Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, eu am propus variante, si am intrebat care cu ce vine, ca sa stabilim ceva sa convina cat mai multora.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

La multi ani Mara, Sara-Maria, Patrick Nicolas, Eric Daniel,Robert si Amelia Gabriela!

Un pupic prietenesc dragului de Robert de la Daria (prietenesc, da? nu atentam la baiat, tanti mama de Iasmi)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata,

Voinicul Robert doarme in front, iar eu savurez atmosfera delicioasa de pe forum! Fetelor sunteti minunate! Respirati a primavara asa!Yum!

Multumim de urari, facem cinste mare, poftiti la sau poate si sau

Uram si noi La multe lunite Sara, Mara, Amelie

La multi ani Cenia si petrecere frumoasa!

MsBB m-ai terminat cu povestirea ta, probabil ca tot dupa reteta ta fac eu tort krantz azi! We'll see, pacat ca n-am soacra aici s-o otravesc nitel!

Micaela sigur ca am vazut ca Daria era foarte prietenoasa, fericita sa vorbeasca cu baietii, dar nu stii cum e cu barbatii astia?

Simona si de ce nu-l poti lua pe David?

Am uitat ce voiam sa mai scriu... sunt senina, na! Fetelor, am fost pe la 8-9 afara sa iau oua si era un aer minunat de primavara, ceva rece, dar curat, plin de arome de pomi infloriti... Primavaro, bine ai venit!

Edit:MsBB am uitat sa-ti spun de cadou - initial ma gandema la lego Clementoni, dar cred ca mai potivit ar fi o jucarie de afara, ceva care se trage, impinge.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

mi-a cazut in cap bai nu sunt sanatoasa. nu-s atenta deloc. i s-a invinetit putin locul in frunte. vai de capul meu

edit: doarme de 10 min. stau s-o pazesc. intre timp, va rog in Mamaia cine merge? ce-i mai convenabil? a gasit cineva vreo oferta? stiti vreo agentie buna? pls pls, ca sotul prefera sa platim de acum, ca nu e sigur ca va primi bilet de-ala el fiind doar de cateva luni la serv asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

mi-a cazut in cap bai nu sunt sanatoasa. nu-s atenta deloc. i s-a invinetit putin locul in frunte. vai de capul meu

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine!

pupam mufitza . pentru vanataie, unguent de arnica (asa am invatat pe forum )
eu azi ma duc sa-i iau fiica-mii crema de protectie solara, ca e bronzata ca un tigan!!! . iar la soare se inroseste si cu falcile alea arata ca un mar copt

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine!

off...ai unguentul ala cu arnica? Inais zicea ca e f bun la vanatai! Mufi

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

nu am, dar iau cand ies...crema de protectie solara ii iau si eu azi ca si cu palarioara tot e rosie la fata..hai ma China, ma terminasi cu maru ala copt

Mergi la inceput

ce ziceti de asta? http://www.plaja.ro/upload/unitReserv/tarife/modern_tarif1_12362.htm eu incerc sa gasesc cu all inclusive si pat mare, nu de-ala format din 2 paturi. vreau sa dormim toti 3 cu fata la mijloc. 7 zile cam 16-18 mil. e bine? ca n-am mai mers cu cazare pana acum. ultima data a fost platita de facultate cand am mers si habar n-am care ofera e mai buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neatza!!

Robert scump si drag! Sa cresti mare, sanatos, voinic si cuminte!!
Tot de 10 luni LMA si pentru Amelia!

Urarile de 11 luni... Marutza, Sara-Maria si pentru Eric!!

Va ca azi avem zi de smotru!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Mergi la inceput