Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Socrate, sanatate lui Sebi! si sa fie maine la doctor totul bine!
Hai, mai, 3 zile!
Pai Cleo care-si facusem planul cu metroul...

Cu transportul in comun e mai usor de ajuns la Pta Charles de Gaulle - exista gura metrou (Pta Aviatorilor)si o serie de autobuze: 131, 301, 330, 331, 335,182, 282.

Cu masina poti parca chiar langa parc, dim. in timp. sapt. se mai gasesc locuri de parcare.

LA CE ORA NE VEDEM?
10, 11?

Gabitzam, ce cumintei stau ei acolo pe paturica -- Annika edaveaza si cerceteaza fiecare piatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

clatitele lui James Oliver http://edithfrincu.blogspot.com/2009/02/pancakes.html

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

N-am vazut ca le-ai pus si tu.

Asa este, asa au vrut si ai mei, sa aiba grija de bebeluna, dar nu s-a putut, eu ii inteleg, e greu sa stai cu bebe mic si sa ai grija de el cum trebuie. Of, of...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Raducu are o problema cu iarba Asa era si Andrei, daca pica jos punea coatele mai degraba decat sa puna mainile jos, sa nu se murdareasca.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuta-maria spune:

Mai fetelor nu mai apuc sa intru nici macar sa citesc cum mai faceam.

Noi suntem mai bine, tot cu mucisori si tuse dar nu mai sunt asa de multi. Am fost si am facut un exudat in nasuc si au descoperit ca avem stafilococul auriu in cantitate numeroasa si ne-a dat antibiotic ciplox si colargon. Acum sa vedem cand ne trece definitiv.

Am vazut ca a iesit Mirci al Laurei din spital, si ca nu mai e bonlavior mititelul. si ca acum bea mai multe lichide. Chiar ce ceai ii dai, asa de zi cu zi ? eu nu ii prea dau ceaiuri.
MissP vindecare grabnica sotul. Sti cum se zice “Tot raul spre bine” si multa putere tie
Sanatate si lui Socrate si al ei Sebastian si bineintales tuturor bonlaviorilor.
Am vazut poze frumoase de puiuti micuti. Pe zi ce trece ma minunez ce de-a frumoase si frumosi sunt aici.

Nu mai stiu ce vroiam sa spun, ca am intrat special sa va scriu. Sunt epuizata mai ales ca mai e foarte putin pana la sf. Pasti si deabiea m-am apucat de curatenie.

mami de Vladimir-Andrei

http://picasaweb.google.ro/amhapenciuc

Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intalept daca stii care jumatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Seara buna! Am facut doua serii de clatite Jamie Oliver, o parte devorate, o parte le rezolv eu maine!
Am rezolvat si 2 beri asa, de suparare!
Eva e pe jos in sufragerie, se joaca cu Iuby. E o dulce si o iubesc tare tare.

Vazut poze cu baieti plangaciosi pe care ii pupam, si pe Daria la fel.
Cleo, am gasit si centrul acvatic dar au niste scoruri fato de am uat-o direct la fuga. Fetele care stiti o piscina decenta la care putem merge si cu bebeii, va rog dati-mi si mie pontul.
Pe mine m-au apucat nostalgiile legate de birou, colegi, etc. Dar or sa-mi treaca, asta e sigur.
Of, of... Cand ma gandesc ce fericita eram acum un an, si increzatoare in... mama mea. Dar nu sunt suparata pe ea, chiar o inteleg... asta e, acum vreau doar sa o vad cum era inante.
Iuby se uita la meci ce lucru ingrozitor, fotbalul asta.......

Va iubesc mult de tot fetelor!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna seara fete iubite,

Zi cumplit de grea azi, nu m-am odihnit deloc, cumparaturi, mers la curatatorie sa iau niste chestii de-ale lui Stef, piatza apoi, parc cu Vlad, venit acasa si gatit ca nu mai aveam nimic,(gatit nu asa oricum ci cu Vlad intre picioarele mele, cu capul exact la fundul meu...sau cu Vlad deschizand dulapuri si scotand oale sau cu VLad umbland prin camara, m-au epuizat complet clipele astea) apoi in sfarsit a ajuns soacra-mea care l-a preluat, am invatat vreo doua ore apoi zdup la scoala ca aveam de vb cu profu care este coordonatorul lucrarii mele de disertatie si care ne-a tinut pana la 20,30 In drum spre scoala mi se facuse rau...de la oboseala, de la deprimare, habar n-am.

Venim si noi la intalnirea din Herastrau, sper sa ne lipim de Laurita si Mirci si sa venim impreuna. Eu chiar as sugera sa mergem cu metrouil e simplu si rapid.
Ca ora, 10. 30 as sugera.

Adriana, multumesc pt telefon.

