Burtici fericite de septembrie-octombrie (38)
Raspunsuri - Pagina 6
Ellenuta spune:
sabella ai parola pe PM.
titi, iuliapapusa sunteti pe lista!
happyuka da-ne si datele tale sa te trec in lista. adica (data nasterii tale, ultimul ciclu si data posibila a nasterii).
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 13+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
iuliapapusa spune:
Draga Kiki si eu sunt intr-o dilema din cauza asta.Dupa UM ar trebui sa am 16 sapt dar la ecograf a zis ca am 12-13 sapt.Nu stiu dupa cine sa ma iau mai ales ca este vorba de 3 saptamani.Va multumesc din suflet pentru primirea calduroasa.
Danuta1979 spune:
Kiki, ai dreptate...nu observasem.
Corect, Georgiana alias iuliapapusa dupa ultimul ciclu (13.12.2008)ar trebui sa aiba 16 sapt. si 3 zile deci 16+ deci sa fie in a 17-a sapt.
Georgiana, nu ne-ai spus...e fetita sau baietel?
Dana 16+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
iuliapapusa spune:
La 20 saptamani dupa calculul ecografic asa mi-a recomandat doctora o sa fac 4d si voi vedea ce este.Tare mi-as dori fetita.
santorini spune:
Merci Selen! o sa ma duc si eu sa imi iau
Biaz daca ai articole despre copii si TV sau calculator poti sa le pui pe mail-ul comun?
Danuta si eu am avut acelas program (azi am terminat si cu analiza de sange pt anticorpi Rh) si acum astept rezultatele. Bafta!
17+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
iuliapapusa spune:
Am si eu o intrebare va rog.In mod sigur o sa raadeti de mine dar mai bine asa si sa primesc raspuns decat sa stau pe ganduri.In majoritatea timpului(in afara de timpul cand stau in picioare) stau starcita sau incolacita la masa la PC in pat.Intrebarea este ii poate face rau la bebe, sa-l stranga sau nu mai stiu eu ce?
selen80 spune:
Danutza, toate cred ca am trecut printr-o perioada de genul asta..si eu ma saturasem la un mom dat (desi multe mi le-am pus eu pe cap, ca eu tot ceream analize suplimentare, asa de paranoica am fost la inceptu...acum mi-a trecut ), umblam din dr in dr pt trimiteri, apoi analize, apoi du-te iar la dr cu rezultatele ca sa nu mai zic ca dupa tratamentul pt ecoli a trebuit sa le mai si repet, si le-am facut la 2 laboratoare (pt care mi-a trebuit 2 trimiteri separate, de la medicii clinicilor respective,c a sa beneficiez de abonament..) deja am ametit numai povestind
cred ca acum mai mult de asta sunt asa linistita: azi mai merg la med de fam, si dup-aia am pauza de doctori vreo 3 saptamani....pana si cu analizele de medicina muncii am terminat, ca ma bateau astia la cap din ianuarie sa le fac, dar am avut alte prioritati
Santorini, pofta buna! sper sa-i nimeresti calzi, ca-s mult mai buni
ursuletzul nostru
18+
nunta
9 luni
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 In ceea ce priveste copiii si calculatorul sau televizorul, exista studii care leaga sindromul AHDH de vizionarea indelungata a programelor TV. De asemenea, se pare ca unii copii au inceput sa ai ba manifestari autiste pe fondul privitului la televizor o vreme indelungata. Tin minte ca in facultate profesorii de psihologia varstelor si psihopedagogie speciala ne recomandau foarte serios sa nu ne lasam copiii la tv pana la 5 ani. As avea mult de povestit daca e vorba de argumente stiintifice in favoarea acestei strategii. Daca sunteti interesate, poate o sa fac un rezumatul rezumatului. CU calculatorul, lucrurile sunt mai nuantate, dar in esenta cei mai mult parinti le ofera acces copiilor tot la desene animate sau jocuri, ceea ce face ca situatia sa fie similara cu tv. E adevarat ca lumea pentru care ne pregatim copiii este una in care domeniul IT e omniprezent, dar cred ca daca incepem sa le dezvoltam abilitatile acestea dupa 5 ani, nu pierd startul, dimpotriva, au timp sa-si dezvolte corespunzator procesele gandirii si afectivitatii si, mai ales, atentia si vointa. |
In sfarsit cineva care e pe aceeasi lungime de unda cu mine. La un mom dat chiar am deschis un subiect despre varsta copiilor si statul la calc. Nu mica mi-a fost mirarea cand am fost combatuta. Si nu de putine ori am intalnit situatii cand parintii (oameni cu studii si pretentii!!) erau f mandri ca la 1 an jumate stiu sa inchida/deschida calc...si sa se joace ba in paint, ba chiar sa intre pe net
Liliana, Andra-Maria & 11+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui titi143 La mine problema la inceput a fost cu eminenta de avort. Apoi nu am mai sangerat dar imi era tare rau. Nu reuseam sa retin nimic, nici macar apa. Am ajuns asa de deshidratata ca nu mai aveam nici saliva in gura. Atunci nu am avut ce face si m-am dus la spital. Am facut 3 zile perfuzii si de atunci imi este mai bine. Fetelor care ati avut greturi cat timp tin? Eu am 12 saptamani. Si ince ceva cam cand ar trebui sa se miste cel mic? Pe la cate saptamani? |
Nu cred ca am vesti foarte incurajatoare pentru urmatoarele saptamani. Greturile matinale sunt asa de diferite de la o mamica la alta si chiar de la o sarcina la alta. Nu putem sa-ti dam garantii ca o sa-ti treaca repede, dar oricum incepand de saptamanile urmatoare se vor ameliora simtitor.
In ceea ce priveste miscarile, avand in vedere ca esti la prima sarcina, mai ai de asteptat cateva saptamani. Eu la prima sarcina l-am simtit abia la 20 de saptamani.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si16+