Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

La multi ani! sarbatoritilor de astazi si de ieri ca nici nu mai stiu de cand n-am mai urat.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

IUlia mi se pare scump, mai. pai noi mergem asa in Bulgaria, cam 400 euro, all inclusive...si e altceva...
Alina_anto scumpa scortzy!! super ca ai inceput regimul!
MAgdone primisem si eu chestia aia pe mail...unele sunt super...si chiar ca sunt f reale!
DAnaH te cred ca ai fost tare mandra de Alex ce frumoos!
Jady plaja, papa bun??? ti-au promis fetele bataie, da?
Aelita ai mare dreptate, ia sa cumpar si eu crema de protectie solara pentru pui!! imi pare rau de vecina cu galagia... of, unii oameni...
Inais un si de la mine si-o pe Iasmi
Alysh abia astept sa ne vedem. mergem la intalnirea cu fetele cu metroul...dar carucior luam???

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Mai fetele veniti in parcul nostru, e foarte frumos, ingrijit, aveti ce vedea. Este vorba despre Parcul Circului. Sunt si locuri de parcare!

Ia uitati ce facem noi:http://family.webshots.com/video/3082320910104239163ABXAmx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Belleane wow, trotineta deja??? PArcul Circului e intr-adevar frumos, dar greu accesibil. Mie imi place f mult

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LAURA

Citat:
Aelita ai mare dreptate, ia sa cumpar si eu crema de protectie solara pentru pui!! imi pare rau de vecina cu galagia... of, unii oameni...

sa stii ca eu eram lasa-ma sa te las...de-aia acum ca m-am trezit si eu ,zic sa nu fac si copiilor .
ca eu nu dadeam cu crema,ma bronzaaaaaaam !! am pielea facuta praf.si normal ca nu s-a vazut din prima,nici din a doua nici din a mia oara. ci dupa vreo 25 de ani,sau mai tarziu,nu mai stiu,dar am pete din alea pe spate,au aparut nu stiu cum si nu stiu cand,ca uite-asa m-am trezit cu ele !
noroc ca m-am trezit si nu am si pe fata,desi acum vreo 4 ani ma patasem pe fata ca am iesit o singura zi la Mamaia SUB UMBRELA fara crema si am stat un an cu pete maro,zic multumesc lui dumnezeu ca am reusit sa scap de ele ,cu creme,cu nestat la soare cu fatza..
ei,eu eram aia care stateam si dormeam pe plaja,ce crema??ziceam ca sunt mofturi astea !

deci eu de felul meu sunt neglijenta cu mine ,nu sunt exagerata deloc ,mananc tampenii,chiar nu sunt la zi cu cele bune si sanatoase.
ei,dar cu asta am vazut si la mine care ma dadeam viteaza,si la altii,cum poate sa ajunga pielea .
barbatu-meu la fel are pete din alea maro ca alunele pe spate,vreau sa spun ca aici toti au ,sunt plini,din cauza soarelui .
al meu la fel,nu isi dadea el cu crema,ca nu domle,nu am stat noi din copilarie la soare si nu am avut nimic??ei,uite ca pana la urma se vad urmarile.
nu mai zic ca s-a marit rau numarul cazurilor de cancer la piele,si se presupune ca din cauza schimbarii climei,a soarelui,ca inainte stateam la soare toti dar uite ca acum nu mai e ce a fost..

stiu ca aici e mai mare tam tam ca e mai puternic soarele,dar nici in Ro nu e de neglijat mai ales in iulie-august.

asa ca eu renunt la bronzuri,fug de soare acum ca de naiba,nu ca am devenit obsedata,ca nu ma obsedez eu asa usor,eu sunt toma necredinciosu,dar simt ca nu mai rezist ca pe vremuri,ma ia cu ameteli si nu mai pot nici sa mai respir..
prefer sa imi ingrijesc pielea tot anul decat un bronz pe 3 luni..

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Belleanne foarte tare! Trotineta!

Iulia eu ma gandeam fix ca [red]Laura te duci vreo 100-200 km mai la sud in Albena, mai ieftin si niste conditii... dar asta e Mamaia, si in definitiv Romania...mai scumpa decat Cancunul!

Scumpa foc Scortisoara

Simo nu mai ai scapare!

Aelita mare dreptate ai, dupa parerea mea, uite exact de aia eu nu prea mai vreau mare, desi sunt moooarta dupa balaceala. Ah, trebuie sa cumpar si eu cremuta, ca sub copertina caruciorului si sub cozoroc, Robert tot are nistre obraji parca-s piersici coapte!

Ce creme recomandati?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008[/b]

Mergi la inceput

Uitati ce frumos e.

http://family.webshots.com/photo/2770128050104239163FBeuyZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Sal,

n-am timp nici sa respir asa ca nu dau nici cu cosnpectul nici cu nimic...

DanaH ia sa iti arat eu cum doarme uneori Lorelei. Ea dupa cum stiti doarme senzational de bine de regula...apoi uitam sa facem smecheria si se apuca de frichinit si de intrat in colturile patului... In urma cu ceva vreme a remarcat ta-su ca doarme foarte bine pe patura. Daca peste cearceaf are o paturica (din aia moale din material gen polar) doarme aproape fara probleme...si in nici un caz nu mai alege pozitia asta pe de-a latu'. O fi inmuind paturica spinii de pe cearceaf sau ceva. Stiu ca e mai ok pe cearceaf...asa ca mai renuntam la patura...ca sa ne facem cu mana noastra cate o noapte de pomina si apoi reintroducem paturica :) Si are toate cearceafurile moi!!!

Zic si eu sa ma aflu in treaba...va rog eu fiti mai atente cu copii, nu e ok sa cada mai ales "head first". Mai NU e ok si asta e...si NU toti copii cap asa. In articolul la care lucrez acum prezint cat se misca osul craniului inspre creier in functie de forta cu care se impacteaza de una alta. deplasarea respectiva a osului pune presiune asupra creierului care poate duce la diverse...dar deh...eu sper sa nu vi se intample nimic din ce s-a intamplat celor pe care i-am studiat eu! si nu uitati "Paza buna scapa de primejdia rea!!!"

Avand in vedere ca nu stiu daca mai am timp sa intru...celor cu pastile duminica le urez Sarbatori Fericite. Cele din zona mea...va astept ori duminica la spart un ou, ori luni la udat!!! Deci daca nu vine Robert sa ude fata sa nu se usuce....nu stiu ce fac !

Iar floriilor ortodoxe/greco catolice si alte rituri care serbeaza duminica le doresc o zi de nume frumoasa.

Sanatate maxima si numai bine!

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine capitol nou.

Capitolul 92

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

hai sa va intreb ceva, ca ma roade si tot uit: ce luati de baut copiilor in parc, la plimbare? fiica-mea nu bea apa nici s-o tai si atunci imi ramane ceaiul (nici pe ala nu prea-l bea) si sucul de fructe. dar astea cica se oxideaza repede. ce sa-i dau????

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

martini?
baga apa sefa...eventual slab mineralizata...poate o incanta bulele

Mergi la inceput