Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(110)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

M-am trezit si am bagat un ochi pe aici. Cine a mai nascut?
A mai personalizat Alex din paginile de la pagina web de pe piczo, mai vrea cineva ajutor?
Eu nu mai am energie de stat de pe net. Fac dush si trec inapoi la somn.
Pupici!

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

somn usor, mami!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

avantajele-si-dezavantajele-suzetei

de-ce-plang-bebelusii

linisteste-l-pe-bebe-cu-ajutorul-muzicii
(mi-am dat seama ca la noi poate si asta ajuta, muzica si atmosfera din casa).

plante-pentru-cresterea-lactatiei

cum-ajutati-copilul-sa-eructeze-aerul

schema-nationala-de-vaccinare

dozele-in-care-trebuie-date-unui-copil

vitamina-d-sau-vigantol

ETC...

Noapte linistita dragele mele!

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Ei nu-i problema in Bucuresti cu taxiurile . Oricum sunt optimista ca n-o sa nasc chiar atunci. Da mai stii? In cel mai rau caz ma duc si eu la concert, si daca vine doctorul , facem nasterea acolo (asa o sa-mi fie si toti aproape) O sa mai am si vreo 3 mii de oameni care o sa-mi faca galerie

Olga 37+ David

excelenta ideea cu nascutul la petrecere

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
Cand imi mai zice cineva sa-i sun, le zic ca lista e la sotu si se uita f ciudat Lasa ca trecem si peste asta.

Ha super tare faza cu lista ,ar fi bine sa o pun si eu in practica

38+ cu Maria Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:

Ei nu-i problema in Bucuresti cu taxiurile . Oricum sunt optimista ca n-o sa nasc chiar atunci. Da mai stii? In cel mai rau caz ma duc si eu la concert, si daca vine doctorul , facem nasterea acolo (asa o sa-mi fie si toti aproape) O sa mai am si vreo 3 mii de oameni care o sa-mi faca galerie

Olga 37+ David

excelenta ideea cu nascutul la petrecere

Toulouse, la ville rose

Asa ma gandeam si eu

Chiar vroiam sa va intreb: oare ii fac rau lui bebe daca merg si eu la concert unde o sa fie muzica f tare? Sau mai bine stau cumintica acasa?

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Imi place cand scrieti, mamicilor, despre de-ale bebeilor, olici, tratamente, abordari etc...in curand voi fi masterand in puericultura la cate am prins de la voi. Deci e mai avantajos sa nasti printre ultimele, mai ales ca mama-incepatoare, ca vei sti mai multe!!!
Raceala mi-a trecut, a fost un shiroit de trompa banal dar iritant...

38+Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

asadar trompa e mai bine si tu esti in plimbari aprige... ce master sa iei cind tu intri aci cite 10 minute pe zi? Te punem corigenta oricum, pentru lipsa de prezenta

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:

Chiar vroiam sa va intreb: oare ii fac rau lui bebe daca merg si eu la concert unde o sa fie muzica f tare? Sau mai bine stau cumintica acasa?

Olga 37+ David

nu ii faci rau, el aude atenuat oricum. Dragoana mea a ascultat muzica (si in concert) toata sarcina si acum imi prinde bine, cind e nervicioasa ii pun un led zeppelin sau un neurosis si sa vezi ce tace si asculta muzici, ba mai si dansam

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Olga 37+ David

nu ii faci rau, el aude atenuat oricum. Dragoana mea a ascultat muzica (si in concert) toata sarcina si acum imi prinde bine, cind e nervicioasa ii pun un led zeppelin sau un neurosis si sa vezi ce tace si asculta muzici, ba mai si dansam

Toulouse, la ville rose

Hmmm daca stiam...ma duceam si azi la un concert de muzica cubaneza. Eu am zis sa nu-l stresez, credeam ca aud f bine, dar cred ca ai dreptate, ce sa auda saracii in apa aia...Am inteles insa ca parca bassul nu le face bine. Atunci sambata sa nu ma asteptati pe-aici

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Hello!!
Mi-a fost dor de voi.
Am implinit ieri o luna, am crescut 9 cm si fix 1 kg, in schimb ne colicim in continuare. Da speram sa treaca. In schimb am inceput sa urmarim jucarii cu ochii, ne plac zornaitorile si riiideeeem cu toate gingile cind vorbeste (mai ales) tata cu noi.
Afara ne place fooaaarte tare, dormim non stop. De asemenea ne place in masina si ne place de motan. Nu stiu ce intelege ea cind il vede, ca nu ii las sa intre in contact, dar ride cu zgomot.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

wow, pisigri, ce v-ati lungit!!! 9 cm sint multi!!! Si un kil e super bine pt copil alaptat, pediatra mi-a scris in carnetel ca tre sa luam 150-200g/saptamina, deci tu esti la 250g/sapt sau mai mult, nu stiu cit ati slabit in prima sapt (sau nu se pune??).
In orice caz, abia astept sa rida cu zgomot si pisica mea!!

Toulouse, la ville rose

Multumim, si noi (eu si tati) am ramas cu gura cascata cind am auzit, mai ales cm ne-au ... "dat peste cap". Si noua ne-a zis ca trebuie sa ia 750-800g (nici eu nu stiu fata de care greutate, cea de la nastere sau cea minima) si se declara multumit... s-a nascut cu 3200 dar a scazut la 3060.

Pupam mitzele, Manole si stapina, noile mamici si viitoarele noi mamici

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Gata, ati fugit toate la somnic?

Olga 37+ David

Mergi la inceput