Burtici fericite de septembrie-octombrie (38)
Raspunsuri - Pagina 12
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Sunteti cele mai tari si va iubesc. Ma bazez pe voi cand va fi vorba de cresterea si educarea copilului. biaz, nu stiu de ce, dar cred ca tu esti de profesie psiholog. MIe asa imi pare in posturile tale. Si o zic cu admiratie, pe mine una m-ai ajutat mult cu multe din sfaturile tale si vorbele pe care mi le-ai adresat ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 16+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
M-ati prins, fetelor! Sunt vinovata. Am studiat psihologia dar nu sunt psihoterapeut. Specializarea mea e in cercetare si pshologie organizationala. Oricum, imi face placere sa particip la forum si sper sa nu va bombardez prea des cu mesaje infernal de lungi ca cele de astazi.
Felicitari, Miha! Sa-ti traiasca fetita!
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si16+
monikus spune:
Miha, felicitari pt fetita!!!
Sper sa imi zica si mie doctorul cand va fi cazul ca am fetita:P.
Dar daca va fi baietel nu va fi nici o problema evident.
10+
iuliapapusa spune:
Iti multumesc pentru incurajare monikus si restul fetelor, sunteti cele mai dragute si mama s-a uitat pe pielea mea si mi-a spus ca nu este varicela insa ma voi duce maine dim la doctora.
katteryna spune:
citat din mesajul lui mariaanna Fetelor,dati-mi un sfat:de ieri ma doare burta intr-o parte, eu tot credeam ca sunt gazele. colonul, ca am mai avut probleme.dar azi am avut o scurgere maronie, foarte pala.E oare cazul sa ma alarmez? Si daca da, ebine sa-mi pun si eu utrogestan intravaginal.E bun la asa ceva? Eu sper sa nu fie probleme.Voi ce ziceti? |
18+ cu floricica roz
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
katteryna spune:
Administrare pe cale orala pt hemoragii datorate unor fibroame.
Administrare pe cale vaginala pt a ajuta sarcina in cazul avorturilor repetitive
Altceva in cazul tau nu scrie in prospect, dar te rog, suna-ti medicul.
18+ cu floricica roz
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
kiki_cri spune:
Mariaanna, si eu sunt o cifuta de cand sunt insarcina ...saracu sotul nu stiu cum de ma mai suportaSper sa imi revin si eu dupa perioada asta. Si eu cred ca ar trebui sa iti suni doctorul sa il intrebi...daca nu maine du-te sa vezi ce e ...pt linistea ta...dar nu cred ca e ceva grav...oricum ai mare grija de tine.
Biaz, deci sa stim sa apelam la tine cand avem nevoie de un psiholog
KIKI 14+ cu
mariaanna spune:
Multumesc de raspunsuri.
Merg fuguta sa-mi pun unul si o sa stau cuminte in pat.
Probabil ca m-am fortat cu curatenia:sus-jos,intins,etc.La doctor abia am fost de 4 zile.In cazul in care se repeta scurgerea, o sa sun.
Mariaanna
13+
Mamica de si in asteptarea unui
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui mariaanna Multumesc de raspunsuri. Merg fuguta sa-mi pun unul si o sa stau cuminte in pat. Probabil ca m-am fortat cu curatenia:sus-jos,intins,etc.La doctor abia am fost de 4 zile.In cazul in care se repeta scurgerea, o sa sun. Mariaanna 13+ Mamica de si in asteptarea unui |
Asa sa faci sa sti cuminte in patsi nu te mai omor cu curatenia...fac si tu asa la suprafata(anul asta ca la anu iti reiei ritmul).
KIKI 14+ cu
monica_dicut spune:
mariaanna, sper sa mai citesti. SI eu am avut la fel exacgt acum 2 saptamani, dupa ce facusem mult efort si multi nervi adunati. LA mine s-a dovedit a fi so dezlipire de placenta. DEstul de problematica si mi s-a recomandat repaos la pat o saptamana doua. Atunci dra mea mi-a zis clar 4 utro pe zi si minim 2 nospa. Mi-a explicat ca din cauza efortului se contracta uterul si ca placenta aluneca nu stiu cum in el acolo si daca aluneca pe o contractie prinde cumva un gol. Asta e cam ce am inteles eu . Stai cumintica si mai lasa curatenia aia
MIHA FELICITARI pentru MA bucur mult pentru voi. Sunt convinsa ca sunteti o familie frumoasa si fericita
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 16+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata