Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 18
iulia83 spune:
Dana, pai ala e pretul la un hotel de 4 stele din Mamaia pt 7 zile. mi se pare moca 
se scula Mufi. stau cu ea in brate pana mi se fac cartofii, ii dau sa pape, apoi o tulim in parc ca ne asteapta fetele
MsBB spune:
Nu mai bine stateam io cu craci-n sus,cum am zis ?
M-am dus la bucatarie sa execut o prea-frumoasa salata si am dezvirginat o sticla de olei extra-vergin , si am dezvirginat-o asa de bine ca am stropit toata bucataria cu ulei
.
Mai tineti minte ca ma laudam eu intr-o zi ca am spart o punga de orez si am facut numai pilaf pe jos...Ei cred ca mi s-a parut prea fad pilaful si am bagat ceva unsoare sa alunce mai bine 
DanaH -
F tare Alex al tau! Si Teo frichinici-frichinici
. Ia vezi matale, nu e vreo ganganie in
fetii? Io asa am suspectat cand fii-mea urla, ca deh , spinii n-am gasit
.
Apai in zilele noastre a fugarit leul-leone euroi de s-a suit susssss pe o scara inalta sa nu-l prinda pughibala
. Acum e euro vreo 41000 
Ahhh si daca tot crezi ca o sa te plictisesti pe 1 august io zic sa facem un mega mami bairam 

, nunta nu facem dar poate cuplam si noi copilashii
ce cupluri dragalashe am avea 
Mda, si subscriu la ce a zis vecina ... si adaug 

noastra!
MsBB spune:
Jady - 

super tareeee!
Aveti parte de un weekend prelungit! Sa va bucurati de el, sa aveti vreme frumoasa si sa petreceti cum stiti voi mai bine.
Sa stii ca prima data cand am vazut mesajul tau m-am ...
. Am crezut ca am zis io vreo gogomanie de s-a latit pagina ... ori mie nasul la profil
, da' phewww nu-i asta ...
E doar bucuria ta nemarginitaaaaa
!
Da' nu vrei sa bagi un enter asa sa descracanezi pajina ? ![]()
Ma gandeam acu'
, doar nu-s blonda degeaba , oare ce ar fi sa ung cu ulei tot blatul din bucatarie
. Ma uitam asa in raspar si bine arata asa lucioasa - parca era noua ![]()
Hai ca o iau razna de acu 
Pandesc mandra sa faca oki, papam si plecam PA-PA! 
noastra!
simonacip spune:
Ina draga si scumpa. Nu vreau nicidecum sa va deranjez

.
Lasa ca daca sunt sanatosi baietii ma descurc eu cu ei. Vin fara carut eventual![]()
Oricum sunt impresionata de gestul tau

Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Jady, daca vrei sa-si revina pagina poti edita mesajul sa bagi un enter intre multele Happy birthday![]()
La voi e joia mare deja..Wow, in joia mare(la ortodocsi) l-am nascut eu pe Matei..anul trecut.Sarbatori fericite acolo!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
jady spune:
gata
am impresia ca sunt beata....
la multi ani MARA,SARA-MARIA,PATRIK-NICOLAS,ROBERT
.sa cresteti mari si sanatosi.
CENIA sa fi sanatoasa,sa ai parte numai de bucuri si fie ca toate visurile sa se indeplineasca
multumim tuturor pt urari!
alina_anto spune:
Buna fetele!!
Multumim de urari!
LA MULTI ANI!! Mara, Patrick, Robert, Amelia si Eric 

Cenia La multi ani scumpa!! 

Despre noi ce sa va zic...suntem bine, Sara creste si ma uimeste pe zi ce trece cu ghidusiile ei.
Stam toata ziua in curte sau ne plimbam cu carutul, profitam de aerul curat de primavara.
Am pus 2 filmulete noi www.youtube.com/watch?v=pgo6WG0usI4" target="_blank">aici si
www.youtube.com/watch?v=x5NRwQlIYJA" target="_blank">aici
Si cateva poze aici
Fetele, m-am apucat de dieta, de luni. Nu mai mananc nimic dupa ora 18 si am renuntat complet la paine si dulciuri. In rest mananc normal, mancare gatita, salate, supe, ciorbe.. etc. Si se pare ca am dat jos 1 kg deja. Sper sa dau in jur de 4 kg pe luna..
Va doresc sanatate pt puituii bolnaviori!!
Va pup pe toate
Mami fericita de
Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria
jady spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_anto Buna fetele!! Multumim de urari! ![]() LA MULTI ANI!! Mara, Patrick, Robert, Amelia si Eric ![]() ![]() ![]() Cenia La multi ani scumpa!! ![]() ![]() Despre noi ce sa va zic...suntem bine, Sara creste si ma uimeste pe zi ce trece cu ghidusiile ei. Am pus 2 filmulete noi www.youtube.com/watch?v=pgo6WG0usI4" target="_blank">aici si www.youtube.com/watch?v=x5NRwQlIYJA" target="_blank">aici Si cateva poze aici Fetele, m-am apucat de dieta, de luni. Nu mai mananc nimic dupa ora 18 si am renuntat complet la paine si dulciuri. In rest mananc normal, mancare gatita, salate, supe, ciorbe.. etc. Si se pare ca am dat jos 1 kg deja. Sper sa dau in jur de 4 kg pe luna.. Va doresc sanatate pt puituii bolnaviori!! ![]() Va pup pe toate ![]() Mami fericita de Sara-Maria (9-mai-2008)Scortisoara Sara Scortisoara Sara-Maria |
asara vb cu simonacip de tine....pura telepatie...
scortisoara SARA
alina_anto spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui jady
asara vb cu simonacip de tine....pura telepatie... scortisoara SARAmami de ericut...D-ZEU sa va binecuvinteze. |
De asta nu-i trecea Sarei sughitul nici cu ceai, nici cu apa, cu nimic??
Aa, i-au mai iesit si ei inca 2 dinti(de fapt al 6-lea e pe jumatate iesit..)
Si sunt fericita ca a inceput sa doarma din nou fff bine noaptea. Adica de la 21.30 pana la 8 dimineata cu maxim o trezire scurta pe noapte. yupiii!!!!
Mami fericita de
Sara-Maria (9-mai-2008)Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria