Burtici fericite de septembrie-octombrie (38)
Raspunsuri - Pagina 17
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliapapusa Neata la toate fetele.Eu nu am avut varicela in copilarie.Am programare azi la 13 la doctora mea.Sa speram ca nu este nimic.2 din bubite s-au dus insa mi-au aparut altele 3 pe spate.Mama spune ca seamana mai mult cu o intepatura de ceva.Astept sa vina la mine sa ridicam toate alea o fi vre-un paianjan ceva.Va pop pe toate ca-mi sunteti tare dragi![]() ![]() |
Eu chiar am vazut un tantar aseara in bucatarie si nu-mi venea sa cred ca deja au aparut. Poate chiar e tantar. Cel mai bine te lamureste un dr.
Iulia
13+
moni_iulia spune:
Bunicii mei (si in curand si bunicii lui bebe pt ca intentionez sa-i mut pe ai mei
) stau la 50 km de Bucuresti si acolo mergem in fiecare vineri seara si stam la aer pana duminica tarziu cu parintii si bunicii mei si asta vom face si de Paste. Sambata ne-am propus(noi fetele) sa mergem si la cimitir.
E super acolo printre floricele.Saptamana trecuta am stat in casa doar cat am dormit.
Iulia
12+
MangaGirl spune:
buna dimineata, fetite cu copii :) am intrat sa va salut scurt. aseara v-am citit, dar am plecat de la munca la 7 si am ajuns franta.
am schibmat si eu semnatura azi si mai am doar 5 sp si aflu si eu ce carut imi trag. eu sarbatoresc pastele de 2 ori pentru ca Sergiu e catolic si mi-am promis ca voi face macar un pik de pasca si niste oua rosii. mare sarbatorire nu tragem pentru ca el are examene pe 14, si-a lasat totul pe ultima suta de metri si deci week-endul e cam ruinat. dar eu sunt optimista. vineri ma duc sa ma spovedesc si sa ma plimb prin centru si-l las pe el sa simta durerea studentiei.
vineri si luni avem liber aici, asa ca daca nu ruesesc sa mai intru maine...va urez un week-end placut si fara greturi.
pup
MangaGirl :-)
15+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
devylla spune:
Roxxy imi pare rau de intamplarea de ieri,Aici sunt foarte dese cazurile de luxatie-deplasare a oaselor.Toata lumea m-a avertizat sa am grija.O data ce s-a intamplat o data,se poate repeta la nesfarsit.Are Erika o verisoara care pateste destul de des acest lucru,cu toate ca mamica ei are grija.Sper ca Matei sa fie mai puternic si sa nu patiti asa,insa aveti grija :)
Despre tv si calc...de acord cu voi...nu merita la varsta asta sa isi piarda vremea in fata tv-ului.Sa nu mai zic de pc.Eu recunosc ca o las pe Erika la tv dimineata(nu zilnic) cand este o emisiune draguta cu cantecele,jocuri si dansuri.Exact pentru varsta ei.Chiar la controlul de 1.6 ani doctorul mi-a spus special sa am grija si sa nu o las la televizor f des.
Daca nu se uita la televizor isi gaseste foarte repede o ocupatie,ori cum spunea si Adi citim o carte,ori ne jucam cu forme geometrice,sau pur si simplu vorbim despre una despre alta:D
Miha felicitari pentru Fetita!
Biaz inseamna ca vom avea de invatat f mult de la tine.:)Inainte sa ajung aici,ma pregateam serios pentru facultatea de psihologie...chiar si acum mai citesc din cand in cand carti online in domeniu.
Mariaaa la prima sarcina doctorul mi-a spus ca atata timp cat scurgerea nu este de culoarea rosie nu sunt probleme.Dar pentru linistea ta ar fi bine macar sa suni la medic.
Ahhh ce as vrea si eu liber de Pasti:)Noi o sa avem dupa pasti,in mai 4-5 zile libere,unde vom merge intr-o excursie,deabia astept sa stau cu burta la soare si sa nu fac nimica![]()
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
liliac1 spune:
Tare imi mai place sa va citesc...dar pana sa spun si eu vreo 2-3 vorbe, imi dau seama ca ori sunt defazata
, ori am uitat cui si ce voiam sa spun 

Bia, ma bucur ca in sfarsit am gasit o prsoana avizata care sa ne arate drumul batatorit spre...mintea copiilor nostri. Si nu numai. Eu sper sa ne dai sfaturi si sa ne tragi de maneca si cand ne vezi ca o luam pe aratura ![]()
Nu'sh ce naiba se intampla cu mine, ca scriu si mananc litere, trebuie sa recitesc...si imi dau seama ca m-am repetat...e o adevarata provocare sa scriu un post.
De Paste, ca de obicei, voi merge la soacra-mea, la tara. Imi place la nebunie, mai ales ca ei ma rasfata destul de mult. Andra vrea de pe-acum sa pictam oua iar eu n-am nicio inspiratie ca sa o antrenez intr-o joaca de-a oo-le, n-am idee ce ar putea sa-i aduca iepurasul...
Va
si va citesc!
