Burtici fericite de septembrie-octombrie (38)
Raspunsuri - Pagina 20
kemsy spune:
Buna fetelor
Revin dupa o absenta mai lunga, ca am avut de lucru f mult, un stress continuu
. Dar sunt bine, am intrat de ieri in saptamana 15 (oare am modificat semnatura??
), mai am cate o durere pe ici pe colo, dar nimic ingrijorator.![]()
Azi ma simteam incomodata de ceva, ma uit la curea si-mi dau seama ca e de la ea, era prea stransa. Amuzant e ca acum 2 saptamani cand am cumparat-o, la gaura aia era laaaaargaaaaa
. Incepe sa se vada forma burtii si prin haine
.
Biaz, ai terminat la Iasi, in 2004? Daca da, suntem colege de generatie, dar nu si de sectie, din cate am inteles
.
Pt iulia, bubite am avut si eu, m-am speriat f tare, credeam ca e intoxicatie sau ceva, si s-a dovedit ca era o alergie la capsuni, lucru nemaipatit pana atunci.Deci pauza la capsuni, si nu va zic ce pofta am
.
Monica, ce bebelus frumos!!!
Sa va traiasca si sa stea cuminte in burtica pana la termen 
Si acum, pentru ca s-a vorbit de armonia in cuplu, spuneti-mi, dragele mele, voi cum...sondati, ce e mai...relaxant?
. Ca sotzu' in curand da divort ![]()
Va
si ma intorc sa citesc de la pagina 12, ca am 2 zile de cand doar incerc sa va prind din urma!!!!
Gianina
14+
kiki_cri spune:
Fetelor am si eu o nelinste...de aseara mi-au aparut niste bubite rosii care mamanaca f tare, pe picioare...acica cu alte cuvinte am facut o alergie si eu si sotul de la ceva icre..intrebarea mea e ii afecteaza cu ceva pe bebei?Stiu sigur ca nu e mai mult de o alergie...
KIKI
14+ cu 

devylla spune:
gugu groaznica exprient.Ma bucur mult ca bb e ok,ai mare grija de tine,incearca sa te menajezi cat poti.
La varste mici...pana in 6 ani,nu cred ca poate fii vorba de explicat.Ca un copil sa isi stabileasca singur limitele este ideal.Insa frica bate la usa...nu stiu daca eu pe Erika as putea sa o las pana isi formeaza ea un program.
Am zis insa ca atata timp cat sunt niste reguli,copil are sa asclte.:)
Asta ma gandesc in viitor...peste 10 ani de ex,cand o sa fie mare si va dori sa aibe pc in camera.Iar ca aceste reguli sa aibe succes si sa nu para stricte,eu sunt de parere ca trenbuie rpetat si repetat,exemplificat si din nou repetat care sunt avantajele si care este partea daunatoare...atat psihic cat si fizic,social si moral.
Aici am observat o alta problema...chiar si a adultilor,jocurile Nintendo.Acum doi ani,intr-o excurie...calatoream cu vaporul,iar o fmilie de 4 persoane(parintii si 2 copii)de langa noi,aveau fiecare cate un joc portbil Nintendo...stateau doar unii langa altii si fiecare traia in luumea lui.Mi s-a parut atat de trist...daca si in vacanta nu se pot aduna si nu pot forma o familie...
Si nu doar atat,aud in jurul meu mamici care se plang ca ale lor odrasle...nu mai vorbesc in casa,se joaca in continuu,in parc ies cu jocurile dupa ei si se joaca pe banca,in loc sa isi foloseasca imaginatia,cum o faceam si noi cand eram mici,de-am avut o copilarie de neuitat.
Cand ii vad in spatele mamelor la cumprturi,calcand cu pasi mici sa nu cumva sa piarda jocul....imi vine sa apuc mama de umeri si sa ii atrag atentia...dar ma intreb are rost?
Si cand o veni Erika sa ma roage sa ii cumpar joc...sublinind ca toti colegii au!?Sa ma vad atunci cum ma descurc.
Asa m-m descarcat acuma...![]()
Cu acestea fiind zise,azi am avut logoree.Ma duc si eu sa mai strag una alta si sa ma trantesc in pat cu o carte in mana....
V-am pupat,o zi placuta in continuare!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
biaz29 spune:
Fetelor, eu am in continuare o zi proasta, dar incerc sa raspund la unele mesaje de pe forum ca sa ma mai inseninez.
Gugu, imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin atatea dificultati. Cel mai important cuvant din fraza anterioara este "treci". Vei trece prin toate si vor fi doar amintiri de povestit atunci cand cei doi copii ai tai vor fi mari si vor veni in vizita cu familia de sarbatori sau, pur si simplu ca sa te vada.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
16+
santorini spune:
M-am intors la birou. Am tras o fuga pana in oras sa imi rezultatele la TT. cred ca sunt bune din ce am inteles eu Risc de Dawn 1:1080, trisomia 18 1:10000 si splina bifida 1:10000. O sa ma duc dupa-amiaza la dr sa i le arat.
