Burtici fericite de septembrie-octombrie (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Moni, nu stiu.... Am auzit si varianta asta, insa... Noi am fost din vreme la policlinica unde suntem asigurati si am vb... Noi suntem la policlinica Elias si acolo, fiecare sector are pediatrul lui... Nu sunt eu foarte multumita de ea, dar ma duc rar, asa ca... N-am fost decat la vaccinuri, iar in rest, nu prea, ca Roni nu e un copil bolnavicios... Adica am fost cand a facut Roni rosu in gat prima data (de 2ori in total) si ne-a zis ca-i pneumonie si atunci ni s-a pus papa pe ea... Dr de la spital (ca aveam bilet de internare), ne-a zis sa mergem acasa cu copilul ca n-are nimic si asa a fost... Am zis ca data viitoare, la vreo boala vom merge la cea de la spital si gata... Apoi a avut enterocolita, o data in decembrie, anul trecut, dar eram la bacau si am fost acolo si atat cu bolile lui Roni... Sper ca si bb2 sa fie la fel...
Ce pot sa-ti spun din maternitate, e ca m-a trimis cu copilul la masaj ca ar avea la picior Tal Valg (cica arunca laba piciorului intr-o parte, din cauza ingramadirii din burtik), dar nu m-am dus, pt ca era peste bugetul nostru (o ora de masaj era 30ron, iar sedinta avea 2ore, mai puneai si taxiul, ca era departe de casa...) Copilul n-a avut nimic la picior, ca l-a vazut si dr lui si nasul lui care-i medic... Merge drept, cu picioarele drepte...

Loredana 15+ Roni-Cristian08.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Adimercedessuna foarte bine reteta. dar am o nelamurire. La marinat il pui cu toate ingredinetele pe care le-ai spus sare,piper, ardei iute, portocala, frunze de ceapa?

17+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Merci, loremunteanu. O sa incerc sa smulg o recomandare de la medicul de familie.

Iulia 13+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Buna burticoaselor! In mod sigur am fost data la disparuti asa ca ma prezint la raport.
Offfffffffffffffff ce am avut de tras. De ce m'am temut nu am scapat, am patit la fel ca si la prima sarcina. Joia trecuta am fost internata la miezul noptii in spitalul groazei cu o hemoragie de toata frumusetea. Urcata pe masa in timpul tuseului vaginal am eliminat un cheag mare cat o nuca si eram sigura 99% ca am pierdut sarcina, daca era dupa ei ma chiuretau imediat dar nu am acceptat. A doua zi asteptam sa mi se spuna ca bebe nu mai e si ca trebuie sa fac chiuretaj. Dupa lungi insistente si shpagi fara numar... fara numar..., au accceptat sa'mi faca un echograf si cand mi s'a spus ca bebe e f bine si ii bate inimioara nu mi'a venit sa cred. Dumnezeu e mare!!! S'a vazut o zona de decolare a placentei nu f mare probabil locul de unde a fost eliminat hematomul. Ieri la un alt echograf mi s'a spus sa placenta s'a lipit la loc si bb e f bine, doar ca am un hematom mic pe col, dar care nu prezinta un pericol pt sarcina. Asa ca azi am in burta un bebik de 10 saptamani.
Daca cu asta am iesit bine, mai exista a doua parte a povestii, practic cauza dezlipirii placentei. Martia trecuta Luca s'a imbolnavit f rau, a facut rosu in gat cu puroi. Ce sa va zic, febra cateva zile de aproape 40, varsaturi, plans non'stop. Mi se rupea inima, nu stiam cum e cand e bolnav un bebe pt ca nu mi'a racit niciodata. Vroia numai in brate si chiar daca sotul meu m'a ajutat f mult tot mai trebuia sa iese din casa si il caram eu in brate, ceea ce nu e voie, tinand cont ca prima sarcina a fost cu iminenta de avort.
Am fost atat de disperata cand am vazut ca ma busheste sangele ca nu stiam ce sa fac. Luca in pat langa mine gemea cu febra mare, nu aveam cu cine sa'l las,a fost groaznic. Am avut noroc ca mi'a raspuns la tel doamna care din cand in cand mai sta cu el si a venit la noi.
Asbia azi am fost externata si ca sa puna capac la toate puiul meu, care s'a insanatosit intre timp,s'a umplut din cap pana in picioare de niste bube si pete rosii
. nici nu am putut merge acasa, sunt la cumnatul meu pana primim raspuns de la dermatolog. Daca are o boala infectioasa am incurcat'o rau de tot. In cel mai rau caz il poate afecta pe puil din burtica iar in cel mai bun caz nu voi putea sa stau acasa langa Luca, va trebui sa stau undeva pana ii trece.
Sunt disperata!!!!
Va pup pe toate si va tin la curent. Sa'mi tineti pumnii.
va doresc numai bine si multa sanatate.
Cu drag GUGU

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 7+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui loremunteanu

Neata...
Despre pediatru... E bine sa va cautati inainte de-a se naste copilul si sa vb cu el... Imediat cum ajungeti acasa cu bb, va veni sa-l vada... In prima luna vine la doua saptamani acasa, sa-l masoare, cantareasca, etc., apoi pana la 1an, in fiecare luna, veti merge voi la cabinet (sau daca vreti sa vina acasa, decizia voastra), pt masuratori, cantarire, vaccinuri, etc... Vizitele din prima luna, acasa, sunt gratuite, o obligatia lor...

De Paste, vom merge acasa la parinti... De loc suntem din Bacau, asa ca de sarbatori, tot timpul, mergem acasa... O singura data n-am fost, cand eram insarcinata cu Roni, aveam 8luni si ne-a fost teama sa nu ma apuce nascutul pe-acolo... Cat despre plecatul cu bb mic, nu e chiar asa de rau/greu... Prima plecare in grup, a fost cand Roni avea 1 luna si 3 saptamani, tot acasa la ai nostri, cu copil, pisica si bagaje, cu trenul... A fost ok...

Adela, mama ce patanie, cu dulapul...

Pupici la burtici.

Loredana 15+ Roni-Cristian08.02.2007

:) in sfarsit o bacauanaca de-a mea :)

MangaGirl :-) 15+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Uitasem sa schimb semnatura. Azi facem 10 saptamani.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 10+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

gugu o sa fie bine. Suntem alaturi de tine. Eu una sa sti ca ma gandesc mereu la tine. Credeam iar ca ne-ai parasit pt fetele de la noiembrie
multi tie si lui Luca

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 16+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui gugushtiuc

Uitasem sa schimb semnatura. Azi facem 10 saptamani.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 10+

poze

LUCA 1 anisor

Doamne mai gugu .. cate ai mai patimit si tu .. imi pare rau pentru toate problemele, tin pumnii sa nu fie ceva contagios la lucuta si doar o reactie la vreun medicament. ma bucur ca bebicu din burtica e bine, ai mare mare grija de voi. sanatate multa!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 14+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Doamne Gugustiuc, prin ce-ai trecut! Multa sanatate si ai grija de tine si de bebic!

17+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

gugushtiuc imi pare sincer rau pt ca trebuie sa treci prin asa ceva. tot e bine ca ai depasit momentan situatia si ca bebe din burtica e bine. multa sanatate copilasului, sa se faca repede bine si sa te ajute tatal mai mult cu el.
eu una va admir pe toate cele care aveti deja copilasi si acum purtati altii in burtici. eu una sunt la prima sarcina si deja imi e frica de ce va urma.
nu pot decat sa iti urez multa sanatate si o sarcina usoara dusa pana la 40 sapt.

11+

Mergi la inceput