Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 17
MsBB spune:
Bai fetelor,
ca v-am starnit pofta ... da' ce numa io sa
![]()
Fetelor, multumesc mult pt sugestii
! Mi-ati dat o multime de idei
. Am vb si cu tati si o sa facem un tur de magazine sa vedem ce luam pana la urma , va anunt.Daca mai aveti idei -
...sunt oki si ureki ![]()
Micaela , e f faina jucaria aia ! Mi-ar place pt mandra mea pt ca baietelul merge deja ffff bine si nu prea are stare, eventual doar sa o taraie dupa el ...
. De unde i-ai luat tu magaoaia?
Lorich - bai noroc cu tine, ca altfel muream de sete aici
Vad ca restul fetelor is mai pe criza asa ... da' las ca ma infrupt din bunataturile de la tine si ma
. Eu i-am luat lego Clementoni fii-mi dar numa' pompieri sunt interesanti de
lins. Oare lui i-ar place mai mult? mmm Cat sta aici daca le baga in zeama o sa-i cumpar si lui 
Iulia -
auch!
Mufitza sa uite de buba! Habar n-am cu Mamaia ...mie mi-au cam ajuns experientele de rumanica
, io vreau in lumeaaa larga 
Vecina -
las ca vin eu acusi dupa voi in parc, sa rontzai io marul ala copt ![]()
Scartzaie fii-mea intr-un hal
... parca e o vioara dezacordata 
noastra!
inais spune:
Pt ca am tot editat mesajul ala...nu mai dau al 3-lea Edit
si scriu unul nou: Simo te iau eu cu pui cu tot! Cu amandoi! Daca Mara e cu Noemi si sunt doar cu Iasmi in masina, am loc. Acu' nu mai ai scapare sa nu vii! Numai sa ajung eu...
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

DanaH spune:
'neatza mai pe la pranz si de la noi.
Bag repede nasul, ite doua rapoarte de studenti.
mai feleor, mor de ciuda: voi vorbitzi de crema de protectie soalra, de palariutze, vad ca stati pe iarba in parc, iar eu sunt zgribulita toata. cica azi ar fi 16-18 grade, dar nu le vad/simt. si mai si ploua. pai dreptate e pe lumea asta? bine ca a venit al voi priamvara, fiti fericite! amaraztii astia mai spre ocean...
plus ca salivez cand va citesc... ceva de speriat. ma luati cu d-asta interzise, caltite, papanashi, tort krantz. pai sa va fie rusine ca faceti pofte la una nebuna care vrea sa slabeasca.
hai ca v-am certat destul,a cums a va mai si laud.
am vazut puiutzi frumosi, frumosi, nici nu vreau sa enumar, ca sigur uit. ma enerveaza foarte tare ca eu ma uit la pozele voastre toate, dar nu am timp sa raspund pe moment, si atunci cadn gasesc ragazul ca scriu, nu mai tzin minte pe cine am vazut. asa ca ma iertatzi voi.
dar tb sa spun ca am vazut flacaii frumoshi iesiti cu fata in parc. mai, adevarata telenovela acolo. la fel, puii frumoshi de simonacip. are david niste ochi de ma omoara.
ca sa nu mai amintec de mamicile care sa vad pe fundalul pozelor. cum de aratatzi voi asa de bine? nu tot acum apropae un an atzi nascut?
asa.... mai vroiam sa spun ca imi apre tare rau de accidentul lui bogdan cu bicicleta. vezi, de aia nus tiu eu sa merg cu bicicleta. in mashina este mult mai sigur, nu? sper sa treaca repede si sa nu apara probleme.
hai ca trimit mesajul asta, paote mai imi amintesc ce vroiam sa zic.
