Regimul disociat (4)
Raspunsuri - Pagina 2
senz_benz spune:
cantarul arata 62kg!e ok,tinand cont ca m-am cantarit dupa ce am mancat si nu am fost nici la baie de dimineata

http://madootza19.hi5.com
Micaela_gl spune:
Salve fetelor. Eu am reusit abia p la 12 sa ma cantaresc. M-am amuzat teribil,minus 200g. Azi aceeasi poveste k ieri,baba si nepoatele cu mine la masa. Asa k voi papa carne azi.la cuptor. Pana se termina vacanta imi va fi tare greu..dar mai am 2zile si sunt libera. Spor la slabit. Benz,se pare k esti cea mai constiincioasa. Felicitari!
Micaela_gl spune:
Zi grea pt mine. P la 3 ma apuk o pofta d dulce,d am zis k mor dak nu mananc. Pana la 9 parca-mi faceau cu ochiu toate(atunci am terminat cu bucataria). Dar m-am abtinut pana la urma. P la 7 un miros in ksa k lesinai. Mosu meu gatea..lasagnia..lovitura sub centura. Dar am si eu o stea norocoasa. Nu a iesit buna. Asa k baba s-a gandit k noi doua sa papam tot carne. Si uite asa am castigat si eu o batalie in razboiul asta al kg in plus. Sper sa o tin tot asa. Fetele,raportul? Noapte buna si vise delicioase(dar nu mai mult)
senz_benz spune:
da,micaela...si mie imi e greu sa ma abtin,dar fac orice ca sa-mi ating scopul:D vreau sa ii fac o surpriza iubitului meu ca vine peste 3 saptamani din spania;))
pe mine ma cam doare stomacul,cred ca de la lapte si in seara asta am gustat putina frisca,m-a rugat shefa sa o ajut la prajituri si am gustat putin ca sa vad dak e buna
dar tu ce faci acolo?cu ce te ocupi?cine sunt "baba si mosul"?
fetelor,cam niciuna la raport azi?:(
Micaela_gl spune:
Alte 500g minus. Sub presiune p ultima suta d metri inainte d paste park am mai mult spor. Benz,cum spuneam muncesc in italia la un mos si-o baba. La fix,adik stau la ei in casa. Si ei gatesc,iar eu tre sa mananc ce vor ei. D asta e asa greu pt mine sa tin o dieta. In general arunc mankrea sau o pun inapoi in oala(p ascuns,pt ei e o jignire sa nu mananci). Dar sapt asta nu am avut cum. D asta si mananc atatea dulciuri,sunt mereu nervoasa,stresata si nu suport sa stau inchisa. Inainte aveam o viata f activa. Dar mai am o luna si scap d ei. Dupa aia va fi floare la ureche. Tu azi c papi? Eu cred k scap d ei la pranz,si voi tine fructe. Zi buna fetelor
ancamari spune:
Micaela - bravo tie ca esti perseverenta in ciuda incalcarilor cauzate de "obisnuintele casei". Ei gatesc toata ziua, nu?
Senz_benz - bravo si tie!
Eu voi da raportul maine sau poimaine pt ca sunt la CM si nu e relevant. Daca trebuie musai, cred ca stagnez la 57,5.
Ieri am mancat peste la gratar si halva (susan). Ma omoara pofta de halva de vreo 2 saptamani.
Azi am mancat ciorbica de loboda, mancarica de urzici si la cina am mancarica de stevie. Dimineata am mancat un pic (60g) de baton de graham cu 50g branzica de vaci diet, adica MD Monti. E bine ca tine de foame cateva ore, ar trebui sa ma obisnuiesc cu MD, nu am luat Md de vreo 20 de ani. Numai in vacante, in delegatii si foarte rar acasa in we.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09
Micaela_gl spune:
Merci ancamari. Nu ma las,pt k mereu am pus accent pe silueta si ar fi pacat sa renunt acum. La cat is eu d inalta,sa mai fiu si grasa..si eu cred k orice femeie ar trebui sa aiba grija d corpul ei..k vb aia 'ce-i frumos si lui dumnezeu ii place'. Si totusi 90-60-90 nu e intotdeauna frumos,deci a nu se exagera. Revenind,azh am scapat. Am papat doar niste cartofiori alesi din supa,4masline si juma d portocala. Diseara am ardei copti. Ancamari,ma bucur k makr tu ai mai ramas alaturi d benz si mine. Mic dejun nu am nici eu. Doar cafea sau lapte,depinde d toane. In cazul in care ma trezesc flamanda,pap un fruct. Mult spor in continuare fetelor
senz_benz spune:
ms si eu,ancamari:*
eu azi am papat cartofi fierti,fara nici un fel de condimente decat cu putina zeama de lamaie,si am observat ca ma satur mult mai repede decat inainte.am mancat la 13.00 si la 18.00 cate o portie mica de cartofi,in rest numai apa...decat in seara asta am ciugulit putin dintr-o lipie;)) dar doar putin
maine am iar legume-castraveti,rosii si salata verde!
va pup si va urez succes si voua!
Micaela_gl spune:
Ieri am mai papat o portocala,o mandarina,nuci,alune d padure(pt k tot simteam nevoia sa rontai). La cina putina salata,am gustat cateva scoici si 5creveti mici,apoi inainte d culcare am baut un pahar d lapte cald sa ma calmez dupa al nu stiu catela cutremur. Azi astept pranzu sa hotarasc ce voi mank. Acu beau o cafea. Zi buna fetelor.
ancamari spune:
Eu tin lactate azi, acum am mancat si un pic de turta de graham cu branzica de vaci diet.
Aseara nu am mai mancat stevie, am dat iar iama in halva si in ce am mai gasit prin casa.
Maine dau raportul pt ca tot balonata sunt, cantarul arata 58 kg azi.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09