Pai Kemsy ce sa zic, nu esti singura. Nici noi cu "sondatul" nu stam prea bine![]()
17+ cu 
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
cristina_ana spune:
Gugu, e cumplit ce ti s-a intamplat!
Si am ramas efectiv socata cand am auzit ca nemernicii aia vroiau sa-ti faca chiuretaj fara o ecografie!!!! Mi se pare strigator la cer!
Oare Ramona ce o mai face? Sper ca a iesit din spital si este bine!
Miha, m-am bucurat foarte mult pentru tine cand am citit ca o sa ai inca o fetita! Felicitari din tot sufletul! Cum a reactionat Laura la asa veste?
Danutza, bafta multa la doctor!
Monica, imi place ca esti din nou optimista! Dar vezi ce faci sa rezolvi cumva si cu concediul acela!
Bia, sper sa treaca repede perioada asta nasoala! Si mie imi plac enorm mesajele tale, am remarcat de la inceput ca ai ceva deosebit! Super profesie ti-ai ales !
Selene, distractie placuta cu prietenele si la infrumusetare! Lasa, ca 5 zile trec repede si revederea o sa fie mai dulce!
Kemsi, eu ti-as spune cum rezolvam noi “problema” intr-un mod cat mai relaxant, dar mi-e cam rusine! Hai totusi sa iti zic. Mie pozitia cea mai buna in situatia data este amandoi intinsi pe pat, intr-o parte, el in spate! Na, ca am ajuns sa zic si chestii de-asta pe aici! Mi se pare mie ca asa n-ar afecta bebele prea tare. In privinta frecventei, cam o data pe saptamana, dar e bine si asa, zic eu, decat deloc.
Kiki, eu din pacate nu stiu sa iti raspund la intrebarea cu alergia. Inclin sa cred ca nu afecteaza bebele, dar mai bine te mai interesezi. Sper sa iti raspunda cineva mai priceput!
Alex, ai grija cu caratul cutiilor! Incearca sa te menajezi, ca daca nu o faci tu, nu o sa o faca nimeni!
Mariaana, sper ca astazi esti bine! Ai grija de tine si nu mai face atata effort!
Santorini, sunt bune rezultatele, felicitari!
Vad ca Panda nu a mai intrat de mult, parca imi amintesc ca azi ar avea ecografie, dar nu mai stiu sigur! Nici prin parc nu m-am mai intalnit cu ea, de fapt eu nu prea am mai ajuns pe motiv de Andreiut in greva somnului si a foamei. Dar azi vad ca si-a revenit, cred ca auzit ca vrem sa-l ducem la gradinita sa-l disciplineze cei de acolo, si s-a gandit sa se faca baiat cuminte
Referitor la discutiile voastre despre TV si calc, eu ma fac mica si stau in banca mea. Deja l-am obisnuit cu desenele, ca sincer, nu credeam ca cele de pe Minimax ar putea sa faca rau. Sunt povesti dragute, cu animalute, imi plac si mie. Alea cu batai sa nu le vad. O sa incerc insa sa aplic si eu sfaturile voastre. Desi o sa imi fie greu, eu sunt extrem de moale si in general toata lumea face ce vrea din mine. Nu imi place sa supar pe nimeni, de multe ori fac numai cum vor altii doar ca sa nu ma cert. Si cred ca Andrei m-a “citit”, ca pe ceilalti ii asculta, numai pe mine nu!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
17+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kemsy Buna fetelor Biaz, ai terminat la Iasi, in 2004? Daca da, suntem colege de generatie, dar nu si de sectie, din cate am inteles .Gianina 14+ |
Da, am terminat la Iasi dar in 2003.
16+
santorini spune:
cristina_anamersi
. Cat despre "sondat" mi-ai dat si mie o idee
. Si la noi frecventa este tot cam la o saptamana, dar se intampla sa fie si doua![]()
17+ cu 
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
biaz29 spune:
Daca e sa continuam discutia despre cum sa ii tinem pe copii departe de tv si calculator pana la o anumita varsta (iar presimt un mesaj kilometric
) cred ca a le interzice este cea mai comoda si mai ineficienta cale. Atunci cand ii spui copilului sa nu faca ceva, ii creezi imaginea mentala a acelui ceva. Solutia are de a face cu alternativele. Copilul trebuie sa aiba multe lucruri interesante de facut si sa fie captivat de ele. Aceasta inseamna, desigur, mai mult efort din partea parintilor, dar merita cu adevarat.
Si mai important decat atat este puterea exemplului. E ca picatura chinezeasa. Ceea ce copilul vede in fiecare zi la parinti, va invata si va imita cel mai usor. Daca parintii isi iau timp sa citeasca si sa-i citeasca, va invata sa iubeasca lectura. Daca nu, oricate discursuri moralizatoare i-am tine despre efectele nocive ale televizorului, acestea vor iesi pe urechea opusa celei pe care au intrat.
16+