Burtici fericite de septembrie-octombrie (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Danuta am intrat si eu pe antena. E nebunie intr-adevar.

17+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Off , dar greu mai tin pasul cu voi ! Incerc sa citesc zilnic , dar de multe ori raman in urma ..
Am fost si noi azi la eco la Iosup , e totul perfect , si am aflat si sexul...E baiat !! Desi eu numai de fata vorbeam , imi doream fata ... Asta e acum , sa fie sanatos , ca-mi plac si baietii !
Am fost si la triplul test , rezultatul mi-l trimite in vreo 3 zile .

14 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Anaconda, felicitari pt baiat!!!

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

anaconda...felicitari...trebuia sa puna ineva treburile in balanta...ca parca prea multe fete pe aici:)

MangaGirl :-) 14+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, vroiam sa va multumesc din suflet pt toate cuvintele de incurajare in urma problemei mele de ieri cu Matei. Simt ca incep sa ma atasez tare mult de voi, imi sunteti asa de dragi .

Intr-adevar si mie mi-a spus dr ca o data ce s-a intamplat se mai poate intampla. Se pare ca sunt destul de fragili. Si cand ma gandesc ca sotul meu il invartea prin aer tinandu-l de manute

Gegea, umbla vorba prin popor ca ar cam semana cu mine Matei .

Am vazut ca discutati despre lasatul puilor la TV sau calculator. Eu tin TV-ul inchis toata ziua (de aceea sunt f rupta de realitate). Am decis lucrul asta de cand eram gravi cu Matei si am citit f mult despre efectele ''nocive'' ale televizorului asupra puilor. Eu mi-aduceam aminte ca pana la 3 ani e bine sa-i tinem departe. Ca sa nu fie linistea aia asurzitoare in casa, toata ziua ascultam cutiuta muzicala sau alte melodii pt bebei. Avem si vreo 2 cd-uri cu povesti clasice si le ascultam si pe alea. Ma rog, eu sper ca aude si Matei ceva cand alearga non-stop prin casa cu oalele si polonicele din bucatarie.

Roxana, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

scuze, am trimis mesajul inainte sa fi scris tot ce vroiam...

Manga, la fel sunt si eu, am inceput sa lucrez pe calc doar in cele 2-3 ore de IT pe care le faceam la fac., apoi mi-am scris singura lucrarea de licenta, si incet incet la primul job am invatat singura sa ma descurc...si acum pot sa spun ca ma pricep destul de bine, adik indeajuns incat sa-mi fac treaba si sa le mai descurc si pe unele colege mai tinere si care au avut calculator acasa de mai multi ani

deci daca eu am invatat la 21 de ani, unui copil cu mintea mult mai odihnita si deschisa, ii va fi mult mai usor!

si sunt de acord cu Monica, sa speram doar ca Biaz va mai avea timp sa ne mai ajute si pe noi cand va fi cu 2 copilasi pe acasa

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Am uitat sa urez un mare ''Bun venit'' noilor burtici. Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.

Iulia, eu as merge imediat la doctor sa vezi sigur ce e cu bubitele alea. Off ce ma enerveaza si vecinul ala al tau. Chiar trebuia sa mearga in vizita cand stia ca e bolnav?

Fetelor (ma refer la cele aflate la primul bebe), chiar daca o sa pareti absurde/exagerate etc, sa interziceti rudelor, prietenilor, cunostintelor sa intre in casa la voi bolnavi(e) cand bebe o sa fie mic. Sa le interziceti dinainte de a naste. Eu am avut o surpriza f f neplacuta din partea unei persoane tare dragi (cu care discutasem inainte problema asta). Cand avea Matei 2 saptamani a insistat sa vina sa-l vada (desi eu cam dadusem de inteles la toata lumea ca prima luna nu as vrea sa vina in vizita). Si a venit cu cele 2 fetite in vizita, dintre care una tusea si ii curgea nasucul intr-o veselie. Imi venea sa mor, sa-i dau pe usa afara. Va dati seama ca m-am purtat f urat si au plecat imediat (desi sunt persoane tare apropiate mie). Imi tot spunea sa stau linistita ca nu se apropie de patut fetita. Dar microbii/virusii intrasera in casa deja. Dinn fericire nu a patit nimic puiul.

Roxana, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Roxyy, sunt cu totul de accord cu tine.Imi amintesc si eu ce protectoare am fost cu nepotica mea...uram cand se apropia cineva prea tare de ea cand avea doar cateva saptamani, nici eu nu am indraznit nici sa o pup cand era asa micuta. Chiar nu ii inteleg pe cei raciti care fac astfel de vizite...

Danuta, am vazut si eu ceva la televizor cu ceea ce se petrece in Moldova, dar nu am fost f atenta. Ce e mai exact? Fac revolutie oare astia?

KIKI 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Anaconda, felicitari pt baietel!!!Sanatos sa fie!

KIKI 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna fetelor!
Iuliapapusa si happy uka bun venit! Sarcini usoare si bebelusi sanatosi!
Crissbebe ai grija cu ceaiurile, ca mie doctorul de familie mi-a recomandat sa beau pt cresterea tensiunii...Nu stiu daca toate tipurile de ceai...
Liliana imi pare rau ca esti bolnavioara!Ai grija de tine si sa te faci bine!
Selen, Santorini fetelor, relelor! Vreti sa fac un drum la Constanta numai pentru kiurtosi?
Danuta bafta maine la eco!...si la luat doctorii la rand (stiu cum este)
Monica doamne cat de clar se vede fatzuca la bebe! Si se scarpina la ochisor! Sa-ti traiasca, sa fiti sanatosi si fericiti!
Doro tin pumnii sa vii cu un carucior colorat in seara asta!
Anaconda felicitari pentru baietzel! Sa fiti sanatosi! Tin pumnii pentru TT!
M-am lungit ca o placinta si mai multe nu!

18+ cu floricica roz
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1

Mergi la inceput