Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 15
Reallaura spune:
Msbb mmmmmmm acu io ce ma fac ca vreau papanaaaasi 

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
Chinabulina
si noi la gogo!!!
CUm sa o fi suparat-o...mi-a si spus ca numai noi am fost primele care am aflat de burtica... are probleme cu maselele biata de ea!! ba i-au facut si radiografie tampitii
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
socrate spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 La multe lunite puiuti Mara, Sara, Patrick Nicolas, Eric, Robert, Amelia! Socrate, nu e vorba de roata aia de la parcul de distractii de la Pavilionul H -- ci de roata de la intrarea de pe Sos. Nordului. Adriana |
Deci, ca sa ne intelegem.
1. Io nu cunosc Herastrau.
2. Pe mine ma chemati/trimiteti unde se poate parca da? Ca daca nu o sa ma invart o ora.
Asa ca ori imi explicati bine asa ca pt tute ori vin unde stiu eu.
Adriana_78 spune:
MsBB, vezi mai ce mult de iubeste soacra, daca a inghitit ea cuminte delicatesele tale!
Lego e bun,ca se pot juca cu el multi ani, la 1 an insa nu se prea pricep ei la contruit.
Mai degraba o masinuta, camion, trenulet ceva, sau ceva sa-l traga de sfoara -- hainutele sunt mai mult pt. parinti, copiii tot de jucarii sunt incantati.
Adriana
gabitzam spune:
Fetele, hai sa hotaram la care intrare din Herastrau ne intalnim. Ca acces este cea mai buna intrarea din Piata Charles de Gaulle. In timpul saptamanii sunt si locuri de parcare linga parc. Asta daca sunt fete care vin cu metroul. Variante: intrarea de la Arcul de triumf, intrarea de la Piata Presei, dar sunt mai departe de metrou.
Hai sa vedem cine vine si cu ce mijloace de transport.
Eu si Lori venim pe jos, din Baneasa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
msBB, deci rad cu lacrimi. Soacra mea e mare bucatareasa, nu ash indrazni sa o invit la masa la ceva ce ea gateste.
fifi a mea a baut redbull, akearga prin toata casa. Pisica a fugit. Cred ca a sarit pe geamurile deschise. Sau sper.
am kluat cand am fo la Barcalona, o sticla de sangria, una de decor, invelita in piele (imitatie) si cu castaniete atashate. Si tati a desfacut sticla, sa o guste. Normal ca intre timp s-a dospit, ca de cateva luni nu am mai baut, am aruncat continutl ca fiica mii ii place la nebunie sa se joace cu castanietele de la sticla. si cu toate cele ce sunt la noi cumparate de pe unde am fo, si puse pe rafturi.
astept pe Sebastian, sa o oboseasca, il servim cu o banana, atat avem dulce
. Si am maturat ieri, desi o sa imi gaseasca toate scamele...
daca le-ar pune intr-un loc, nu m-ar deranja
, dar cum io cu ordinea si disciplina nu stau prea bine.... are de unde culege.
si am si un bax de hartie igienica in plus, de inshirat ![]()
voiam sa zic LAAA MUULTI ANI 
lui Cenia , i-am zis si ieri parca, ca o toanta ca sunt, sa fii sanatoasa sai fericita si implinita, si sa te bucuri de minunile din viata ta.
dau send, mai cetesc din urma.
edit: sanatate multa la puii lui mihaser
Noemi, stiu io herastraul! asha ca... pe mana mea, iti arat si pe harta online unde si ce. Si stii si tu, numai ca te te-au pierdut fetele in detalii si nume proprii si proprietati.
ce sosete puneti fetelor, al cupii? fifi nu a dormit niciodata cu sosete. Cat statea locyului si ii dadeam pantalonel cu ciorapelu inchis, dupa un timp a inceput sa iasa si din ei, i-am mai luat salopete intregi, si acolo s-a dus magia. De mult timp o tin in kishioarele goale. Daca ii pun sosete, in 1 min sunt una aruncata si una in gura. Asta e.
iau si paturica in herastrau, da? am o chestie hidro/termo izolataore, baza la cort, daca nu mergem cu cortu'...macar cu cupilul.
Msbb, ce sa iei unui cupil de 1 an sa ii placa... uite, Mara e innebunjita dupa lingura de lemn. Cand ii dau sa manance, o tine in mana. Cand gatesc, sta injtre picioarele mele si scoate oale si capace din dulap si bate pe gresie. Sper ca vecinii lucreaza ziua ![]()
Deci ca idee...
. Sau ceva cu roata, sa se invarta. Nu jucarii sofisticate, cu cat sunt mai sofisticate, nu o intereseaza. Dar cartile...sa vedeti ce frumos le tine cu curu in sus si da poajina cu pajina asha de tacticos......
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
chinabulina spune:
nu-i asa ca nu i-am spus
ceniei? si cu asta vroiam sa incep mai devreme. sa fii fericita, sanatoasa, sa te bucuri mereu de dragostea celor din jur 
laura, draga de ea, mereu a avut belele cu maselele. oooooffffff! poate reusesc sa schimb cateva vorbe cu ea. sa-i spui ca o pup 
vecina, masinuta cu telecomanda zic si eu. as mai zice tricicleta, dar le e greu parintilor s-o care apoi acasa
... si vorbisem cam devreme, s-au intors baietii de la RAGC cu parfumurile sub balcon 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Micaela06 spune:
Neata fetelor,
mama ce de dimineata va treziti![]()
Mihaser multa sanatate copilutilor
Socratela intrarea aia de la Vodafone, mai,acolo e metrou, sunt multe autobuse, sunt locuri de parcare pe parti, dc vrei iti dau mai multe detalii pe mess.
MsBBreferitor la cadou, copii au fost tare interesati de chestia aia de impins a Dariei, ma gandesc ca nu e mare diferenta intre 1 an si astia mici sau poate cine stie, cate prostii mai invata fii-mea pana la 1 an.
Uite aici jucaroanta.
Sa stiti ca m-am tot gandit la fata mea cum a speriat ea baietii si vroiam sa va spun ca ea nu e o fetitza rea, nu a sarit pe ei, nu a dat in ei, nu le-a furat jucariile, era chiar uimita mititica de ce plangeau, ea doar vorbea cu ei, ce sa-i faci dc are vocea mai ascutita? Asa ca sa imi reabilitez fata
si sa nu mai zica lumea ca ea nu e cuminte.
simonacip spune:
Mooama, ce s-au trezit fetele.
MsBB hai ca ne-ai amuzat si in dimineata asta. Vezi ca si io poftesc la papanasi
.
Socrate, sper sa nu aveti nimic grav, abia astept sa vii cu vesti de la dr. Sa ne spui cu ce-l trateaza.Cu intilnirea...ce sa zic, ar trebui sa merg si cam mult pe jos cu amindoi, carutul nu stiu cum il sui in tramvai...Si la roata mare acolo in spate..e cam departe pentru piciorusele lui david. Imi pare rau
. Dar ne mai vedem noi si dupa Paste
Mihaser, off, sanatate la copilasi
Iulia, da, si noi(eu si sis) cu rezervarile. la Albena cred ca raminem...
VAd ce scrie Gabitzam acum..deci intilnirea e la Arcul de Triumf?
Ma rog, la intrarea dinspre Arculd e triumf
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"