Regimul disociat (4)
Raspunsuri - Pagina 4
Micaela_gl spune:
Ancamari,felicitari! Tine-o tot asa. Atata timp kt t bazezi p o alimentatie sanatoasa si echilibrata nu vor fi probleme in a te mentine. Sa mai slabesti,doar dak mai ai d unde,dak nu fa o pauza d la diete. Meriti asta.
Benz,am vazut k ai facut un nou forum cu dieta south beach. Mult succes in continuare. Nu ma alatur,pt k eu nu am posibilitatea sa mananc ceea ce vreau eu. D luni ma apuc d o dieta kre am mai tinuto acu vreo 2ani si am slabit aproape 5kg in 2sapt. Are la baza regimul disociat,doar k e mult mai flexibila. Asa k p mine ma gasiti tot aici si o sa dau detalii pt fiecare zi dak sunteti interesate.
Delphinas,sper k iti vei reveni in curand si vei incepe dieta potrivita pt tine. Mult spor tuturor si sa mai veniti p aici
ancamari spune:
Micaela - multumesc, lauda e nemeritata. Eu nu mananc intotdeauna sanatos pt ca sunt "adicted to chocolate". Deocamdata am mancat numai fructe azi. Am observat ca in zilele in care am mancat mic dejun Monti in max 2 ore imi era foame rau de tot, asa ca am renuntat definitiv la MD, si asa nu am mancat dimineata decat arareori in viata mea.
Delphinas - daca migram toate si subiectul va muri sigur, poate imi trimiti mie parola sa modific prima pagina, nu stiu sigur daca o pot face in locul tau (cred ca nu), dar ar fi fost frumos sa apara si Micaela pe undeva, si Senz_benz a slabit in ultima vreme.
Eu o sa apar probabil la Montignace dar nu e sigur, parca e prea multa mancare de pregatit acolo, eu ori mananc simplu de tot (gen regim), ori ma scap in sarmale si musacale.
Trebuie sa-mi fac timp sa mai citesc si pe alte alte subiecte referitoare la diete, poate ne mai intalnim pe acolo.
Va urez Paste Fericit! Cu multa sanatate si liniste sufleteasca si frumusete cum a dat Dumnezeu fiecareia!
RazaDeSoare spune:
Inca va citesc dragelor,insa la dieta nu am revenit.
Ancamari,felicitari pentru atingerea target-ului si mult succes in mentinere.
Si pe mine m-a afectat tare mult povestea Emmei:(.
Fetele noi,multa bafta cu dieta si sa nu lasati subiectul sa moara.O sa revin si eu candva,nu stiu cand:(
Am intrat sa va doresc un PASTE FERICIT,liniste sufleteasca,belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului.
disociatele
_
http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
Micaela_gl spune:
Paste fericit,lumina in viata si in suflet! Pt mine pastele s-a incheiat,m-am intors in 'inchisoarea' mea. Nu-mi vine sa cred kt d cuminte am fost week-endul asta. Nu am tinut strict zile d disociat sapt asta,am incercat doar p mese. D maine reincep disociatul meu miraculos d 2sapt. Sa vedem dak mai are efect. Maine e zi d lapte. RazaDeSoare,reia dieta doar knd t simti cu adevarat pregatita. Ancamari,ciocolata e si viciul meu. Nu e zi sa nu mananc makr o bucatik. Dar ce-i putin nu strik. Am inceput sa o reduc,inainte nu aveam limite, si vad k reusesc. Senz,mai tine-ne la curent cu evolutia ta. Si astept cu nerabdare noi membri..sper sa nu raman sg aici
ancamari spune:
Buna disociatelor!
Dimineata aveam numai 56 kg! (-9kg incepand din 11 ianuarie)
Nu stiu cum am reusit dar sunt foarte bucuroasa.
De maine ma duc iar si la aerobic, saptamana trecuta am fost numai de 2 ori.
piccola spune:
nu prea am avut timp sa citesc din urma ca deh....nu ma lasa sarah...da vreau sa va intreb...chiar functioneaza regimul asta disociat???ca m-ar interesa si pe mine sa-l tin....ca in ultimul timp am pus ca o purcica pe mine si as vrea sa dau jos macar7 kile--
Micaela_gl spune:
Picola,ce sa zic,in general tine d organism. Ce-i drept,nu am auzit p nimeni sa se planga. Numai sa-l tii asa cum trebe. Eu in ultimele 2sapt il tin disociat numai p mese. Si tot are efect. Mai mult dekt ma asteptam. Eu una nu am fost niciodata dezamagita d regimul asta. Ancamari,bv. Si eu m-am kntarit azi si aveam 74. Sper pana la 1mai sa am makr 72,dak nu mai putin. Maine am zi volumetrik. Am voie orez,piept pui,salata,legume,fructe. Mult succes in continuare fetelor
Micaela_gl spune:
Vestile proaste curg garla la mine. Asa k azi fara dieta. Sa vad dak pot remedia ceva diseara. O sa ma chinui sa tin makr p mese disociat pana imi revin. Sper makr aici sa am parte d sustinatori sa ma mai incurajez. O zi buna va doresc.
strumfitza5 spune:
Buna fetelor,
Am tot citit ce scrieti voi aici si vreau sa ma alatur clubului.
Situatia sta asa: in principiu nu vreau sa slabesc ca si numar de kg (desi unele hainute nu prea se mai aseaza), as vrea sa scap de colacei nou aparuti.
Am ales sa tin regimul asa: 1 zi carne, una legume, una lactate, una fructe si una peste si apoi tot asa. Mi-e foarte teama de ziua de fructe (nu prea vad cine stie ce varietate), dar astept ziua de carne, pt ca am f multe variante.
Regimul il voi incepe de pe 25.04 si sper sa vad ceva colacei lipsa dupa 1 sapt sau 2.
Am o intrebare: cele care ati slabit, au scazut si colaceii?
Va multumesc![]()
Micaela_gl spune:
Bag d seama k am ramas sg d dat raportul. 74,4kg. Benz,ce se intampla cu tine? Delphinas,ai inceput vreo dieta? Mult succes tuturor