Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(110)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

olishka, daca ma gandesc bine nu sunt chiar asa de suparata, in general sunt persoane dragi mie care isi fac griji, sunt unii la care chiar ma asteptam sa ma sune mai des in aceste 9 luni si au uitat complet ca existam. Dar mi-a pus capac acest ultim telefon al unor cunostinte, care vazand ca nu au nimerit-o au trecut deja la urmatorul pas intrebandu-ne de botez unde si cand il facem. Si cam asta m-a enervat mai rau, a fost ca o autoinvitatie. Din pacate, pt mine subiectul botez e ff delicat pt ca nu pot sa il organizez prin telefon de aici (desi asa mi-ar placea sa fie totul pregatit, cand ajungem noi sa nu mai fie nevoie sa alergam), dar n-am pe cine sa rog sa se ocupe acasa. Si parca vad ca atunci cand vom ajunge nu vom gasi restaurant, muzica..etc pt ca toate se rezerva din timp. O sa zica toti ca sunt nebuna ca vreau sala luna urmatoare.
Asa ca au atins un punct fff sensibil. Noroc ca nu eram eu la telefon.

Hai ca m-am lungit da simteam nevoia sa ma mai descarc. Ma duc sa pap ceva buuun, nu spun sa nu fac pofta. Daca mai e miscare pe aici cand ma intorc, bine daca nu vb maine. Sa nu te culci prea tarziu daaaa?

38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Georgiana pe mine nasterea ma costat 1000 de roni cu tot si a fost cezariana,preturile difera de la oras la oras

Monica si minunea vietii noastre Timeea Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Ilincaaa chiar mi-era dor de tine. . Foarte frumoasa camera buburuzei tale. Imi place muuuuult ca nu e roz.

38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Chatonel eu chiar nu glumesc...chiar nu o sa aibe cine sa vina cu mine la spital. Sotul si toti angajatii o sa fie la eveniment, de la care chiar nu se poate pleca, mama e plecata din tara, sora-mea o sa fie si ea la eveniment, soacra e la Deva si vine pe luni si cea mai tare faza: pana si doctorul meu s-ar putea sa fie la acest eveniment caci i-am dat si lui invitatii

Olga 37+ David

hmmm, curajoasa esti sa stai asa, fara nici o "parasuta" in caz de cadere libera (adik de nastere iminenta)... io as stresa si as comanda de-acum un taxi serios

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Hello!!
Mi-a fost dor de voi.
Am implinit ieri o luna, am crescut 9 cm si fix 1 kg, in schimb ne colicim in continuare. Da speram sa treaca. In schimb am inceput sa urmarim jucarii cu ochii, ne plac zornaitorile si riiideeeem cu toate gingile cind vorbeste (mai ales) tata cu noi.
Afara ne place fooaaarte tare, dormim non stop. De asemenea ne place in masina si ne place de motan. Nu stiu ce intelege ea cind il vede, ca nu ii las sa intre in contact, dar ride cu zgomot.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

wow, pisigri, ce v-ati lungit!!! 9 cm sint multi!!! Si un kil e super bine pt copil alaptat, pediatra mi-a scris in carnetel ca tre sa luam 150-200g/saptamina, deci tu esti la 250g/sapt sau mai mult, nu stiu cit ati slabit in prima sapt (sau nu se pune??).
In orice caz, abia astept sa rida cu zgomot si pisica mea!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Chatonel eu chiar nu glumesc...chiar nu o sa aibe cine sa vina cu mine la spital. Sotul si toti angajatii o sa fie la eveniment, de la care chiar nu se poate pleca, mama e plecata din tara, sora-mea o sa fie si ea la eveniment, soacra e la Deva si vine pe luni si cea mai tare faza: pana si doctorul meu s-ar putea sa fie la acest eveniment caci i-am dat si lui invitatii

Olga 37+ David

hmmm, curajoasa esti sa stai asa, fara nici o "parasuta" in caz de cadere libera (adik de nastere iminenta)... io as stresa si as comanda de-acum un taxi serios

Toulouse, la ville rose

Ei nu-i problema in Bucuresti cu taxiurile . Oricum sunt optimista ca n-o sa nasc chiar atunci. Da mai stii? In cel mai rau caz ma duc si eu la concert, si daca vine doctorul , facem nasterea acolo (asa o sa-mi fie si toti aproape) O sa mai am si vreo 3 mii de oameni care o sa-mi faca galerie

Gaza pofta buna. Sa nu-ti mai faci griji cu botezul, caci cu siguranta vei reusi sa-l organizezi la timp. Si nu o sa ma culc tarziu...ca de obicei...pe la 2-3

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

GINA, noi stam cate 2-3 ore pe afara !!!!

O sa cumpar si eu vaccinul

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

M-am trezit si am bagat un ochi pe aici. Cine a mai nascut?
A mai personalizat Alex din paginile de la pagina web de pe piczo, mai vrea cineva ajutor?
Eu nu mai am energie de stat de pe net. Fac dush si trec inapoi la somn.
Pupici!

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

Buna fetelor,

Mai primiti un ghiocel?

Radu s-a nascut natural (indus) pe 1 Aprilie dupa un travaliu 4 ore, are 2700 gr, 48 cm si scor Apgar 10.
Am sa pun poze pe contul comun de Picassa si revin cu povestea nasterii lui.

V-am pupat

O mamica fericita!

Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvāntare, unde este binecuvāntare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.

Felicitari Manuela!!

38+ cu Maria Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

ahaaa... Olishka deci tii neaparat sa mi-o iei inainte. Si eu am fost azi la Dr, si a zis ca mai asteptam o saptamana, evoluam dar o sa mai dureze. .Zi-mi si mie care e secretul tau. Cica babele zic ca fetitele se grabesc de obicei da vad ca la mine e pe dos.

38 + cu

Nu te grabi si eu tot fetita am si vad ca sta linistita (zic eu) oricum nu cred ca asta cu fetitele este o regula, cred ca totusi se apropie si la tine termenul

38+ cu Maria Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput