Burtici fericite de septembrie-octombrie (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Offf, mai fetelor aveti spor la scris, nu gluma!

Felicitari pentru carucioarele colorate si pentru rezultate bune la analize.
Tinem pumnii tuturor celor care au nevoie!

Noi suntem cat de cat bine, a inceput insa o durere de spate insuportabila, cu niste junghiuri oribile, sa speram ca vor trece cu putin masaj.

La mine la servici se fac mutari, se incarca totul in cutii si alte tampenii si am obosit de nu mai stiu de capul meu, desi nu am facut cine stie ce, ca au avut colegii grija de mine!

Va pupam si va dorim numai bine!

PS: paranoia e in continuare in floare, dar cand mi se mai umfla burtica si alte chestii parca ma mai linistesc nitel.

14+ se pare ca
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Off, Gugu... Ai grija de burtik. Stiu, tare greu e fara copilul cel mare, insa, pt bb mic, e mai bine sa stai la cumnatul tau pana aflati ce si cum.
Mare noroc si bravo tie ca ai avut puterea sa te opui chiuretajului si azi sa-l ai pe bebe in burtik.

Manga,

Loredana 15+ Roni-Cristian08.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui gugushtiuc

Uitasem sa schimb semnatura. Azi facem 10 saptamani.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 10+

Astept sa ne anunti cu bucurie ca faci 40 saptamani.
Sanatate multa!

Iulia 13+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

gugu fa-te bine si stai cuminte pana totul e ok. fii optimista. o sa fie bine :)

MangaGirl :-) 15+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

gugu, Doamne ajuta, sanatate multa si numai vesti bune vrem de la voi ! Crunta experienta, iti doresc sa nu mai ai parte ever de asa ceva !

Scriu pe fuga... Lansasem discutia vis-a-vis de tv si pc, sunt mai mult decat convinsa ca nu au ce sa le aduca bun copiilor, problema era insa cum punem problema, cum le explicam, ca sa nu alunecam pe panta interzisului, ca atunci deja tentatia este fantastica. Si asta in conditiile in care si salile de gradinita au tv si pc si multe educatoare prefera sa le foloseasca pe post de "cumintit" copiii, iar in spatiile de joaca pt copii, discutiile lor se reduc la jocurile de la pc si desenele de la tv, dvd, etc. Apoi, in casele multor rude, prieteni, cunostinte cu care, aproape inevitabil, copiii nstri mai intra in contact, privitul la tv si jucatul la pc sunt moduri de viata.
Fetita mea e inca micuta, inca o pot antrena in activitati care stiu ca o atrag si captiveaza, la nivelul asta, sunem doar noi cei care intervenim constant in educatia si formarea ei, dar problema reala ramane atunci cand in acest proces intervin si ceilalti factori enumerati mai sus.
Si, miha, in raspunsul ei, cred ca a vorbit despre cheie, zicand ca ei nu i-au interzis niciodata Laurei accesul la calculator, limita si-a stabilit-o singura, desigur pe un fond educational ferm si sanatos.

Sorry, nu mai am cum sa mai scriu. Pupicei !

Geani 17+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Salut fetelor!Azi am fost fff busy la serviciu si nu am prea avut timp sa va scriu, dar am citit tot.

GuguDomane ce m-am sperit cand am citit...chiar ca e o minune ca bebe e inca bine...dar asta eun semn ca e tare si vrea sa stea cuminte la tine in burtica 40 de sapt. bafta multa in continuare si ai grija de tine!Si eu am crezut ca ai placat la mamicile de nov-dec.

Am vazut si eu ca discutati de Paste. Noi o sa fim ori la mine ori la socrii, nu stam acasa sigur.Oricum eu nu o sa ma omor cu gatitul in perioada asta.

KIKI 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Gugu, ai grija de tine, si ne rugam sa nu mai ai astfel de episoade! de fapt ca nici una din noi sa nu aiba parte de astfel de sperieturi!

Gegea, bine punctat......cum le explicam copiilor de ce ceilalti copii au calculatoare, se uita la tv si ei nu (sau da, dar limitat)?

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Am fugit la doctori. Tineti-mi pumnii pt ecograf. Am la 16 eco si-mi vad puiul...am emotii.

Dana 16+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Bafta Danuta!

KIKI 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Tinem pumnii Danutza, te asteptam cu vesti bune!

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput