Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(110)
Raspunsuri - Pagina 19
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 M-am trezit si am bagat un ochi pe aici. Cine a mai nascut? ![]() A mai personalizat Alex din paginile de la pagina web de pe piczo, mai vrea cineva ajutor? Eu nu mai am energie de stat de pe net. Fac dush si trec inapoi la somn. Pupici! Monica sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA! |
somn usor, mami!

Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose
Ayla21 spune:
avantajele-si-dezavantajele-suzetei
de-ce-plang-bebelusii
linisteste-l-pe-bebe-cu-ajutorul-muzicii
(mi-am dat seama ca la noi poate si asta ajuta, muzica si atmosfera din casa).
plante-pentru-cresterea-lactatiei
cum-ajutati-copilul-sa-eructeze-aerul
schema-nationala-de-vaccinare
dozele-in-care-trebuie-date-unui-copil
vitamina-d-sau-vigantol
ETC...
Noapte linistita dragele mele!
Monica
sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
chatonel spune:
| citat din mesajul lui olishka Ei nu-i problema in Bucuresti cu taxiurile . Oricum sunt optimista ca n-o sa nasc chiar atunci. Da mai stii? In cel mai rau caz ma duc si eu la concert, si daca vine doctorul , facem nasterea acolo (asa o sa-mi fie si toti aproape) ![]() Olga 37+ David |
excelenta ideea cu nascutul la petrecere

Filles du Sud cu
alina.n spune:
| citat din mesajul lui olishka Cand imi mai zice cineva sa-i sun, le zic ca lista e la sotu si se uita f ciudat |

Ha super tare faza cu lista ,ar fi bine sa o pun si eu in practica
38+ cu
Maria NataliaVine barza!
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
excelenta ideea cu nascutul la petrecere ![]() Filles du Sud cu Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose ![]() |
Asa ma gandeam si eu

Chiar vroiam sa va intreb: oare ii fac rau lui bebe daca merg si eu la concert unde o sa fie muzica f tare? Sau mai bine stau cumintica acasa?
Olga
37+
David
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Imi place cand scrieti, mamicilor, despre de-ale bebeilor, olici, tratamente, abordari etc...in curand voi fi masterand in puericultura la cate am prins de la voi Raceala mi-a trecut, a fost un shiroit de trompa banal dar iritant... 38+ Sophia-Dianahttp://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
asadar trompa e mai bine si tu esti in plimbari aprige... ce master sa iei cind tu intri aci cite 10 minute pe zi? Te punem corigenta oricum, pentru lipsa de prezenta
Filles du Sud cu
chatonel spune:
| citat din mesajul lui olishka Chiar vroiam sa va intreb: oare ii fac rau lui bebe daca merg si eu la concert unde o sa fie muzica f tare? Sau mai bine stau cumintica acasa? Olga 37+ David |
nu ii faci rau, el aude atenuat oricum. Dragoana mea a ascultat muzica (si in concert) toata sarcina si acum imi prinde bine, cind e nervicioasa ii pun un led zeppelin sau un neurosis si sa vezi ce tace si asculta muzici, ba mai si dansam
Filles du Sud cu
olishka spune:
nu ii faci rau, el aude atenuat oricum. Dragoana mea a ascultat muzica (si in concert) toata sarcina si acum imi prinde bine, cind e nervicioasa ii pun un led zeppelin sau un neurosis si sa vezi ce tace si asculta muzici, ba mai si dansam Filles du Sud cu Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose ![]() |
Hmmm daca stiam...ma duceam si azi la un concert de muzica cubaneza. Eu am zis sa nu-l stresez, credeam ca aud f bine, dar cred ca ai dreptate, ce sa auda saracii in apa aia...Am inteles insa ca parca bassul nu le face bine. Atunci sambata sa nu ma asteptati pe-aici

Olga
37+
David
pisigri spune:
wow, pisigri, ce v-ati lungit!!! 9 cm sint multi!!! In orice caz, abia astept sa rida cu zgomot si pisica mea!! ![]() Filles du Sud cu Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose ![]() |
Multumim, si noi (eu si tati) am ramas cu gura cascata cind am auzit, mai ales cm ne-au ... "dat peste cap". Si noua ne-a zis ca trebuie sa ia 750-800g (nici eu nu stiu fata de care greutate, cea de la nastere sau cea minima) si se declara multumit... s-a nascut cu 3200 dar a scazut la 3060.
Pupam mitzele, Manole si stapina, noile mamici si viitoarele noi mamici
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

. Oricum sunt optimista ca n-o sa nasc chiar atunci. Da mai stii? In cel mai rau caz ma duc si eu la concert, si daca vine doctorul , facem nasterea acolo (asa o sa-mi fie si toti aproape)