MsBB Nu mai bine stateam io cu craci-n sus,cum am zis ? M-am dus la bucatarie sa execut o prea-frumoasa salata si am dezvirginat o sticla de olei extra-vergin , si am dezvirginat-o asa de bine ca am stropit toata bucataria cu ulei .Mai tineti minte ca ma laudam eu intr-o zi ca am spart o punga de orez si am facut numai pilaf pe jos...Ei cred ca mi s-a parut prea fad pilaful si am bagat ceva unsoare sa alunce mai bine ![]() |

ALINA ANtO-aveti o gradina de vis !! super pt fetita,sa aiba unde sa stea la aer !
iar imi vine sa ma mut la casa
Scortisoara,ce sazic,e superba,vad ca genele tot rimelate leare
si ce scumpa e cum zice mama,te topeste.
Andres a inceput iar sa zica mamam cand plange si se tine dupa picioarele mele,de-a buselea.
a zis acum multe luni,mama,apoi zicea tata pana cand a descoperit alte silabe.
Eu va scriu in timp ce mananc,copiii dorm .
CHINABULINA-poate in timp o obisnuiesti cu apa,e nevoie sa se obisnuiasca si sa bea putin .suc natural nu prea poti sa iei la tine cand o incepe caldura .daca nu ai incotro ii dai ceai,dar macar sa fie mai diluat,ca si ceaiurile au rolul lor,ca un medicament in doza mica.fara zahar .
incepi si picura-i in gura ,din canuta cu cioc,nu o scuipa toata,mai si inghite,apoi o atrage cana sa roada la ea,sa ii roada ciocul ala,si asa se duce si apa.
DANAH eu zic sa gasiti neaparat o nunta si pt weekendul ala liber,ca o sa va plictisiti
felicitari pt Alexandru !!! si stai linistita,va fi bun si la olandeza in cateva luni,un an,nu e nevoie de scoli speciale.e mnormal ,ca voi nu vorbiti cu el,dar asta nu inseamna ca va ramane in urma !o fi ceva la pronuntie.
cumnatei mele la fel ii zicea de copii,ca au probleme cu pronuntia,ca sa vorbeasca cu ei si sa le citeasca...si cumnata-mea le-a spus ca e NORMAL sa pronunte mai ciudat in primii ani de scoala,ca au si accentul obisnuit in romaneste,dar ca invata din zbor ...Dar invatatoarea o dadea cum ca au probleme de pronuntie in general,adica au ceva defect in limbaj...nu ca ei au doua limbi pe rol..
hai ca tocmai a sunat cineva in disperare la usa ,bai lumea asta chiar nu stie ca in casa cu copii nu se suna asa sa nu mai iei degetul de pe sonerie ca si cand ar fi incendiu ?????
bineinteles ca Andres a inceput sa planga,Sofia sa miorlaie si ea...vad ca au adormit iar ,am stat cu el vreo 10 minute, dar m-am umplut de nervi..
venise cu copilul de mana ,sa urce la noi.daca al ei nu doarme ziua crede ca toti sunt la fel.am trimis-o la plimbare.
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
belleane spune:
hei,
Parca-ar fi vorba despre noi, nu-i asa? usor usor ne transformam in roboti casnici.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
aelita spune:
ziceati de soare.
eu ii pun umbrela la carut,pe care o asez dupa cum bate soarele,sa nu vina pe el direct. palaria i se incalzeste pe cap...
luati umbrelute care se monteaza la orice carut.
si mergeti numai pe la umbra .
ei nu au voie sa le vina soarele direct pe piele,se spune sa ii tinem la soare,dar soarele inseamna si la umbra. si sub umbrela tot stat la soare e .vitamina d se ia la umbra,din lumina solara,niciodata sub raze direct .
pt ei ,sub un an,e foarte periculos,si nu trebuie sa ne inselam ca daca acum nu au nimic, merge.ca urmarile se vad in timp.sau poate nu ,nu neaparat ,dar de ce sa riscam ?
e bine sa cautam parcuri cu pomi ,sa mergem pe trotuarele umbrite ,sa iesim dimineata sau seara cand nu e soarele puternic.
bronzul nu mai e bun nici pt noi,dar pt ei. pe vremuri era altceva,clima s-a nenorocit in ultimii ani si sunt explozii solare foarte periculoase.sa avem grija si de noi,si de ei.
bine ca mi-ati amintit,sa incep si eu sa dau cu crema solara,si mie si lor.
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Nu mai bine stateam io cu craci-n sus,cum am zis ?
M-am dus la bucatarie sa execut o prea-frumoasa salata si am dezvirginat o sticla de olei extra-vergin , si am dezvirginat-o asa de bine ca am stropit toata bucataria cu ulei