Regimul disociat (4)
Raspunsuri - Pagina 3
senz_benz spune:
buna fetelor!
am si eu o intrebare...voi cum faceti stevia sau spanacul?ca saptamana viitoare tin post si vreau sa o pun pe mami sa imi faca si mie intr-o zi,k am o poftaaa

azi mananc legume,cum am mai zis.la 11 am mancat salata de castraveti cu o rosie si cu salata verde,fara sare si cu putina zeama de lamaie.la 6 mananc iar salata de rosii cu castraveti si cu otet
pana la Pasti vreau sa ajung si eu la 60 kg,poate chiar mai jos
...sper sa reusesc!
http://madootza19.hi5.com
Micaela_gl spune:
Benz,mama le face tip ciulama. In schimb aici,baba le fierbe,doar apa si sare. Si sunt f bune asa doar cu putin ulei d masline si zeama d lamaie,dar si putin calite intr-o tigaie cu ulei si un usturoi pt aroma. Si totusi eu acum mananc ravioli cu spanac. Diseara musai doar salata sau fructe. Azi am papat si inghetata:d. Stiu,merit vreo doua. App,benz, vezi k d acu o sa slabesti din ce in ce mai greu. Da nu-i bai,bine k slabesti. Va pup fetelor.
Micaela_gl spune:
Ancamari,mor dupa halvaua aia a ta. Vine varmea sapt viit din tara. I-am zis sa-mi aduk si mie. :))
Micaela_gl spune:
Fetelor am fost ieri asa cuminte k nici mie nu-mi vine sa cred. Am mai papat abia la cina asparagi,juma d rosie si spanacul din kteva ravioli(pasta am aruncat-o). Si m-a servit baba cu o inghetata si am refuzat-o. Eram asa mandra :D. Da acu iar am regimul compromis. Mi-a venit CM. Si diseara tre sa plec la venetia si am o stare d kkt. La pranz nu stiu ce pap,dar pt drum la noapte am mere,banane si grisine. Week-end placut fetelor!
ancamari spune:
Eu nu am tinut regim in we, am incercat eu o disociere pe mese dar nu mi-a prea iesit. Am mancat o gramada de coliva facuta de soacra-mea, pentru mine e delicatesa pt ca nu mai face nimeni in familie si mananc o data pe an sau chiar mai rar de atat.
Delphinasule - ce mai faci?
Delphinas spune:
as vrea sa va pot spune ceva concret, dar din pacate nu pot.
vestea licuriciului Emma devenit Inger al Cerului mi-a intunecat orice gandire.
vestea cea buna as fi ca am gasit motivatia de a ma apuca de slabit. si asta imediat dupa pasti. acum tb sa ma decid ce voi tine. nu am voie pastile de niciun fel pt slabit, ca eu am mai luat si asa ceva. disociatul de acum incepe sa ma plictiseasca. ma bate gandu sa incerc rina, dar nu stiu....pana de pasti tb sa ma decid ce si cum.
cand imi propuneam ca incep dieta, bagam in mine ca sparta, gandindu-ma las ca voi da jos. acum am observat ca nu mai am aceasta tendinta.
si am mai observat un lucru...nu mai pot manca paine de niciun fel, prajita, proaspata...nimic. iau o gura si apoi gata....parca mi se apleaca.
am inceput sa gatesc si mai sanatos intre timp. mai ales pt sot si pt sanatatea noastra.
ma bucur sa vad ca sunteti ambitioase. am promis ca fac modificari, dar si acasa am prestat ca fiecare femeie curatenie pt paste.
poate imi gasesc ceva timp la munca sa fac ceva. doar nu e mare scofala, dar..lenesa.
u all
si se stie cine...SHI TE MAI VEAU!
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
senz_benz spune:
micaela,ma bucur ca ai reusit sa te abtii cat de cat
eu week-endul asta am uitat complet de regim,am mancat ca sparta de toate,fructe,legume,cascaval,salam,fripturi,cartofi prajiti,hamburger,prajituri,tort...:(( si am baut...bere,vin,suc,de parca nu mai vazusem mancare si bautura in viatza mea.
si azi am vrut sa ma apuc iar de regim,am mancat kiwi pana la 19.00 knd am ajuns aks,si apoi am mancat putina ciorba de fasole cu paine

oricum pana la pasti fac tot posibilul sa nu ma mai abat de la regim,mai ales ca tin si post,dar nu stiu cum sa fac,ca saptamana asta sunt mai mult libera si acasa ma plictisesc si am tot timpul tendinta sa rontai ceva:((
oricum dupa Pasti si eu am de gand sa incep alt regim,ca asta deja ma plictiseste si nu pot sa mananc asa cum vreau eu.cred ca ma dai iar pe South Beach,l-am mai inceput o data dar m-am lasat si de el
oricum momentan raman pe pozitii
Succes fetelor!
http://madootza19.hi5.com
Micaela_gl spune:
Imi era groaza sa intru sa va spun ce am facut eu in week-end. Pe drumuri si prin vizite,regimul meu se facuse praf(salata beof,chiftelutd marinate,panini,kebab,fructe,cipsuri,grisine,tarta d fructe,rulada cu banane,bere,vin,cola). Mai rau d atat nu se putea. Azi la kntar am avut un shock. Minus 2kg la CM,d sambata pana azi. 'mersul p jos face piciorul frumos'. Mai adevarat d atat nu poate fi. Orice dieta am tine noi e in zadar fara sport. Am mers duminik si luni d mi-au ajuns picioarele in gat. Nici inkltata nu pot sa mai stau. Dar pt alte 2kg as mai repeta experienta..tinand cont k pana nu plec d aici n-o sa pot tine disociatul asa cum trebe,poate faceti una un alt forum cu o dieta interesanta. Momentan eu ma axez sa-mi diminuez nr d calorii si sa fie disociat makr pe mese. Nu renuntati fetelor. Orice este posibil.
Micaela_gl spune:
Neata fetelor. Eu sunt deja prezenta la raport. Din pacate,deja se observa k stau iar inchisa in casa. Tre sa-mi mai pregatesc o cursa si pt week-endul asta. Declar 75,7kg. Zi buna departe d ispite.
ancamari spune:
Dupa 3 luni de regim anunt atingerea target-ului de 57 kg. Adica -8kg.
Sa vad cum ma voi mentine. Probabil cu Montignac.
Desi acum cand vad ca se poate, ma bate gandul sa mai dau cateva kg jos.
Delphinas - stiu cat te afecteaza pierderea Emmei, eu nici nu pot scrie nimic acolo, ieri am plans-o jumatate de zi. Renuntarea la paine e un pas important in orice regim.
Micaela - bravo pt kg pierdute!
Senz_benz - la cate kg ai ajuns?