Liliana,
Andra-Maria &
11+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
monikus spune:
Eu de Paste ma duc in Bulgaria la Nisipurile de Aur. Am fost si anul trecut in Albena si a fost super. Anul asta o sa fie si mai bine pt ca mi-am convins sa vina cu noi si parintii si socrii. De abia astept sa vina vinerea viitoare. Dar mai intai sa vedem maine ce face bebe. Daca e totul in regula sunt sigura ca ne vom distra de minune. ![]()
11+
adela2006 spune:
danuta pai de ce sa-i dai ceva medicului de familie ? ptr ca te inscrii la ea ? de medicul de familie era vorba nu ? ( am citit de dimineata dar nu am apucat sa-ti raspund ca au venit pacienti la analize ) , eu vad lucrurile altfel , respectiva ar trebui sa fie fericita ca te inscrii la ea ptr ca oricum i-a bani pe tine , deci nu cred ca e cazul sa-i duci ceva 
monica ma bucur ca totul e bine ca bebe e bine , sa sti ca nici eu nu simt copilul asta , fata de alexia e in hibernare totala , abia daca misca o data pe z si atunci putin trebuie sa fiu pe faza ca altfel am pierdut momentul
hai ca o sa fie bine 
spre deosebire de sarcina cu alexia cand eram tot timpul nervoasa ( ceea ce nu prea e stilul meu ) si agitata ( ma certam cu babele pe strada / tramvai / piata ; pe un pacient l-am scos afara din cabinet ca m-a scos din sarite )acum sunt super relaxata si calma
poate va fi si copilul la fel ca alexia e atomica rau de tot ![]()
la ea am fost la gimnastica de gravide , voiam sa nasc natural am luat lectii de respirat mergeam mult pe jos eram super activa ( si tot am pus 40 de kile pe mine
) pana in ultima luna cand am aflat ca voi naste cu cezariana
acum vin la lucru cu masina plec tot cu masina sau cu tramvaiul depinde cum poate al meu sa vina dupa mine
nu mai am timp de gimnastica sau aqua-gim ( de astea imi pare rau ca erau super )
cand vin de la lucru alexia ma ia de noua merg cu ea in parc , ii dau sa mance , tot tacamul
seara sunt franta
si in plus ieri era sa pice un dulap peste mine si peste copil
din fericire m-am trezit doar cu ghivecele de pe dulap in cap
dar eu ca alexia era mai departe dar tot s-a speriat
printre ghivece era si un cactus
mi-a luat o ora sa scot toti tepii din mana , picior
mai am si acum , inteapa ca naiba ![]()
ca sa nu mai spun ca am aspirat covoru de mi-au iesit ochii pana am scos tot pamantul ala de flori 
asa ca azi sunt cu capsa pusa ![]()
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
am fetita mare
19+ cu
razvan - andrei
baietelul lui mama
loremunteanu spune:
Neata...
Despre pediatru... E bine sa va cautati inainte de-a se naste copilul si sa vb cu el... Imediat cum ajungeti acasa cu bb, va veni sa-l vada... In prima luna vine la doua saptamani acasa, sa-l masoare, cantareasca, etc., apoi pana la 1an, in fiecare luna, veti merge voi la cabinet (sau daca vreti sa vina acasa, decizia voastra), pt masuratori, cantarire, vaccinuri, etc... Vizitele din prima luna, acasa, sunt gratuite, o obligatia lor...
De Paste, vom merge acasa la parinti... De loc suntem din Bacau, asa ca de sarbatori, tot timpul, mergem acasa... O singura data n-am fost, cand eram insarcinata cu Roni, aveam 8luni si ne-a fost teama sa nu ma apuce nascutul pe-acolo... Cat despre plecatul cu bb mic, nu e chiar asa de rau/greu... Prima plecare in grup, a fost cand Roni avea 1 luna si 3 saptamani, tot acasa la ai nostri, cu copil, pisica si bagaje, cu trenul... A fost ok...
Adela, mama ce patanie, cu dulapul...
Pupici la burtici.
Loredana
15+
Roni-Cristian
08.02.2007
moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui loremunteanu Despre pediatru... E bine sa va cautati inainte de-a se naste copilul si sa vb cu el... Imediat cum ajungeti acasa cu bb, va veni sa-l vada... In prima luna vine la doua saptamani acasa, sa-l masoare, cantareasca, etc., apoi pana la 1an, in fiecare luna, veti merge voi la cabinet (sau daca vreti sa vina acasa, decizia voastra), pt masuratori, cantarire, vaccinuri, etc... Vizitele din prima luna, acasa, sunt gratuite, o obligatia lor... |
E adevarat ca daca nu iti gasesti tu unul din timp iti baga unul oarecare pe gat inca din maternitate?
Iulia
12+
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui santorini Daca ne spui si reteta! Ca eu chiar vreau sa gasesc o reteta interesanta de miel ca sa fac de Pasti, daca tot am musafiri 17+ cu ![]() <http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1 |
Fetelor, hai ca raspund in ordine inversa a mesajelor, ca eu imi deschid ferestre sute pe ecran (deh, Maxthon permite
Santorini, eu fac un miel la tava (in cuptor sau pe gratar inchis, pe gaz) si iese fff bun. Se numeste miel marocan si se pun toate ingredientele intr-o punga si se scoate aerul cat de mult posibil si se lasa la marinat peste noapte.
Pun halca de miel (de obicei partea de la pulpa/sold, are doar un os mare si nu multa grasime). Pui sare, piper, 3-4 felii de portocala, ardei iute, ceapa verde (doar frunzele) si rozmarin din belsug (iei tepii de pe bat si ii tai marunt, marunt, ca sa iasa aroma la caldura). Poti adauga fff putina apa, cam 100g, daca crezi ca e nevoie, dar iese mult din miel si ramai la urma cu o tava de lichid - totul are cam in jur de 1.5kg.
Eu pun in tava de yenna si acopar cu folie de aluminiu si dau la cuptor pe 180*C timp de 2.5h. Dupa aceea scot folia de al si las tava in cuptor inca 1/2h ca sa se rumeneasca.
Facem mamaliguta, orez cu legume sau legume asortate.
Pofta buna
."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009