Poze
chinabulina spune:
hai sa va intreb ceva, ca ma roade si tot uit: ce luati de baut copiilor in parc, la plimbare? fiica-mea nu bea apa nici s-o tai si atunci imi ramane ceaiul (nici pe ala nu prea-l bea) si sucul de fructe. dar astea cica se oxideaza repede. ce sa-i dau???? 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
iulia83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chinabulina hai sa va intreb ceva, ca ma roade si tot uit: ce luati de baut copiilor in parc, la plimbare? fiica-mea nu bea apa nici s-o tai si atunci imi ramane ceaiul (nici pe ala nu prea-l bea) si sucul de fructe. dar astea cica se oxideaza repede. ce sa-i dau???? ![]() georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008Ia te uita ce mare sunt |
eu ii iau apa sau ceai intr-o sticla si-i pun in canuta cu cioc. se galgaie in ea si bea cam 2 cani de-alea cat stam in parc. avem canuta Nuby foarte sexoasa, o mangaie, o iubeste, ii vorbeste, o musca. sau ii poti lua de-aia cu pai moale care se ascunde cand tragi capacul. am vazut multi bbi care beau din asa ceva. suc d fructe ii dau acasa, dimineata si atat. ca ala nu potoleste setea pe caldurile astea. eventual picura cateva picaturi de lamaie in apa. eu asa am convins-o sa bea apita.
DanaH spune:
aaa, da. auzi tu, iulia, dar 16-18 milioane (ca eu tot cu banii aia vechi sunt obishnuita) nu e mult? ma gandesc si eu,c a totuzhi, pt 2 persoane, inseamna aproape mia de euro. poate ca sunt eu in urma cu pretzurile. dar, defapt, nu ma mai mira nimic. noi cand venim in romania cheltuim mai mult decat aici.
ziceam sa ma duc si eu cu copiii vreo 3-4 zile la mare, incepand cu 2 august. dar cred ca mergem la gazda, avem pe cineva in eforie sud. oricum, pretzurile astea mi se par exorbitante. noi in elvetzi platim 500 euro toti patru, pt o saptamna, e drept ca numai cazarea si micul dejun. dar nu cred ca o sa cheltuim inca 500 euro pe mancare, mai ales ca noi mancam doar o data pe zi santaos, adica la restaurant restul, gustari.
dada, mai vroiam sa zic: mihaser, sanatate la puiutzii bolnavi.
yalri, imi apre rau de mami al tau. sper sa se refaca repede. nuc red ca tb sa te simti vionavata. mamele astea se consuma foarte mult, se agia foarte mult, sa ne ajute. asa face si mama mea, si soacra-mea. desi ar putea sa ne ajute la fel de mult, ba chiar mai mult, si daca nu s-ar agita atata. dar acum, vorba fetelor, tot raul spre bine: stai cu fata, o vizitati pe buni din cand in cand, o mai scoatezti la plimbare in parc.
am vazut ca vorbitzi de nuntzi si toalete. nu mai pomenitzi, va rog, pe langa cele doua nunti la care suntem nasi, la distanta de o saptamana intre ele, mai ne-a anuntzat si soru-mea ca face botezul fetei si cununia lor in primul weekend cand ajungem in tara (adica o satamana inainte de prima nunta). bine, o sa fie ceva f restrans, dar tot e. asa ca 3 din cele 4 weekend-uri cat stam in romania avem nuntzi/botezuri. va rog eu, nu gasitzi o nunta pe noi si in weekend-ul cu 1 august? ca ne ieshim din mana.
hai ca trimit si mesajul asta si apoi va povestesc depsre noi.
Edit: am facut carca de gresheli. de obicei nu le corectez, sper sa intelegetzi ce am vrut sa zic. dar de data asta scrisem nunte in loc de nuntzi si asta m-a zgaraiat rau de tot pe ureche.
