Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 14
iulia83 spune:
neatza. multzam de cafele, MSBB si Cleo 
am intrat sa ma interesez de oferte ceva pt cazare la mare. sper sa mai prind ceva 
LMA tuturor sarbatoritilor de azi, pupici dulci pt fetele noastre dragi, Potoroasa MARA si Scortisoara SARA si flacaului ROBERT de Lorich

gata, una bucata maimutza calare pe mine

mihaser spune:
Neata!
Eu nu am mai intrat ca-i am bolnavi pe amandoi cu febra peste 39...Cristi ia deja antibiotic ptr ca are amigdalele cat pumnul de duminica.
Cenia! Sanatate maxima si multe bucurii!
Cleo multumim ca nu ne uiti si ne mai intrebi de sanatate din cand in cand. 
Va pupam!
gabitzam spune:
Mihaser, sanatate multa copiilor!!
Cenia, la multi ani fericiti! Sa fii sanatoasa si sa ai doar zile bune, cu toata familia, sa va bucurati de copilasi!
La multi ani prietenasului ROBERT
Si la multi ani tuturor puilor de azi, Mara, Sara-Maria, Patrick Nicolas, Eric Daniel, Amelia Gabriela. 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MsBB spune:
Neatza Simo 
Socrate, dar din dar se face rai
.
Apropo de cadouri
oare ce as putea sa-i cumpar nepotzelului meu? Acum de Paste
vine vara-mea
cu nepotzelul care implineste un anisor
. Dilema mea : oare ce sa-i iau sa-l bucure cu adevarat pe ala micu'?
I-am luat deja o tinuta delicioasa de la Fox, asa de barbatel
si alte tzoale dar as vrea sa-i cumpar ceva asa pt el, nu pricepe el de hainutze acum asa ca vreau sa-l vad
cand ii dau o jucarie ceva ? Oare ce s-ar preta pt un cavaler de un anisor ?
? Lego?
As vrea ceva sa-i placa si mai incolo ca cine stie cand mai ajung eu sa-l vad sau sa-i fac vreun alt cadoo 
Mda , in alta ordine de idei am inceput si eu ziua ca fii-mea , balind ca un saint bernard
. Eram cu o ureche la
in timp ce trebaluiam pe aici si am auzit cum Valdutz de la Antena1 face papanasi
....Bai simt ca-mi scade glicemiaaaaa. Imi ploua in gura dupa papanasi
.
V-am zis ca odata am facut io papanasi
???? NUUUU?????
Vai, da' cum am putut uita?
Dupa ceva conflicte cu soacra
am zis sa intind un pod de flori
si sa o invit la noi , sa facem pace ca intre doua ...toace
. NUUUU, dom'le , nu m-am gandit sa o otravesc ...
desi ...
..
M-am gandit io , ca tot eram cu gandul la papanasi, sa-mi impresionez socraciunea si sa fac ceva bun de
. Am facut, am papat ... apoi statea soacra-mea la calc de vorba pe mess cu cumnata-mea aflata in Canada.
Bunnn si-mi suflec io manecile de mare bucatar
si ma apuc de treaba . Dupa vreun sfert de ora aveam faina si-n nas, cred ca daca ma uitam mai atent
gaseam si-n kiloti
. Bucataria arata de parca fusese vreun taifun .... dar io mandra plamadeam cu mare drag la gogosile cu pricina
. Daaaa si am pus un ceaun pi foc , sa arza in
, am pus juma de kil de olei ... SFRRRR SFRRR si am aruncat mamaligile in oloi acolo si
. A sarit oleiu incins pe manutza mea firava de bucatar si am facut bubaaaa ![]()
Trebuia sa-mi dau seama ca asta e un semn ... dar nu si nu , io stiam mai bine ...
am perseverat si am turnat acolo in oloi toate mingiutile alea
.
In reteta dupa care ma inspirasem eu scria ca atunci cand sunt gata papanasi se ridica la suprafata si poti sa-i pescuiesti...
. Ei ash! Stateau ca ghiulele la fundul ceaunului si nici gand sa se ridice ...
Am asteptat cat am astept dar de acum se faceau ca pitzipoancele di la solar , veri rumene
. Le-am scos eu , le-am pus frumos pe servetele sa absoarba surplusul de ulei si apoi am trecut la etapa urmatoare : sa le machiez, sa le aranjez pt intalnirea cu soacra
. Am facut si eu cum am vazut la restaurant ca se face , cu frisca, cu dulceata alea alea ... Frisca s-a scurs parca era niste ... mai bine nu va spun sa nu
, dar visinile din dulceata stateau motz pe turta parlita
.
Nu eram eu tocmai incantata de rezultat dar deh, am zis ca daca tot m-am chinuit ar fi pacat sa nu vaza soacra ce de efort am depus io
. Ma duc si chem soacra
...
Daca am stat in bucatarie cu nasul in oale nu mi-am dat seama ce atmosfera era in bucatarie
. Cand intru sa leshin ... mirosea de nu se putea si era o ceatza ...Asta e, am zis ca bag soacra in ceatza si nu observa greselile culinare
.
Am inceput sa mancam papanasi ... io mai cu frica , am lasat sotul sa guste si cu o mimica de fier : e bun ...da! Bai si a mancat saraca soacra-mea turta aia cruda la mijloc si arsa deasupra , cu mucii aia lasati
si a mai si zis ca a fost bun
.
Da si uite asa dupa vreo 40 de min am imputit bucataria, eu miroseam a ulei ars si am facut niste turte numai bune de aruncat la caini
. Dupa ce a plecat soacra-mea am vazut ca nici n-am pus ce trebuia in papanasi
, naiba mai stie ce ... ceva sa creasca , whatever...
.
Macar m-am invatat minte , numai fac in veci ceva fara sa testez inainte si numai fac in veci io papanasi 
Cred ca m-am intinsssss ... hai ca va las ca acusi se trezeste mandra si nu-s gata , vine si ma ia cu lopata 
P.S. nu ma uitati , sfaturi pt baietel , plizzz o plizzzz!
EDIT : neatza Iulia si Mihaser multa sanatate ! Ufff atata bolesnitza 
noastra!
iulia83 spune:
MSBB, ce sfaturi sa-ti mai dau cand eu sunt pe jos de ras?
fitz-ar papanasii de ras

edit: da, da MSBB...asa, asa 
MISS, am vazut aseara pozele cu Bogdan dar am uitat sa comentez..mai, dar e destul de sifonat. rana aia trebuie ingrijita sa nu se infecteze..of, of..recuperare rapida! si priveste partea buna cum zicea Cleo, parca. sta si tati acasa cu voi. bagi fond de ten la greu si scoti una bucata sot sexy in parc.
MSBB - idee: masinuta cu telecomanda. am facut oi cado la un cupil de 1,5 ani si era terminat dupa ea.
YLARI spune:
Neata fetelor.
LA MULTI ANI Mara, Cenia, Scortisoara Sara, Patrick Nicolas, Eric Daniel, Robert si Amelia. Sanatate si fericire, bucurii alaturi de cei care va iubesc!
Moooaaama, da chiar ca ce galajie nene, si pe fi-mea a trezit-o si eu am crezuta ca din cauza sosetei care i-a cazut peste noapte... MsBB esti dementiala cu povestile tale. Stai linistita ca si eu am facut o data biscuiti, erau tari ca piatra, iuti ca sageata. Si ciorbele ... bleah, nu imi ieseau niciodata... Acum in ultima vreme mi-am adunat vointa, pasiune si toate cele de m-am avantat in bucatarie si am inceput sa fac delicatese. Culmea e ca imi si ies!!!! Foarte tare!!!
Laura, ce sa pun la loc iubita, ca eu am ramas cu 10 kg in plus!!! Nu mai aveam nicio haina, nimic, noroc cu Barcelona ca mi-am luat cateva rochite super... pe care le voi purta in parc la vara, acum daca las serviciul
Of, of...
Hai ca ma duc sa dau la fata sa pape, mai vb.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Reallaura spune:
Socrate sa vii cu vesti bune de la dr
Mihaser sanatate puiutilor, imi pare rau ca si voi ati fost rapusi de boala...
Iulia si noi cautam oferte la mare eu si sis.
succes
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Adriana_78 spune:
La multe lunite puiuti Mara, Sara, Patrick Nicolas, Eric, Robert, Amelia!
Socrate, nu e vorba de roata aia de la parcul de distractii de la Pavilionul H -- ci de roata de la intrarea de pe Sos. Nordului.
Adriana
chinabulina spune:
bai, adriana, m-ai omorat cu povestile tale!!!
si sar'na de cafea, nu stiam ce miroase asa frumos la mine in cartier (a terminat RAGC-ul cu desfundatul canalelor de sub balcon
)... ne vedem azi, da?
eu intrasem sa spun
sarbatoritilor de azi, sara-scortisoara de alina_anto, mara-potoroasa de cleo, frumosul robert de lorich, eric-daniel de jady, patrick nicholas de jackie si amelia de melly (aloooo, baia mare, ne auziti? mai treceti pe la noi!)
ma bucur ca v-a placut gogoasa mea ![]()
si mie mi-au placut tare mult pozele cu daria, robert si raducu. super tari comentariile gabitzei ![]()
sa nu uitam un
pentru mirci, care e deranjat din somn de mami ca sa-si ia medicamentul. laura, m-a bucurat vestea mariei. sper ca e bine, ca n-am mai apucat sa vorbim de ceva timp. si sper ca n-am suparat-o cu nimic 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt