Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(110)
Raspunsuri - Pagina 9
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inna30 Buna fetelor, in sf am ajuns si noi acasa dupa 7 zile de spital, suntem bine sanatosi dar ne cam supara colicile.Am nascut prin cezariana un baietel pe 29 martie de 3 kg un scump blond cu ochii albastrii. |
Felicitari Inna ,bine ai venit acasa ,pozici ai ?
38+ cu Maria Natalia
Vine barza!
saby spune:
Gata, acum vine sotul acasa imi facu un dus scurt si am plecat la spital. Sper sa am noroc sa si dau de doctor ca l-am sunat de doua ori si nu-mi raspunde, poate e in vreo nastere.
V-am pupat si tinem legatura.
p.s.... pe cine sa sms-uiesc ca eu vb. cu Ada dar ea a nascut si nu a mai intrat demult? dati-mi un pm.
Sabina 39+ mamica de Maia Andreea
alina.n spune:
citat din mesajul lui saby Fetele ajutati-ma. Cred ca mi sa rupt apa. Ce culoare oare trebuie sa aiba? La mine este galbena si cand ma ridic din pat curge cam ca la pipi. Nu stiu ce sa fac ca nu ma doare nimic, acum il sun pe doctor sa vedem ce zice. Oare pot sa-mi fac macar dus? Dar clisma pot sa-mi fac, ca nu asi vrea sa-mi fac in spital? Sabina 39+ mamica de Maia Andreea |
Din ce stiu eu nu este voie sa faci dus dupa ce se rupe apa ,eu zic sa fugi la spital si sa vb cu doctorul tau.Azi cred ca nasti deci nastere usoara!
38+ cu Maria Natalia
Vine barza!
Ayla21 spune:
Printesa mea nu mai are somn, asa ca ne-am imbracat frumos, pt admirat:
Va place, printesa cu rochita?
Ne pregatim sa iesim la plimbare, ca la noi dureaza pana iesim, toata shatra lui papuc.
Saby
si
Lysabeth
ma gandesac la voi .
Mai intru de pe telefon sa vad vestile.
Pupici la toate
Monica sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
Monnvas spune:
ARIS si al meu se foieste... Eu il pun pe-o parte, el se da jos de pe rulou si se pune pe spate, la vreo 20 cm de rulou.
Monica mami de CRISTIAN
CASA LU' BEBE
chatonel spune:
sa pun si io niste agitate pt fete
Lysbeth
Saby
Raalu, vazut fetita frumoasa
Ayla, vazut printesa dulce cu rochita
Aris hmmm, deci ti se pare mai simplu alaptat in masina decit in local public? Creca te termina de spate o ora de alaptat in masina!! Chiar, puiul tau mai sta atita la supt? Vad ca a mea a inceput sa diminueze timpul, da ia niste guri asa mari incit are nevoie de 2 pauze ca sa i se aseze laptele si sa scoata aerul inghitit (prima pauza scurta, a doua de 5-10 min).
olishka ieri am intrat aici, da nu prea am postat din lipsa de timp: am fost prin oras, o ora si jumate, apoi acasa ne-am jucat de-a pozele cu dragoana (pus si pe picasa) si am alergat (vb vine) dupa niste belete de avion Sper sa fiu mai activa azi.
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
millie spune:
Ayla eu nu reusesc sa o vad pe Luana,nu stiu parola la acest cont
Monica si minunea vietii noastre Timeea Alexandra
chatonel spune:
citat din mesajul lui millie Ayla eu nu reusesc sa o vad pe Luana,nu stiu parola la acest cont Monica si minunea vietii noastre Timeea Alexandra |
parola o gasesti pe mailul comun pe yahoo.
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
Timi07 spune:
Lysbeth&Saby
Ieri am fost la dr si bebe e ok, mi-au luat sange pt un test de fier. I s-a parut moasei ca-s prea palida si obo si de azi mi-a zis sa iau fier pana bebe va avea 6 saptamani, numa bine mi-am luat si arnica sa am pt dupa nastere si tea tree oil (tea tree oil e pt baie).
Azi noapte in sfarsit am dormit un pic mai bine dar sunt foarte ametita, cred ca tensiunea asta isi bate joc de mine. Aveam in program plimbari lungi dar la cum ma simt mi-e cam teama, oricum va trebui sa ies mai tarziu sa o iau pe fiica-mea de la cresa.
O zi frumoasa va doresc!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe