Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(110)
Raspunsuri - Pagina 17
georgiana310 spune:
Ilinca, tare frumoasa camera de bebe! Adica... utila si relaxata mi se pare ![]()
Olishca, pozele sunt la semnatura Ilincai
39+
Brisees
Si totusi, imi zice si mie cineva cat a oesot cu nasterea?!

gia
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Hello!! Mi-a fost dor de voi. Am implinit ieri o luna, am crescut 9 cm si fix 1 kg, in schimb ne colicim in continuare. Da speram sa treaca. In schimb am inceput sa urmarim jucarii cu ochii, ne plac zornaitorile si riiideeeem cu toate gingile cind vorbeste (mai ales) tata cu noi. Afara ne place fooaaarte tare, dormim non stop. De asemenea ne place in masina si ne place de motan. Nu stiu ce intelege ea cind il vede, ca nu ii las sa intre in contact, dar ride cu zgomot. In alta ordine de idei... 1. eu am interdicitie clara sa ii dau altceva in afara de lapte si sab si mai nou vigantol. ceaiul este...tolerabil, dar mi s-a spus ca pt copii alaptati nu e necesar. ii mai dau daca se trezeste prea devreme fata de ultima masa, si nu ne putem intelege 2. mai eficient decit ORICE ALTCEVA impotriva colicilor este ceea ce pediatrul numeste calciu carbonic - carbonat de calciu. i-au dat si in maternitate o data, mi l-a recomandat ieri ca sa reglam un pic problema cu scaunul - face la max juma de ora dupa ce ii dau prafuletul, nu stiu de ce - si ca supliment de calciu pt ca ii tremura uneori usor barbia. dar absoarbe f bine gazele, si face MINUNI daca e dat in timpul crizelor. numai ca trebuie sa calculez f bine cind ii dau - nu ii dau decit o data/zi. dar tace in 30 de secunde. Va pup...poate in zilele urmatoare, daca sta tati mai mult acasa, apuc sa ma intru si eu... if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ |
PISIGRI, si bebelinei mele ii tremura uneori barbia, ar trebui sa luam si noi supliment de calciu oare ??
Am vazut ca si alte fete dau bebelusilor noua nu ne-a zis nimic pediatra, o sao sun maine
In afara de laptic si Sab uneori Bonisan nici noi nu luam nimic
O sa testez si eu ceaiurile anticolici dar deocamdata a mers asa
Fetelor, care vaccin o sa-l faceti , cel de la stat sau cel de cumparat ???
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez
Ilinca_M. spune:
La semnaturica mea is pozele
.
Vai, asa mi-a zis multa lume, sa mai stau pe kuru' meu, dar nu rezist, parca am priculici, colici, licurici, ceva. Am niste laboantze de elefantitza gestanta in 15 luni, la cat am umblat...si am si mancat in oras, parca vad ca maine resimt sarea din mancare, ca eu acasa nu pun sare deloc deoc...
38+
Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
novus spune:
| citat din mesajul lui georgiana310 Ilinca, tare frumoasa camera de bebe! Adica... utila si relaxata mi se pare Olishca, pozele sunt la semnatura Ilincai ![]() 39+ BriseesSi totusi, imi zice si mie cineva cat a oesot cu nasterea?! ![]() ![]() ![]() gia |
Eu iti spun u drag dar ma gandeam ca preturile difera de la oras la oras

si daca e cezariana cum afost la mine e altfel decat la naturala, deci:- medicul meu = 600 ron, medic 2 = 400 ron, anestezist = 250 ron in rest cafele, ciocolate si cate 5, 10 ron in functie de situatie si serviciu Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez
Ilinca_M. spune:
Georgiana, tu esti in Cluj, nu? In orice caz mai ieftin ca in Bucuresti...
Eu v-am zis ca in Baia Mare merg la singura noastra maternitate particulara si ma costa naturala 1500, cu adeverintza de la serviciu. Cu chitantza, fara nimic in plus ca stiu sigur ca nu se accepta.
La un spital normal cred ca fiecare da cat poate si cat are, tre sa ai pregatit si pt. moasa, asistente...Eu zic ca un 200-300 de iepuroi la medic pt. nastere normala e suficient pentru o non-capitala![]()
38+
Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
olishka spune:
| citat din mesajul lui georgiana310 Ilinca, tare frumoasa camera de bebe! Adica... utila si relaxata mi se pare Olishca, pozele sunt la semnatura Ilincai ![]() 39+ BriseesSi totusi, imi zice si mie cineva cat a oesot cu nasterea?! ![]() ![]() ![]() gia |
Multumesc Georgiana
Eu ma uitam pe Picasa Ilinca imi place si mie camera. Foarte tare tema cu Tom&Jerry. Am fost mare fan

Olga
37+
David
georgiana310 spune:
Super pret la Baia Mare, Ilinca! Mi se pare excelent!!!
Pana acum, preturi mai mult decat ok.
Eu am 2 cunostinte care au nascut in Cluj la spital de stat si peuna a costat-o 44 de milioane si pe cea;lalta 52 de milioane... SPITAL PRIVAT, retineti!!!
Asa ca, ajunsesem sa ma gandesc cum clinica unde nasc eu nu e deloc scumpa... De-asta intrebd e preturi de oriunde!
mersi mult si va rog, ajutati-ma i8n continuare cu sugestii! 

39+
Brisees
gia
Gina2008 spune:
Buna seara fetelor! Vad ca subiectele sunt din ce in ce mai multe despre bebelusi si nu despre sarcina... Abia astept sa ne mutam toate la clubul scutecelor :))
In alta ordine de idei, ESTE EXAGERAT SA STAI CU BEBEUL mai mult de o ora afara? Adica o ora jumate, doua? Poate gresesc, dar vad ca este extrem de obosit... Si poate am "marit doza" de afara exagerat?
NOVUS eu voi cumpara vaccinul. Pediatra mi-a spus ca varianta gratis e una cam proasta si incompleta. Adica e cea mai slaba varianta. Si ca acest vaccin de la 2 luni ar fi extrem de important. Oricum, indiferent cat ar costa tot ce e mai bun as cumpara. Mai ales ca e vorba de protectia lui minima pentru boli. 
GAZA22 sa vezi cum e dupa ce nasti cand ajungi acasa si suna TOTI. Sau vor sa vina TOTI. Ca si cum, dupa ce ca esti vai steaua ta si cu un copil caruia trebuie sa-i faci non stop cate ceva si nu ai antrenament in primele saptamani... mai ai chef si sa palavragesti cu ei la telefon sau sa surazi convingator la vizite. De aia, eu am fost extrem de nepoliticoasa si le-am spus tuturor ca nu primesc pe nimeni in vizita iar telefonul l-am dat pe silent. 
Gina mami de
CALIN NICHOLAS
millie spune:
Novus,eu o sa merg pe vaccinul cumparat din cate am inteles la cel gratuit are mai multe reactii adverse.Nici noua nu ne-a dat supliment de calciu
Monica si minunea vietii noastre Timeea Alexandra