Multumesc si Chinabulina, Belleane pt incurajari

M-a distrat teribil Gogosica SUPERBA de Chinabulina, cum dormea ea......as fi papat-o daca eram acolo

Si pozele cu triumfatoarea Daria si cei doi scumpi Robert si Raducu, cum plangeau ei....lasa ca-i vedem noi intr-un an doi cum or sa matraseasca fetele

Nu mai pot....fug la somnic.
Pup toate mamicile cu mult drag!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Pun si eu poze de la intalnire aici
Cum mai Socratesi tu?
Fetelor ne pare rau ca v-am speriat
Daria era fericita si incerca sa vorbeasca cu baietii, dar ei se puneau pe plans. Eu stiu ce le-o fi zis pe limba lor bebeluseasca?

Laura pai sa se faca Mircea bine si acupam leaganele

Am vazut Gogoasa cum doarme ea, are niste pozitii sa o mananci nu alta.

Acum referitor la intalnirea de saptamana viitoare venim si noi, oriunde se tine, asta daca nu o sa fuga toata lumea de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara buna!

Noi nu de mult ne-am adunat de pe drumuri. Cetit tot din urma!

Deeci...vazut ca baietii nostri s-au vazut cu Dariutza azi. Au facut schimb de fete. Tare curtati sunt! Sunt ca muntele si Mahomed...tot vin fetele la ei. Am bagat de seama ca Dariutza i-a pus la respect. Bravos! Si e prietena adevarata cu Iasmi: nu i-a furat boyfriendu'!

Venim si noi in Herastrau cand va vedeti. N-avem preferinte de ora, desi noi cam in jur de 12-13 ajungem sigur. Mai devreme e cu cantec...dar incercam. NU va faceti programul functie de noi.

Am vazut pozele Simonei cu Monik. Superba fetitza in mov si mamica ei. Sa ne scrie cand poate ce mai fac!
In alta ordine de idei pozele cu David si Mati sunt...no comment. Superbi baieti! Simo sa-ti ajute Dumnezeu sa faci si fetitza mult dorita. Sigur iese su-per-ba!

Am vazut si mufitza mov-lila. F dragute pozele cu apa din fantana aceea.

MissP imi pare tare rau de voi. Doamne auta sa ii treaca repejor ca pana si impactul psihologic cand se vede asa si tot e aiurea!

In rest am uitat tot ce vroiam sa zic...scuzati blocajul.

Ne retragem pe seara asta ca am avut o zi tare umblareatza si-s obosita si incoerenta.

PS De andreap mai stie cineva ceva??

Va

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

magnetism, eu nu m-ash duce la nunta.
1. ca nu ai invitatie
2. ca nu ti-a raspuns la tel
3. ca soacra ta nu e ea mireasa sa te invite ea
4. ca sa nu interpreteze ca a vrut sotul tau sa vina neaparat sa o vada
5. io urasc nuntile
6. ce, ea a venit la nunta la tine?

despre rochii, lasam sa se pronunte fetele care au mai fo in mall in ultima perioada, si nu numai la Diverta, ca mine

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

SUBSCRIU si intaresc!!! nici eu nu m-as duce. de ce sa-i fac pe plac soacra-mii? ti-e asa de draga?

mie mi-a ramas mare rochita de la botez... si era asa frumoasa

citat din mes lui gabitza
Citat:
Deci ne-am facut de ras, Lori, da? Baietii plangaciosi din Baneasa. Ne-a doborat Daria ca pe popice, n-a avut cu cine discuta

ha ha ce plange Raducu cu lacrimi de crocodil!!! pai ce le-ati facut mai???

gata, nu mai pot scrie ma duc ca mai are putin si sare din patuc

ne vedem maine la

noapte linistita sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Seara buna
Acusi l-am culcat si eu dupa ce i-am dat antibioticul.
Am facut si eu azi clatite cu cioco, Ylari hai sa punem la loc toate kilele k tot vine vara uuuuf!!
Socrate iubita, mult noroc la doctor, sa de a Dumnezeu sa fiti bine
Anuta-Maria sanatate multa, sper sa scapati repede de stafilococ. Eu i-am dat de toate ceaiurile: babydrink, Humana de toate tipurile - cel cu fructe de padure ii placea mai mult, DAR nici unul nu i-a palcut ca asta: BAby tea indulcit cu glucoza. fierbi 100 gr glucoza in 100 ml apa pana se face auriu. SI indulcesti ceaiul cu siropul asta in proportie de 7. Bea foarte bine asa.
GAbitzule, Micaela, Lorich ce coltisor frumos v-ati facut acolo, ce minunat e, ce puisori superbi, ce matrasitoare Daria, asta e Mirci in varianta feminina
Alysh draga mea, ne lipim cum sa nu, abia astept sa ne vedem iar. Spor la invatat! Lasa deprimarea ca nu ai de ce. Sunt atatea nenorociri pe lumea asta incat, atunci cand esti sanatos si tu si ai tai nu trebuie decat sa te bucuri.
Inais m-am tot gandit la Andreutza si eu ma intrebam ce face.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput