Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 13
socrate spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Socrate, sanatate lui Sebi! si sa fie maine la doctor totul bine! Hai, mai, 3 zile! Pai Cleo care-si facusem planul cu metroul... Cu transportul in comun e mai usor de ajuns la Pta Charles de Gaulle - exista gura metrou (Pta Aviatorilor)si o serie de autobuze: 131, 301, 330, 331, 335,182, 282. Cu masina poti parca chiar langa parc, dim. in timp. sapt. se mai gasesc locuri de parcare. LA CE ORA NE VEDEM? 10, 11? Gabitzam, ce cumintei stau ei acolo pe paturica -- Annika edaveaza si cerceteaza fiecare piatra. |
Pai da, 3 zile si a trecut cu medicamente. Combinatia spate prost si copil greu = dureri.Asta e. As veni eu cu metroul dar nu pot lua carutul, ca deh e Romania si nu am cum sa cobor/urc scarile cu el.
Asa ca de aia am masina. Din cate stiu eu la intrarea dinspre casa scanteii aia cu roata si cu alte aparate de distractii e si o parcare si cred ca in timpul zilei nu o fi asa de aglomerat ca in we.
E ok ora ca oricum daca nu doarme adoarme pe drum, sau whatever ne descurcam cumva.
Legat de plansul baietilor sa stiti ca prima data cand a tras Mara de Sebastian a plans si el. Acuma se intretin pe limba lor, schimba jucarii, unul zice baba altul zice si el baba deci e consens.
Frumosi copii, frumoase mamici
noapte buna
MsBB spune:
Neatza!
Hai popor! TREZIREA 
![]()
Dormeati? 
Bineeee dau 

sa fie scuzata galagia
!
O zi buna sa avem!
noastra!
Reallaura spune:
MsBB
neata si multam de cafea.m-am sculat sa-i dau antib de 6 dar el nu vrea sa se scoale si-l mai iert, macar 15 minute.
cand ma rog de el sa doarma sa stau si eu pe forum nu vrea...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
cleo78 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui MsBB Neatza!Hai popor! TREZIREA ![]() Dormeati? ![]() Bineeee dau ![]() ![]() sa fie scuzata galagia !Fericirea are chipul tau... Andra , noastra! |
atata galagie..s-a auzit pana in Bersheni!
bag si io o

o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
MsBB spune:
Hai Cleo, te asteptam sa faci oki , sa dai si tu un suc
, un fursec
ceva ca doar astazi sarbatoreste Mara a 11 lunitza 

Si daca tot e rost de chefuiala zic : LA MULTI ANI Mara , SARA-MARIA ,PATRICK NICOLAS si ERIC-DANIEL felicitari pt cele 11 lunitze si respectiv ROBERT si AMELIA GABRIELA pt 10 lunitze! 

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si acusi ne vedem la marea chefuiala de 1 anisor 

Cenia - 

LA MULTI ANI! sa fii fericita alaturi de Naomi si de intreaga ta familie, sa ai numai clipe fericite si sa ne mai vizitezi 
Hai mamici, sa ne veselim , sa chefuim ziua toata sa sarbatorim 

Mai Laura, mai lasa-l un 5 min, sa fie fresh pt petrecere
.
eu Mirci deranjat din
de frumusete de medicamente.
noastra!
simonacip spune:
Si pina-n Dr Taberei...Bai si miroase cafeaua asta...Neata fetelor
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Reallaura spune:

Cenia, sa fii sanatoasa si fericita langa puiutii tai!!!
De asemenea, urez si eu puiutilor micuti, care mai au un pas pana la un anisor, 

Mara , SARA-MARIA ,PATRICK NICOLAS si ERIC-DANIEL si celor care implinesc 10 lunite ROBERT si AMELIA GABRIELA!!! Sa fiti fericiti!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
simonacip spune:
LMA celor nascuti azi.Sa fie sanatosi si voiosi
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
simonacip spune:
Ina, merci pt complimente la adresa baietilor mei!Sa ne ajute DUmnezeu sa facem eu fata si tu baiat!Iti doresc din suflet!
Cu parcul fetelor...la noi s-au schimbat datele problemei. De luni david e in vacanta si chiar mi-ar fi tare greu sa ajung. Eu stiam ca de joi intra, dar ieri am aflat ca se fac 2 grupe din toata gradinita pt astea 3 zile...si nu stiu ce dne vor avea, asa ca prefer sa-l tin acasa...
Dar sa faceti multe pozici si sa va distrati frumos!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
socrate spune:
Nu mai tzipatzi asa ca s-a trezit tot Berceniul.![]()
Am bagat si eu o cofee si vreau sa urez LMA puiutilor nascuti azi: LA MULTI ANI SARA-MARIA ,PATRICK NICOLAS si ERIC-DANIEL ROBERT si AMELIA GABRIELA !
Un LMA special pentru prietena noastra MARA.Sa cresti mare si frumoasa. Mai fetelor tb sa o vedeti ce s-a schimbat Mara, s-a mai maturizat asa la mimica e mai serioasa. O fi compania lui fi miu care e un seriossss (mama egocentrica ce sunt).
Pupam Mirci cel nanicos.
Simonacip vroiam sa iti zic ca am vazut si eu pozicile cu cei doi baieti ai tai, ce frumosi sunt si ce seamana. David mi se pare maricel asa pentru varsta lui.
Miss cum a trecut noaptea?
LMA Cenia, iti dorim tot binele din lume. 
Am uitat sa va zic ca acuma avem doua impingatoare, una de la Fischer Price de la nasi si una de la un coleg al lui tati. Cu amandoua ne jucam exact la fel, adica cu toate giumbushlucurile de pe ele dar ne e frica sa le impingem. Invatam noi de toate ce sa mai.
Tati a revenit pe locul unu in lista de preferinte.Cand il vede zici ca e circul in oras.
Azi noapte am dormit prost se tot inneca cu secretiile asa ca l-am pus langa noi inaltat pe perna. A dormit mai bine pana cand a inceput sa impinga, sa se intoarca invers etc. asa ca l-am mutat la el in pat pe la 4 dar a fost ok.
Acuma s-a trezit deci ma duc la el.