Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(110)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Dragelor,

MULTUMESC MULT pentru incurajari, agitate si toate cele! M-am simtit extraordinar cu voi alaturi! Nu am suficiente cuvinte sa-i multumesc Monicai, pentru telefoanele de incurajare!

Noi suntem bine, prima zi de munca doar ce a inceput :) GLUMESC, evident, insa chiar suntem cu totii la birou, in drum spre spital, unde avem de facut un vaccin lui Victor.

Raportam bebe papacios, nascut la 4200 grame, 52 cm, saptamana 39+ 2 zile, natural, apgar 10 la 1 minut, 10 la 10 minute. Mananca in continuu :)

felicit fetele care au mai nascut intre timp. Imi pare rau ca acum n-am timp sa citesc tot ce-ati mai scris voi intre timp! Va pup si sa ne vedem in curand online again!

PS. Acum 'fug' s-o vad pe Luana. Mi-a fost tare dor de ea!

Simona 39+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Chiar credeam ca ai si plecat la birou. Cred ca si colegii la asta s-au gandit vazandu-te acolo, ca ai venit deja la munca, dar cu Victor ajutor.
Pupici multi, si stii ca si tu ai fost alaturi de mine de atatea ori si-mi esti foarte foarte draga!

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Monica mami, Luana e o scumpica! Si a crescut atat de muuuult!
Pupici pentru amandoua!
Noi fugim acum la medic!

Cu drag,
Simona & Victor Christian

mami de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Hai fetelor mai vorbiti si voi de una alta ca am luat-o razna daca incep sa citesc si sa dau copy-paste este grav......

Esti adorabila, stii tu, asa esti tu
Hai sa iti spun bancul care mie mi-a palcut cel-cel mai mult(ca tot e in tema subiectului):
O tanara femeie nascu în liftul unui spital si se simtea foarte jenata din cauza asta. Ca s-o consoleze, una dintre surori ii spuse :
- N-ai de ce sa te jenezi. Cu doi ani in urma, o femeie a nascut chiar in curtea maternitatii.
Auzind asta, tanara mama izbucni in lacrimi:
- Stiu, tot eu eram ...

Asa nastere usoara sa tot aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Fetele ajutati-ma. Cred ca mi sa rupt apa. Ce culoare oare trebuie sa aiba? La mine este galbena si cand ma ridic din pat curge cam ca la pipi. Nu stiu ce sa fac ca nu ma doare nimic, acum il sun pe doctor sa vedem ce zice. Oare pot sa-mi fac macar dus? Dar clisma pot sa-mi fac, ca nu asi vrea sa-mi fac in spital?

Sabina 39+ mamica de Maia Andreea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inna30

Buna fetelor, in sf am ajuns si noi acasa dupa 7 zile de spital, suntem bine sanatosi dar ne cam supara colicile.Am nascut prin cezariana un baietel pe 29 martie de 3 kg un scump blond cu ochii albastrii.

Bine ai venit acasa!
Pt colici, citeste cateva sfaturi la noi pe blog, am adunat informatii, cel putin stii ca ai incercat tot ce sa poate pt bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

Cezariana a fost super ok, dar am trecut si printr-un travaliu de 6 ore in care am zis ca inebunesc, mi s-au rupt membranele in spital si pana a venit dr ca era 3 dimineata s-a cam intarziat..bine ca am scapat si totul este ok.Baietelul se cheama George Andrei, 3 kg, 52 cm nascut la 39 sap si 2 zile.va pupic dulce .Nastere usoara fetelor care au burtiti, eu am suportat foarte bine cezariana si m-am mobilizat destul de repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Fetele ajutati-ma. Cred ca mi sa rupt apa. Ce culoare oare trebuie sa aiba? La mine este galbena si cand ma ridic din pat curge cam ca la pipi. Nu stiu ce sa fac ca nu ma doare nimic, acum il sun pe doctor sa vedem ce zice. Oare pot sa-mi fac macar dus? Dar clisma pot sa-mi fac, ca nu asi vrea sa-mi fac in spital?

Fugi la spital rapid.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui inna30

Cezariana a fost super ok, dar am trecut si printr-un travaliu de 6 ore in care am zis ca inebunesc, mi s-au rupt membranele in spital si pana a venit dr ca era 3 dimineata s-a cam intarziat..bine ca am scapat si totul este ok.Baietelul se cheama George Andrei, 3 kg, 52 cm nascut la 39 sap si 2 zile.va pupic dulce .Nastere usoara fetelor care au burtiti, eu am suportat foarte bine cezariana si m-am mobilizat destul de repede.

Felicitari

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saby

Fugi la spital!!! Daca e clara galbuie sau rozalie e ok, dar tot nu trebuie sa stea bbe prea mult fara apa, caci odata rupte membranele ea curge intruna, la fiecare miscare cand bebe preseaza cu capul pe col. Daca e tulbure, verde sau inchisa la culoare e mai grav ca poate fi cu meconiu sau alte minuni si atunci cel mai sigur medicul face cezariana de urgenta.
Poti face dus, nu baie, si daca nu curge rau, poti face o clisma urgenta.
Asteptam vesti, si pana atunci si pt Sabina!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Monica mami, Luana e o scumpica! Si a crescut atat de muuuult!
Pupici pentru amandoua!
Noi fugim acum la medic!

Cu drag,
Simona & Victor Christian

mami de

Cand l-a vazut pe Victor ce sexy e cu buzele alea frumoase, a inceput pisicuta mea sa suga de ma lasa fara lapte.
Te mai asteptam pe la noi intr-un fel sau altul.

Mergi la inceput