Poze
DanaH spune:
eu cred ca trebuie sa schimb salteaua la aptul fetei. cred ca are spini. o intzeapa toata noaptea. fata ar dormi, dar spinii....
mai fetelor, se invarteshte si se roteshete ca un peshte pe uscat. are cele mai contorsioante pozitii, cu capul mult pe spate, doarme numai de-a altul patului. da cu capul de gratii. nu shtiu ce o avea, dar ceva are sigur.
ieri a dormit acasa juma de ora dimineatza si o ora dupa amaiza. asta dupa ce cu o zi inainte mi-a zis educatoarea ca a dormit o ora dimineatza si doua jumate dupa amaiza. pai vreau si eu acasa la fel, mai ales miercurea, cand mai am si carca de treaba prin casa. dar n-ai sa vezi.
apoi noaptea care v-am spus cum este. bine macar ca nu este in fiecare noapte asa. adica sunt vreo doua bune, si una rea, dar rea de tot. problema este ca nu shtim niciodata ce ne ashteapta peste noapte.
dar in afara de noptzile astea mai agitate, totul este bine. merge din ce in ce mai mult si mai sigur, se cearta cu noi, cu frate-su. ne zice, ne bodoganeshte pe limba ei ceva de sprait. si face si niste ochi, clar ne cearta, nu e de bine, sunt convinsa.
mananca bine, deshi cred ca s-ar putea si mai bine, dar nu ma plang.
acum sa ma laud si cu alex. am avut intalnire cu invatzatoarea si ni l-a laudat foarte tare. cica ii place sa faca pe boss-ul cu colegii (macar el sa aiba atitudine de conducator, ca eu si taica-su...). a avut nsite teste de aptitudini si cica la cel de matematica este cu mult deasupra celui mai bun nivel, nu mai exista scara acolo (na, cu cine sa semene, amandoi matematicieni, plus o matusha tot in bransha asta). air al exprimare este la limita dintre cel mai bun nivel si al doilea (asta pt ca noi nu vorbim, nu ii citim in olandeza). asa ca a zis invatzatoarea ca o sa lucreze cu el in plus, ca este peste nivelul clasei, iar daca o sa continue asa si daca vrem, putem sa il ducem la scoala speciala. asta nu cred ca o sa facem, dar depinde foarte mult si de ce invatzatori o sa dam anii viitori (aici se schimba invatatorul in fiecare an). dar mai vedem noi pana atunci.
oricum, am fsot tare mandri de puiul nostru.
hai ca m-am laudat destul. acum bag iar nasul in rapoartele studentzilor si apoi in teza mea. dar mai viu eu pe la voi.
pupici
Poze
MsBB spune:
Gata, am culcat vioara scartzaitoare, am pus legumele la foc si pot sa stau la calc cu craci-n sus
.
Sa va zic ca am avut parte de o intalnire minunata
in timp ce curatam legumele fii-mi?
Da, curatam io de zor un morcov si a scos capu' asa nevinovat un vierme
. Da' nu m-am lasat intimidata
. Desi il decapitasem l-am luat
cu varful cutitului si l-am si inecat
. L-am bagat pe nenorocit sub jetul de apa pana a disaprut in adancurile canalizari 
YES BABY!!! 
Auzi, vecina, acum stii di ci miroase a sconcs cand umbla baietii de la RAC
=> 
prietenii stiu de ce ![]()
Ai vazut ca pana mai ieri fii-mea astepta numa sampanie ... si nu de oricare , din aia fina de fitze si cum ma-sa nu-si permite statea cupchilu' cu gura uscata de arshita
. Da' acu pe timp de criza vad ca se adapteaza si se face pretena cu apa 
Hai sa vedem ce secrete detin fetele in hidratarea 
noastra!
DanaH spune:
si ca sa inchei intr-o nota www.ziare.com/Targ_de_ciocolata_la_Pitesti-714215.html" target="_blank">dulce, ca tot sunt la cura.
Poze
chinabulina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DanaH si ca sa inchei intr-o nota www.ziare.com/Targ_de_ciocolata_la_Pitesti-714215.html" target="_blank">dulce, ca tot sunt la cura. Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008) Poze |
am deschis linkul, am vazut titlul si am inchis fara sa ma uit inapoi
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008Ia te uita ce mare sunt