Burtici fericite de septembrie-octombrie (38)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

De maine intru in medical

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 16+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

De la agonie la extaz!!!! Luca nu are rubeola e o infectie toxialimentara de la un ou probabil, desi e plin de bubite e tare haios cum arata. E si f bine dispus, plin de ebergie, papa cu mare pofta si face numai sotii. Acum pot sa zic ca sunt fericita. Multumesc fetelor pt gandurile bune.
Referitor la chiuretaj fara echo, macelarii astia asa fac. Nici nu vreau sa ma gandesc cati copilasi nevinovati,inca vii in burtica omoara astia.
Sper si in continuare sa fie ok cu sarcina mea, avand aceeasi problema cand eram gravi cu Luca stiu deja ce conduita trebuie sa am ca sa fie totul ok. Vine mama sa ma ajute, va sta cu mine doua luni siìs tare bucuroasa pt ca ne vedem o data pe an si mi'e tare dor de ea.

ELLENUTA in spital, inainte de a afla ca bebe e bina ma gadeam cu parere de rau ca ai sa ramai singura zuza de la odiseea asta, ca vad ca am fost multe la inceput dar nu am prea avut noroc.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 10+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna ziua fetelor!

A venit liberul la mine de fapt si ieri am avut..Am fost la moasa am acultat inimioara le bebe ne-a masurat ..am asaltat-o cu intrebari bineinteles..

Bun venit noilor burticutze

Monika ce bebe frumos ..ce frumos sta el acolo cred ca te-ai topit toata ...fain cu eco 4d ca vezi si fatzuca..

Lutoniana si eu am scurgerile alea am intrebat si mai demult si ieri la moasa si a zis ca sunt perfect normale atata timp cat nu miros si nu se schimba la culoare....

Må duc sa citesc din urma...Revin ..aaa mi s-a modificat dpn-ul acum e 28.08.2009.deci burtica de august

Iulika, cea mai fericitå19+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput