Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(110)
Raspunsuri - Pagina 7
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 A nascut Cristina!! 2,900 kg, la ora 22:13 Felicitari Cristina! Monica sotie si mama fericita E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA! |
[bi]Cristina
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui lysbeth Neatza fetele, e ultima data cand intru in formula 2 intr-unul pe forum In juma de ora plec la spital. In primul rand Cristina A fost super rapidSper ca sunteti bine si fericite una cu alta In alta ordine de idei fetele si revin cu vesti cat de rapid se poate 39+ Damian Codrut Andrei AMR 1 zi SAU cateva ore |
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
denisamada spune:
Multumim pentru felicitari. Suntem un cuplu mama-fiica tare fericit Si ii multumim si lui Aris, care ne-a mosit.
citat din mesajul lui ionica A, mi-au mai dat un medicament pentru diminuarea cantitatii de lapte,cred ca se numeste brococriptina,ceva de genul asta am uitat. |
Bromocriptina.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
Anul acesta Iepurashul n-a adus cel mai pretios cadou
alina.n spune:
citat din mesajul lui Ayla21 A nascut Cristina!! 2,900 kg, la ora 22:13 Felicitari Cristina! |
Felicitari Cristina!!!
38+ cu Maria Natalia
Vine barza!
alina.n spune:
citat din mesajul lui lysbeth Neatza fetele, e ultima data cand intru in formula 2 intr-unul pe forum In juma de ora plec la spital. In primul rand Cristina A fost super rapidSper ca sunteti bine si fericite una cu alta In alta ordine de idei fetele si revin cu vesti cat de rapid se poate 39+ Damian Codrut Andrei AMR 1 zi SAU cateva ore |
Nastere usoara te asteptam cu vesti frumoase
38+ cu Maria Natalia
Vine barza!
Raaluca spune:
FELICITARI CRISTINA!!!
AM mult de recuperat asa ca ma scuzati dar nu mai sunt la curent cu ghioceii si mamicile. Trebuie sa o iau metodic.
M-am vazut cu GIGELICA la spital si era tare fericita.
Eu m-am externat vienri pentru ca am dat de o neonatoloaga extrem de zeloasa, poate ceva mai mult decat era necesar. Daca era dupa ea ar mai fi trebuit sa stam ... sa fie ea sigura ca totul e bine. In ultima zi am inteles ca a avut un caz cu un bebelus externat inainte sa sosesca un rezultat de analiza si bebe a facut meningita. Acum cica e internat la Bals...
Noua nu ne iesise rezultatul la hemocultura dar hemograma arata bine.
Am asigurat-o ca daca apare ceva o duc la spital, ca eu lucrez acolo... etc...etc
Vineri am vazut-o si Monique care se zbenguia pe hol
Am reusit sa vorbim la telefon si era bine.
MONIQUE te pup si sa-ti traiasca IOANA!!!
De altcineva nu mai stiu nimic.
La mine nasterea a decurs usor. M-am internat la 14.30 cu dilatatie 2 si la ora 15 mi-a pus o prostaglandina. Le 15.30 mi-au facut si calciu i.v.
Medicul m-a asigurat ca am un col "prietenos", usor ingrosat pe margini.
La 19 s-a schimbat tura si moasa m-a trimis sa urc si sa cobor scari. Am palavragit cu Moniqe la telefon pana m-a chemat sus.
La 20.00 dilatatie 3, contractii ioc!!
La 21.00 mi-a rupt membranele. Nu am simtit absolut nimic (nu credeam cand auzeam asta la celelalte fete).
Au inceput contractiile si la 21.45 se nastea Lena. N-a mai fost timp de peridurala si asta a fost spre binele meu.
La 2 ore dupa am mers singura la abie si m-am spalat pe alocuri.
Nu am suferit de ameteli ... etc. M-am mobilizat imediat!
Acum ma simt bine dar sunt singurica cu bebelina asa ca nu am timp deloc!
Revin,
RAALUCA, mamica de LENA -avem deja 7 zile
SimonaMami spune:
Dragelor,
MULTUMESC MULT pentru incurajari, agitate si toate cele! M-am simtit extraordinar cu voi alaturi! Nu am suficiente cuvinte sa-i multumesc Monicai, pentru telefoanele de incurajare!
Noi suntem bine, prima zi de munca doar ce a inceput :) GLUMESC, evident, insa chiar suntem cu totii la birou, in drum spre spital, unde avem de facut un vaccin lui Victor.
Raportam bebe papacios, nascut la 4200 grame, 52 cm, saptamana 39+ 2 zile, natural, apgar 10 la 1 minut, 10 la 10 minute. Mananca in continuu :)
felicit fetele care au mai nascut intre timp. Imi pare rau ca acum n-am timp sa citesc tot ce-ati mai scris voi intre timp! Va pup si sa ne vedem in curand online again!
PS. Acum 'fug' s-o vad pe Luana. Mi-a fost tare dor de ea!
Simona 39+, cu Victor Christian / Clara Michaela
mami de
Eric Christian (02.03.05)
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui iar noapeDonu'rar pleaca sa doarma in camera lu.Nici nu insist caci si asa simte ca numai este el pe primul loc |
Dodo draga, a ajuns pachetul?
Pt Donu
citat din mesajul lui lysbeth Neatza fetele, e ultima data cand intru in formula 2 intr-unul pe forum In juma de ora plec la spital. In primul rand Cristina A fost super rapidSper ca sunteti bine si fericite una cu alta In alta ordine de idei fetele si revin cu vesti cat de rapid se poate |
Scoatem majoretele pt tine?
Hia Lysbeth!
Monica sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
inna30 spune:
Buna fetelor, in sf am ajuns si noi acasa dupa 7 zile de spital, suntem bine sanatosi dar ne cam supara colicile.Am nascut prin cezariana un baietel pe 29 martie de 3 kg un scump blond cu ochii albastrii.