Burtici fericite de septembrie-octombrie (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Revolutie! Unde-i revolutie ca sunt rupta de realitate! Vreau si eu sa ma revolt!

18+ cu floricica roz
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna vreme si frumoasa, de aici, de la noi!
poate si din cauza asta am avut azi chef si putere sa mai fac ceva din curatenia de Pasti...
Nu mult, ca strica.E si maine o zi....
Felicitari Monica, pentru poza frumoasa a lui bb.
Bun venit papusa si titi, desi titi, te-am mai vazut de cateva ori pe aici.
Abia astept sa il simt si eu pe bebe.Azi am pasit in saptamana 15.trebuie sa schimb si semnatura...
Paranoia de gravida mai am si eu uneori....ba ma doare burta, ba ma gandesc sa nu pateasca ceva, ba e alba, ba e neagra ( drobul de sare...).
Eu la 4D ma duc abia peste o luna, cand voi avea 20 de saptamani.Deocamdata bebe e mic si saltaret....7,5 cm.Cred eu , normal la varsta asta.
Mai mult nu vreau sa stiu.Nu fac TT pentru ca depisteaza doar Sd, nu si alte malformatii ...Cred cu tarie ca bebe va fi sanatos de dta asta si se va naste la termen.La 4 D voi afla si eu sexul si voi vedea toate organele lui dragute.Zic lui, desi sper ca va fi fetita.
In rest, toate bune.Ceva stres la serviciu,inevitabil.Sunt mereu obosita, mereu morocanoasa cu sotul mai ales.Viata nostra intima nu e foarte bogata.La voi?
Va pup.

Mariaanna
13+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

hello burtici,

yupiiiiii avem fetita!!
sunt foarte fericita, asta vroiam, asta simteam si uite ca DD asta ne-a trimis
suntem in parametri. desi a fost un control de rutina de trimestrul II, am dat peste o super dr care aproape ca mi-a facut morfologica, s-a uitat la fiecare organ in parte, si masurat deasemenea.

nu am apucat sa citesc...si trebuie sa pregatesc masa de seara...iar eu plutesc
dar cu siguranta voi intra mai pe seara.

va pupicesc pe toate

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 17+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Miha, felicitari!!!!!!
Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ea!

Mariaanna
13+

Mergi la inceput

Mariaanna nici la noi nu mai sunt focuri de artificii...Si eu morocanoasa si cateodata ma mustra constiinta si incerc sa fiu mai draguta dar tot nu am chef de Sper ca asta sa treaca asa cum a venit...odata cu sarcina. N-as vrea sa fiu toata viata asa nesuferita

18+ cu floricica roz
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1

Mergi la inceput

Miha FELICITARI!

18+ cu floricica roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Miha, super!!!Sa fie sanatoasa si sa stea cuminte in burtica 40 de saptamani.

KIKI 14+ cu

Mergi la inceput

Katerina, asta asa e.Nu eram si nu vreau sa raman asa, altfel, sotul divorteaza!

Fetelor,dati-mi un sfat:de ieri ma doare burta intr-o parte, eu tot credeam ca sunt gazele. colonul, ca am mai avut probleme.dar azi am avut o scurgere maronie, foarte pala.E oare cazul sa ma alarmez?
Si daca da, ebine sa-mi pun si eu utrogestan intravaginal.E bun la asa ceva?
Eu sper sa nu fie probleme.Voi ce ziceti?

Mariaanna
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Sincere felicitari Miha.Iti doresc o fetita sanatoasa si superba pe placul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

iuliapapusa, nu stiu daca e si cazul tau, dar si mie mi-au parut niste bubite pe la 8 saptamani care m-au tinut pana la 10. doctorita mea a zis ca poti face alergie de genul asta de la acidul folic sau de la alte pastile pe care e posibil sa le iei. Oricum, e mai bine sa vb cu medicul.

10+

Mergi la inceput