Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(110)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Da ce faceti gagici? Dormiti la ora asta??

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Buna dimineatza, mamici si burtici! Si, bineinteles ghiocei minunati!
Sper sa nu va suparati ca am intrat la odiseea voastra, dar am citit ca aveti nelamuriri in legatura cu ce e mai bine pentru puiutii vostri. BB-le meu e deja fecioras voinic, are 1 anisor si 5 luni, dar daca vreti, am sa va spun ce imi amintesc din acea perioada cand eram si eu ca voi (neuronii nu se intorc in grup compact, ci pe rand...)

Deci, referitor la perioadele dintre doua alaptari, nu exista o regula clara, in sensul ca unii simt fomica si vor sa suga la 2 ore, altii la 4 sau chiar putin mai mult. Rares al meu sugea cam la 2-3 ore, dar de la 3 luni nu s-a mai trezit noaptea, de era sa fac cu inima cand m-am trezit dimineatza la 6 si mi-am dat seama ca nu ma trezise toata noaptea. Pentru laptic mult, pe langa o alimentatie sanatoasa, e nevoie de multa, multa odihna. Stiu ca suna stupid, in conditiile in care voi nu mai stiti unde va este capul de oboseala, dar ascultati de cele care au trecut prin asta si mai lasati treaba in casa. Important este bebele acum, si voi de asemenea. Oricum, pe mine m-au ajutat mult informatiile de la Alaptatul help-line.
Eu ceai nu i-am dat, deoarece nu il primea. Ar fi baut baby drink, dar eu am considerat ca e prea dulce si nu l-am "servit", pentru ca nu voiam sa se obisnuiasca cu gustul dulce artificial. In schimb beam eu ceai de chimin si anason cel putin 1 litru pe zi, pentru ca trece in laptic si nu am avut probleme cu colicii. Evident ca a avut si el perioada lui, avea "Cantarea Romaniei" zilnic de la 22 la 23 urla continuu si il plimbam cu randul lipit de noi, apoi se linistea pana urmatoarea zi la aceeasi ora. Poate depinde de copilas, nu stiu ce sa spun.
In legatura cu tinutul in brate, eu nu am crezut niciodata ca e un lucru rau sau ca se va obisnui si nu mai scap de asta. Am mers pe ideea ca el nu se cere in brate ca sa imi faca mie nervii praf, ci pentru ca are nevoie sa ma simta. In concluzie, eu l-am luat in brate de cate ori s-a cerut, dormea cu mine in pat (asta din cauza ca mi-era mai usor sa il alaptez noaptea eu avand ceva probl. cu coloana), dormea la tata-su pe piept, etc. Si la 4 luni nu a mai vrut sa fie tinut in brate nici macar la culcare. Trebuia sa il pun in patutul lui si asa adormea (daca imi povestea cineva nu as fi crezut, dar asa a fost), altfel se enerva de mama focului.
Si acum, la varsta asta e un copilas f. independent, nu vrea sa mearga tinut de manuta, vrea sa pape singur, etc. Chiar mi-as dori cateodata sa fie mai "mamos" dar... ma impac cu gandul ca e mai bine pentru el.
Sper ca nu v-am impuiat capul cu "amintirile" mele si poate va este de folos experienta noastra. Sunt convinsa ca fiecare copilas e altfel, nu seamana fratii intre ei, dar daca nu va ajuta mesajul, dati ignore.
Va doresc numai sanatate si putere si hotarare! Si tin pumnii celor care sunt "nenascute" inca.
Pupici

Laura si Rares 11.11.2007
O mamica recunoscatoare lui Doamne Doamne pentru minunea de copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Neata....ma bag sa fac cap.nou

8+

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

Neata mamicilor! bate vantul pe aici ,va odihniti iar eu nu am somn si .Va pup si va doresc o zi minunata!OLISHKA SI BB are dublacirculara in jurul gatului dar pe mine doctora m-a programat la cezariana marti ,bebe are si o pozitie cam aiurea in burtica si... asa a considerat dansa ca cezariana este solutia,nu imi ramane decat sa ma conformez in speranta ca BB va fi ok iar asta este cea mai buna solutie.Tie ti s-a lasat burtica? Hai va pup pe toate inca o data si va doresc o zi minunata.

Rodica 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Buna dimineata!
Ieri am stat mult la plimbare, si printesa mea a fost tare obosita, zici ca am dus-o in parc la alergat. A dormit si afara, a dormit si acasa, aseara era adormita, nu i-am mai stricat somnul pt ora de baie. Asa ca s-a trezit la 12, s-a trezit la 2, si de la 2,30, dupa masa de noapte era fresh, ce somn. La ea era ora de party. A chitait si ciripit, ca exact asa face, ca un pui de pasarica, si la ora 3 jumate noi dansam prin casa pe Disney Baby Song. In final a adormit si am dormit si eu, la ea in camera, pana la 7 si ceva cand iar s-a trezit. Ii era foame dupa atat dans. Dar dupa masa de la 7 l-am pus pe tati s-o pazeasca si am bagat un somn adanc in patul meu. Acum doarme normal, si Clau canta prin casa, sper ca sa n-o trezeasca, sau mai rau, s-o inspire iar la dans.

Hai ca fac eu capitol nou, e ok? Adica sa nu ne suprapuneam iar.

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Neata....ma bag sa fac cap.nou

8+

Mariana

Fa-l tu, ca esti fresh!
Ce faci? Nu ai mai dat pe la noi.

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Rodica daca doctorul tau a hotarat sa faceti cezariana inseamna ca e cel mai bine asa, mai ales ca e dubla. O sa fie totul bine Mie mi sa lasat burtica. Pana si sotul o vede lasata

Iar nu prea am dormit. Am reusit sa adorm pe la 5 dimineata. Nu stiu ce am , dar de aseara urinez f des si cate putin. Ati avut vre-una dintre voi astfel de simptome?

Va si sa aveti o zi frumoasa

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Capitol Nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

OLGA nici eu nu prea dorm ,si merg la toaleta f f f des ,dar burtica nu mi s-a lasat deloc doar ca am uneori niste dureri cam nasoale de burta si de spate.

Multumim pt capitolul nou.Multi multi pupici

rodica38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata!

Laura1713,cum sa ne suparam te mai asteptam si alta data
Noi astazi am facut 6 saptamani,avem 4.500g si 60 cm

Monica si minunea vietii noastre Timeea Alexandra

Mergi la inceput