Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(110)
Raspunsuri - Pagina 10
bubulina1 spune:
Neata mamici si burtici care urmeaza sa nasteti. Nastere usoara lui lysbeth si saby care sunteti in focuri
Eu sunt binisor, am dureri destul de mari in zona colului si nu prea pot sta in fund sau in picioare...
Eu am fost ieri la medic, bb are deja 3,5 kg dar io simt ca el nu mai are loc in burtica, uneori am impresia ca imi muta toate organele, asa dureri am.
Vroiam sa va rog sa ma treceti pe prima pagina cu cezariana programata pentru sambata 11 aprilie. Iar numele lui bb este Radu Stefan.
Bubulina 38+ + Doamne ajuta!
adirys21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Mamici voi folositi ( la bebelusi evident ) suzeta ???Eu nu am vrut sa-i dau dar ma gandesc ca o mai apuca plansul la plimbare sau seara inainte deculcare si poate ar fi de folos Mamica fericita de Alexandra (03.03.09) www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez |
Eu i-am dat suzeta..si a acceptat-o cam greu. Sa stii ca pe a mea fetita daca o apuca plansul de la colici sau de foame nu mai vrea sa primeasca suzeta oricat as incerca.
Mami fericita de printesa Andrada Teona
novus spune:
citat din mesajul lui ionica Si eu bantui pe aici,heloo! Eu astept sa se trezeasca pitica sa o pun la san ,mi s-au umplut deja, am baut o cupa de champanie ca a fost ziua sotului meu,sper sa nu o afecteze. La noi e ca la balamuc,Sophia ,de cand am adus-o acasa pe Sarah,se comporta iar ca un bebe,vrea biberon,tzitzi si tiunuta in brate la piept si e asa de grea ,mi-e frica sa nu-mi plesneasca operatia. Voi la catezile l-ati scos pe bebe afara? azi implineste 10 zile de viata extrauterina si de maine as dori sa o scot afara,credeti ca este ok? voi le puneti caciulita pe cap cand sunt mai mult de 18 grade afara? Sophia 2ani 06.09.06 26.03.09 Sarah http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy |
Bine ati venit acasa !!!!
Si eu intrebam fetele daca e obligatorie caciula la ce vreme frumoasa e afara ???
nu m-am lamurit inca
Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez
olishka spune:
Salutare!!!
Se pare ca vin ghioceii in gasca
LISBETH
SABY
Nastere usoara!!!!!!
Au revenit mamicile: Raaluca, SimonaMami, Inna30 Felicitari inca o data!!!
Am vazut poze cu bebei. Toti mititei si frumusei Luana mica, nu mai e asa de mica, are gusita , iar poza cu Dragoana si dragonu e fff tare
Am fost la defrisat si a fost foarte suportabil.
Acum bagam un somnic, caci mai tarziu mergem la doctor.
Va
Olga 37+ David
Gina2008 spune:
NOVUS eu ii dau suzeta lui Calin. Copilul nu o foloseste cand ii e foame, ci doar il adorm cu ea sau o mai ia cand e bazait. Daca ii e foame, o scuipa, nu o primeste. S-a prins smecherul ca suge degeaba la ea. Am zis ca mai bine suzeta, pe care o fura pisica la o adica, decat degetul pe care il suge de acum desi nu are decat 5 saptamani. De deget mai greu il dezveti si poate sa si-l suga si la 4 ani.
Si noi ne partzaim la greu si se vede ca nu ii place pentru ca bazaie sau da sa bazaie cand incepe repriza de partzuri. Cam la 10-15 minute dupa masa. Dar eu ii dau 5-8 picaturi de Espumisan la fiecare masa, la indicatia pediatrei, si asta il ajuta sa elimine gazele din burtica.
Cu kk mai greu, cam o data la 2 zile. Daca face a treia zi, e clar ca vom avea o zi - respectiv seara - grea pentru ca face greu, dureaza si se screme de iti vine sa-i plangi de mila.
A facut niste bubitze pe fata, ca niste cosulete, cam pe la 2 saptamani si ceva. Eu nu i-am dat cu nimic. Am zis ca o sa-l sterg cu musetel de 2-3 ori pe zi. Voi aveti problema asta?
Gina mami de CALIN NICHOLAS
http://picasaweb.google.ro/goodzilla2006/Calin#
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Bine ati venit acasa !!!! Si eu intrebam fetele daca e obligatorie caciula la ce vreme frumoasa e afara ??? nu m-am lamurit inca Mamica fericita de Alexandra (03.03.09) www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez |
io i-am pus palariuta de soare la dragoana cind am fost pe-afara, d-aia alba cu boruri micute.
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
adirys21 spune:
citat din mesajul lui Gina2008 NOVUS A facut niste bubitze pe fata, ca niste cosulete, cam pe la 2 saptamani si ceva. Eu nu i-am dat cu nimic. Am zis ca o sa-l sterg cu musetel de 2-3 ori pe zi. Voi aveti problema asta? Gina mami de CALIN NICHOLAS http://picasaweb.google.ro/goodzilla2006/Calin# |
Noi ne confruntam cu problema asta ...sunt ca niste cosulete cu un punct alb in mijloc..iar cand plange sau face kk se inrosesc. Doctorita a spus ca toti copii fac, ca e normal. Ne chinuim cu astea din maternitate, am facut si tratament cu antibiotic, am incercat ceaiuri si creme..totul in zadar...acum ii dau pe fata numai cu lapte si parca au inceput sa se u8suce.
Mami fericita de printesa Andrada Teona
Timi07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adirys21
Noi ne confruntam cu problema asta ...sunt ca niste cosulete cu un punct alb in mijloc..iar cand plange sau face kk se inrosesc. Doctorita a spus ca toti copii fac, ca e normal. Ne chinuim cu astea din maternitate, am facut si tratament cu antibiotic, am incercat ceaiuri si creme..totul in zadar...acum ii dau pe fata numai cu lapte si parca au inceput sa se u8suce. Mami fericita de printesa Andrada Teona |
Probabil sunt bubitele carora aici le zice milia si nu trebuie sa va faceti probleme ca trec in cateva saptamani. E drept ca e mai inestetic dar nu va alarmati daca vreti puteti citi www.babycenter.com/0_milia_10894.bc" target="_blank">aici despre ele.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Raaluca spune:
LYSBETH[center]
[center]SABY
pentru amandoua
OLISHKA multumim pe primire
MILLIE si voi sunteti tare dragalsi.
CHATONEL solicitam insistent poze cu Dragoana cu palariuta
trebuie sa fie tare chic...
AYALA, e nemaipomenita Luana
RAALUCA mamica de Lena
novus spune:
LYSBETH
SABY
Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez