Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(110)
Raspunsuri - Pagina 13
Gaza22 spune:
Florinela, eu voi fi pt prima data mamica deci nu pot sa-ti dau sfaturi competente dar pot sa te incurajez si sa-ti spun sa nu-ti mai faci atatea griji. Eu am fost alaptata cu lapte praf si toata viata am fost un copil extrem de sanatos si am un sistem imunitar beton (tine cont si ca pe vremea aia laptele praf nu era de calitatea celui de azi si nici nu existau mii de variante). Sunt multi copii alaptati cu lapte praf care cresc mari si frumosi si sanatosi. Si spunea cineva odata In primul rand - Un bebelus are nevoie de o mamica sanatoasa, linistita si increzatoare si apoi papa si de alte ingrijiri.
acum poate da toata lumea cu rosii in mine asa cum zicea Sasha dar eu cred ca e muult mai important sa fi sanatoasa si linistita pt ca numai asa bebelul tau se va dezvolta armonios si psihic nu doar fizic.
38 + cu
Timi07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui florinela79
nu-i dau dect o picatura mica ii pun pe degetul meu, doar can are acces puternic de sughit, si mai ales pana se leaga se inchide bine buricutul.Nu-l chinui, si are efec. Florinela |
Florinela n-ar trebui sa-i dai nici cea mai infima cantitate de lamaie . Da un search pe net (mai ales pe site-uri in lb engl gasesti multa info) si vezi ca e NORMAL pt bebei sa stranute, sughita.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Gaza22 spune:
Multumesc pt raspunsuri aris si florinela. Militarie fac cu medicii de aici la cat sunt de exigenta cred ca acasa imi si luam bataie de la doctori. Multa sanatae voua si bebeilor vostri.
38 + cu
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Timi07 Florinela n-ar trebui sa-i dai nici cea mai infima cantitate de lamaie . Da un search pe net (mai ales pe site-uri in lb engl gasesti multa info) si vezi ca e NORMAL pt bebei sa stranute, sughita. |
Mie mi-au spus in mod expre, FARA LAMAIA care face parte din leacuri babesti, pt ca poate produce APNEE, tocmai ca fiind acra, un gust cred oribil pt bietul bebe, isi tine respiratia si face apnee. Dar, nah, fiecare cum considera. Eu spun doar ce ma-au invatat si pe mine altii mai scoliti.
Monica sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
Adee spune:
ciao tufete
Revenim si noi dupa o scurta pauza Nu stiu cum trece timpul asta asa repede; imi tot fac planuri..azi facem....si nu apuc sa fac nici jumatate ca ziua e trecuta. Ariana e cuminte, papa, cam la 3 ore, doarme iar de ieri am inceput sa iesim si afara
Vroiam sa va intreb, daca le mai dati si altceva in afara de picaturi sau ceai pt colici la bebei. Noua ne-a dat dr de familie sa ii dam la Ariana, Vigantol - pt rahitism, si suspensie cu nistatina pt ciuperca in gurita (desi nu are).
purcelusa mica Ariana
poze
shasa spune:
citat din mesajul lui Raaluca AM pus si niste poze cu noi pe picasaweb. Va pup pe toate! |
Am vazut poze! Sa va traiasca! Este o frumusete
FlorinTeodorBB3 - Petru - 39+
5 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Printesa mea nu mai are somn, asa ca ne-am imbracat frumos, pt admirat: Va place, printesa cu rochita? Ne pregatim sa iesim la plimbare, ca la noi dureaza pana iesim, toata shatra lui papuc. Saby si Lysabeth ma gandesac la voi . Mai intru de pe telefon sa vad vestile. Pupici la toate Monica sotie si mama fericita E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA! |
Vai mami dar ce fata frumoasa ai tu acolo.....si nu mai este cat un ghemotoc......gata este fetita mare cu fundita de acum. Sa o mananci nu alta
5 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:
CHATONEL.......super falcute; iar ideea cu dragoana este geniala
5 ZILE PANA LA DPN
elilov3 spune:
ziua buna
florinela eu de 3 ori am facut mastita cu antibiotic si tot tacamul...si nu m-am lasat si iata ca si in ziua de azi alaptez prin muls....cred ca prima data am gresit intarziind programul de muls cu o jumatate de ora, apoi a 2 oara am pus mulsorile la un interval prea mare de timp si a 3-a oara a fost de la un nenorocit de sutien care mi-a tinut sanii foarte stramt...sau cel putin asa am crezut si mi-a mi-a zis sa iau pastile sa ablactez, dar nu am vrut....si pace..varianta mea
e chiar amuzat fetele incearca sa intarce si eu incerc sa il invat sa il fac pe fiumiu sa suga la san...ca de la atata muls sa facut si sfarc...
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare
olishka spune:
Salutare!!!
Felicitari Saby Refacere rapida!!!!
Am fost la doctor. Se pare ca o sa nastem curand caci caputul lui bebe este ffff jos. Nu putem decat sa ne bucuram A zis ca daca nu nasc saptamana asta, joia viitoare sa ma prezint la control la spital.
Am luat si rezultatul de la analize care au iesit bine. Singura problemuta este circulara de cordon.
Asa ca asteptam....
Ma duc la TV sa vad ce-au mai facut basarabenii mei. Revolutie in tara
Va
Olga 37+ David